Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice
rambox kaže...
coder_ kaže...

Odbro večer dame (ako ih ima) i gospodo. Kako ste večeras? Jel se izdržavaju ove paklene vrućine ??

Da ne čitam sad sve, o čemu je rasprava.

I da, ostadoh zapanjem iskustvima ljudi koja se pišu u temi o T-Comu. Strašno!!!!!

Bok svima kaj se dela joj kaj je danas bilo sparno i vruce za krepat, a kaj si ti mislil pa nije ime T-Šrot bezveze to je tak izivljavaju se na ljudima jer su debelo pokriveni  raznim zafrknutim ugovorima i odvjetnicima a jos im eje ova nasa smotana vlast dala otvorene ruke no to se pomalo mjenja. Srecom pa ide na bolje kaj se tice ostalih davatelaj usluga jer T-Šrot vise nema apsolutna prava na DTK mrezu pa se Optima polako ali sigurno siri eto kod mene je postala dostupna pa ja uskoro odoh na Optimu. Imat cu isti brzinski paket zajedno s telefonom ali mjesecno ce bit racun za telefonske i internet usluge 50 kn manji ukupno gledano pa onda ne treba nista vise reci sve je jasno!Cool

čua sam da je država uzela nazad kabele, kako već, jer ih je sama radila, mis na kanale, kabele itd infrastrukturu... tako da više nema tolikog monopola od strane t-šrota

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro veče svima. Evo malo se razmišlja o dolasku 7-ice i stavljanju novih komponetni u komp

Kako je kod vas?

I ja sam nesto raspoložen za rundu. :D

17 godina

Nije ni tebi lako...Cool (cro blue)

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela joj kaj je danas bilo sparno i vruce za krepat, a kaj si ti mislil pa nije ime T-Šrot bezveze to je tak izivljavaju se na ljudima jer su debelo pokriveni  raznim zafrknutim ugovorima i odvjetnicima a jos im eje ova nasa smotana vlast dala otvorene ruke no to se pomalo mjenja. Srecom pa ide na bolje kaj se tice ostalih davatelaj usluga jer T-Šrot vise nema apsolutna prava na DTK mrezu pa se Optima polako ali sigurno siri eto kod mene je postala dostupna pa ja uskoro odoh na Optimu. Imat cu isti brzinski paket zajedno s telefonom ali mjesecno ce bit racun za telefonske i internet usluge 50 kn manji ukupno gledano pa onda ne treba nista vise reci sve je jasno!Cool

Definitivno moram link od teme poslat frendu koji radi u t-comu.. :D Baš me zanima što će reći.

Zvao je on mene da idem radit tamo na helpdesk, no odbio sam iz moralnih razloga. :D

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
Oly_E3 kaže...

Sanja nešto divno, recimo zečeve na ražnjuBelji seSmijeh

He he... Cool Ne ne.

17 godina
Batista kaže...

Nije ni tebi lako...Cool (cro blue)

Haha... A štaš... Kad se mora!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina

Rekel sam sam sebi da idem na dijetu, da dodjem ispod 100 kg i sad sam si popil i pojeo kak Bog zapovijeda...I jos k tome frend je najavio kasnu festu u petak navecer....

16 godina
coder_ kaže...
Definitivno moram link od teme poslat frendu koji radi u t-comu.. :D Baš me zanima što će reći.

Zvao je on mene da idem radit tamo na helpdesk, no odbio sam iz moralnih razloga. :D

He he....

BTW. na onu utrku puža i konja.... ja se kladim na puža Cool Belji se

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Taj mali bjeli ia samo tri pina (utora/konektora/kučice). On služi za direktno povezati vent sa pločom, ali bolje je spojiti vent direktno na molex

Nebih se složio s tobom - ako spojiš na matičnu možeš regulirati brzinu okretaja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
coder_ kaže...

Osnujmo helpdesk za t-comov helpdesk.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

He he....

BTW. na onu utrku puža i konja.... ja se kladim na puža Cool Belji se

MA daj??? Ja bi stavio na morsku kravu.. .:D heheheheheheh

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan

Možeš da, ali ja preferiram direktno spajanje na napajanje (uostalom nemaju sve ploče regulaciju brzine venta)

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
Sonny kaže...

Dobro veče svima. Evo malo se razmišlja o dolasku 7-ice i stavljanju novih komponetni u komp

Kako je kod vas?

I ja sam nesto raspoložen za rundu. :D

pa i ne tribaju ti baš nove komponente...Smijeh

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
protjeran
Za nespavalice

ljudi

pogledajte

jedna "starija" mmo igra koja dere Aion koji mora izać...

neki ljudi ne žele priznati da sistem borbe u aionu je zastario prije svog izlaska...u cabalu je jednako, čak i ljepši...

pogledajte filmić cijeli, traje 3 minute, ima videa i gameplay borbe

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
cro_blue kaže...

