laku noč narode, da nezaspim pred(na) tipkovnici, ja se odjavljujem
Laku noć
laku noč narode, da nezaspim pred(na) tipkovnici, ja se odjavljujem
Laku noć
alllooooo ima koga
ima mene
Nema, djeca otisla spavat

alllooooo ima koga
Evo imam ja... Ali ne mislim dugo! Planiram pogledati novi Star Trek večeras. Džaba je, ali ipak sam osuđen na screener. 
BTW... Evo, upravo sam razgovarao s frendom koji nastupa na finalu Imagine Cupa u Egiptu. Naši su, na žalost, ispali u prvom krugu unatoč odlično izvedenoj prezentaciji. Šteta...
Dečki, drž'te se! Dogodine osvajate prvo mjesto 100%. 
Još ste tu pospanci jedni 
alllooooo ima koga
Evo imam ja... Ali ne mislim dugo! Planiram pogledati novi Star Trek večeras. Džaba je, ali ipak sam osuđen na screener. 
BTW... Evo, upravo sam razgovarao s frendom koji nastupa na finalu Imagine Cupa u Egiptu. Naši su, na žalost, ispali u prvom krugu unatoč odlično izvedenoj prezentaciji. Šteta...
Stvarno šteta. Valjda će biti bolje slijedeće godine.
Idem ja Star Trek pogledati pa se vracam
ooooo kako smo danas?
jes vidio kojeg mrtvog zeca ak jesi nisam ja oly je kriv
šala
ooooo kako smo danas?
jes vidio kojeg mrtvog zeca ak jesi nisam ja oly je kriv
šala
Kako to, odmah na drugog prebacuješ. 
Još sad kad ovog nema pa se ne može branit 
Stvarno šteta. Valjda će biti bolje slijedeće godine.
Da! Evo
koji su koristili pri prezentaciji svog projekta GeoScout.NET.alllooooo ima koga
ima ima, radim neku video konverciju pa je cpu ostalo snage samo da ff pokrenem..
pa stoga evo me na nesplavalicama, konvercija ce biti gotova za oko 3 sata.
A ništa, šta da vam kažem. Idem ja odvozit jednu do lagane šestice (6:00 h).
Laku noć i uživajte. Nemojte puno poruka napisat, to ne bi bilo uredu. 
Ekipa, želim vam laku i ugodnu noć. Odoh sad gledati film. Vidimo se sutra!
Uživajte! 
A ništa, šta da vam kažem. Idem ja odvozit jednu do lagane šestice (6:00 h).
Laku noć i uživajte. Nemojte puno poruka napisat, to ne bi bilo uredu. 
Ekipa, želim vam laku i ugodnu noć. Odoh sad gledati film. Vidimo se sutra!
Uživajte! 
Laku noć!
S obzirom da su ti potukli sve zećeve evo ja ti poklanjam jednog, ali ovog ne smije niko dirat inace ja dajem prinudnu besplatnu masažu sa hrastovom daskom!
he he
Treba im dat malo.
Jeste čuli, ovoga ne dirajte. 
S obzirom da su ti potukli sve zećeve evo ja ti poklanjam jednog, ali ovog ne smije niko dirat inace ja dajem prinudnu besplatnu masažu sa hrastovom daskom!
ok ok necemo tog zeca al cemo ja i oly ovog!
Joj idem i ja polako... laku noć svima....sutra toplice Sv. Martin......yeeeaaaaa ,noć
A ga ja mogu pogladiti?
A ga ja mogu pogladiti?
Mozes probat ali s obzirom da imam visak hrastovih daski koje su vrlo nervozne i vole kad se mase s njima ne bi ti to preporucil!
jbt patak Dačo, šta je vama s tom zečetinom??? haha
A ga ja mogu pogladiti?
Mozes probat ali s obzirom da imam visak hrastovih daski koje su vrlo nervozne i vole kad se mase s njima ne bi ti to preporucil!
Ma samo daj te daske. S čekićem i čavlima ću napravit stol gdje ću ga lijepo isjeckat za gulaš
Bas je dobra ova 5.sezona Voyagera
Kaj su opet zecevi top tema?
Edit: ode ja natrag gledat, kada nema nikog :D
A ga ja mogu pogladiti?
Ma samo daj te daske. S čekićem i čavlima ću napravit stol gdje ću ga lijepo isjeckat za gulaš
Ti to prijetis mojim daskama jel pazi da ti daske ne bi pozvale svoje frendove Aluminijske Basebal palice a onda ti je kasno za bjezanje a nastupit ce izuvanja u zraku!
Gdje su ovi što si svake noći slažu sendviće da i meni slože jedan... :D
Ti to prijetis mojim daskama jel pazi da ti daske ne bi pozvale svoje frendove Aluminijske Basebal palice a onda ti je kasno za bjezanje a nastupit ce izuvanja u zraku!
Samo ti donesi tu palicu - nabit ću zeca na nju. Jesi li raspoložen za zeca na ražnju? 
joj nemojte o hrani, gladan sam a fridž mi se ispraznio... :(
joj nemojte o hrani, gladan sam a fridž mi se ispraznio... :(
dodji kod mene ima tosta kulena,sira kečapa majoneze svega i svacega pa napravi topli sendvic