Večer ekipa! Evo i mene da malo večeras ubijem dosadu. Moram se rano ustajati ujutro. Mala mi dolazi noćas u 4h iz ZG-a (premda je rekla da će koji dan ranije) pa je red da ju dočekam!  Belji se

Bok i tebi a nist dobro se pripremi jer ceka te teski fizicki posel recimo kad ti dolazi cura se razumije kaj drugo fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
rambox kaže...
cro_blue kaže...

Večer ekipa! Evo i mene da malo večeras ubijem dosadu. Moram se rano ustajati ujutro. Mala mi dolazi noćas u 4h iz ZG-a (premda je rekla da će koji dan ranije) pa je red da ju dočekam!  Belji se

Bok i tebi a nist dobro se pripremi jer ceka te teski fizicki posel recimo kad ti dolazi cura se razumije kaj drugo fuckaj ga!Nevinašce

Hehe... Ne bojim se uhvatiti u koštac s njom... Makar se nismo vidjeli više od mjesec dana! Belji se

16 godina
Za nespavalice

Pozdrav rajo sta ima?Namigiva

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja vas pozdravljam, idem leći. Sutra vraćam gliser u more Osmijeh

http://fotoforum.forumotion.net/
17 godina
Za nespavalice

Evo mene natrag, pustil sam si ex yu rock i sad sam spreman za spamanjeNevinašce

otpor je uzaludan!
17 godina
BORG kaže...

Evo mene natrag, pustil sam si ex yu rock i sad sam spreman za spamanjeNevinašce

Dobar si! Mene je večeras uhvatio Nightwish... I što je najgore, slušam samo jednu pjesmu! Belji se

17 godina
Za nespavalice

Mene uhvatila neka nostalgija... Alkohol cuda radi, na neke lose utjece no na mene i ne tolko Cool. Bas slusam - Ne placi majko od Marine Tomasevic

17 godina
Batista kaže...

Mene uhvatila neka nostalgija... Alkohol cuda radi, na neke lose utjece no na mene i ne tolko Cool. Bas slusam - Ne placi majko od Marine Tomasevic

Hehe... E to se zove kriza, a ne nostalgija! Belji se  Izlanuo se Smijeh  Namigiva

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
BORG kaže...

Dobar si! Mene je večeras uhvatio Nightwish... I što je najgore, slušam samo jednu pjesmu! Belji se

To je najgore kadati se jedna pjesma zabije u glavu, sreća da se meni dana zabila je jedna dobra i jedna od mojih najdražih pjesamaCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Meni ja Azra zakon!  Cool

otpor je uzaludan!
16 godina
BORG kaže...

a sta da radim!?kad odu prijatelji moji...Cool

Batman je zakon!
17 godina
BORG kaže...

Vidiš, ja Azru nikako ne mogu prožvakati. Koliko se god trudio, ne ide! Doduše, tomu dosta kumuje moj specifičan glazbeni ukus.

Dok je god meni Septica najdraži hrvatski bend, sve vam je jasno! Belji se

17 godina
cro_blue kaže...
BORG kaže...

Vidiš, ja Azru nikako ne mogu prožvakati. Koliko se god trudio, ne ide! Doduše, tomu dosta kumuje moj specifičan glazbeni ukus.

Dok je god meni Septica najdraži hrvatski bend, sve vam je jasno! Belji se

Kako moj frend kaze, Azru ili ne volis uopce ili si lud za njom e ja sam lud za njomCool

otpor je uzaludan!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Od hrvatskih glazbenika najvise slusam Urbana.Obozavam njegove pjesme.Novi album mu je perfektan.Ima tu jos dobih,ali on mi je na 1. mjestu.

Music's the medicine of the mind.
17 godina
Za nespavalice

Društvo... Ja vas polako pozdravljam. Idem pogledati Voyagera pa malo ubiti oko do 04h.  Belji se

Vidimo se sutra. Sutra planiram proslaviti jubilej (1000 postova) pa bude čašćenja.  Namigiva

...do tada, želim vam laku i ugodnu noć! Uživajte! Cool

17 godina
VirtUoso kaže...

Od hrvatskih glazbenika najvise slusam Urbana.Obozavam njegove pjesme.Novi album mu je perfektan.Ima tu jos dobih,ali on mi je na 1. mjestu.

Meni je jos osim Azre, prljavci, aerodrom, jura stublic (FILM) i jos ima nekolicina sad se nemogu sjetit svih.

Pozz, cro_blue ugodno se provedi sa curomNevinašce

EDIT: ni haustor nije los :D

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 1:01 (BORG).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice