stvarno jesi uzea...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stvarno jesi uzea...
Je kupio ga je postao je i slike dobar laptop!
Pozz ljudi koliko toga sam propustio ?
Idem ja spavat, sutra me čeka puno testova za napravit. 
Laku noć 
Laku noć 
Također odoh, laku noć.
evo igram uno sa prijateljom na faceu i vatam neku grkinju....
i slušam kanye westa see u in your nightmare
Laku noć 
Laku noc ali ti nebus spaval od misli na novi Laptop sigurno nista od spavanja sanjal bus Laptope u kolonama!

Laku noć 
Također odoh, laku noć.
Laku noć ivane i paolo 
Nisam vam se pohvalio. Dobio sam prvi žuti u jedanaest mjeseci :D :D
Nisam vam se pohvalio. Dobio sam prvi žuti u jedanaest mjeseci :D :D
baš sam te tija pitat zašto...
Laku noć 
Također odoh, laku noć.
Laku noc i tebi nemoj hrkat puno!
Laku noc svima koji su osli!
Kod mene svira Plavi orkestar - Sto ce nama soferima kuca 
stvarno jesi uzea...
Nije ga uzeo nego ga je kupio 
makaweli zbog cega si dobio zuti karton?
laku noć borg
Ma prerano osvježio temu :P
Ja dupli post napiso nakon 10 minuta, a kao trebao sam čekat 1 dan makar iako je bilo hitno. Ugl glupost :P
eh, jbga desi se..
stvarno jesi uzea...
laku noć borg
Ma nejdem ja nikud jos!
Evo svira film - bili cvitak!
Ma prerano osvježio temu :P
Ja dupli post napiso nakon 10 minuta, a kao trebao sam čekat 1 dan makar iako je bilo hitno. Ugl glupost :P
a briga te nes ti jedan kartoncic.... =) =) ehhh kako bih sad htio jednu bezicnu tipkovnicu jer ovu zicqnu naslonim na sebe pa mi smeta ovaj kabel grrrrr....
evo i meni se spava malo..... =)
stvarno jesi uzea...
laku noć borg
Ma nejdem ja nikud jos!
pa ti mis da je borg spavalica...
Ja sam gotov za večeras. Ekipa uživajte i dalje i laku noć svima. 
Kako sam ja lud e! Pijan sam.Sada je 2:00 i jos mi pica Net svakih 3 minute doslovno.Mislim da bum tuzil tcom.Nemrem vise ovak.Ovaj post pisem 3 min ali mi treba 20 min da ga internet primi.ovaj da se uhvati kada stisnem salji prije neg kaj pukne net.tj posalji ali ... nemoguce opet je puknul ...gle ovo...sada je vec 2:02 i iopet moram cekat da se spoji...emoguce ovaj Tcom zbilja lopovska firma.Idem zvat sluzbu za korisnike...sad budu culoi.Lud sam!
stvarno jesi uzea...
laku noć borg
Ma nejdem ja nikud jos!
pa ti mis da je borg spavalica...
Prije 3 sata nema sanse da idem spat, pogotovo sad jel ovaj pusta predobru mjuzu!
mozete li mi naci neku vistu x86 sa sp 2 da radi al da netrazi cd key jel mi komp stoji a ovo psiem sa burazovog saljite na privatno
a ko nema problema sa njima, ja san ih zva u dva dana 15 puta pa
su došli i prominili ruter...
a ko nema problema sa njima, ja san ih zva u dva dana 15 puta pa
su došli i prominili ruter...
Normalno seljacine iz t šrota kaj drugo za ocekivat!
Pa kaj je ovo OFMG nemrem biti 5 min posteno a da mi ne pukne i da se nemoram spajati drito iz ruterao? susdrzavam se da ne puknem po monitoru a znam da nije kriv...Facebok nemogu koristi kak se spada :S
Pa kaj je ovo OFMG nemrem biti 5 min posteno a da mi ne pukne i da se nemoram spajati drito iz ruterao?
a meni je uspilo puknit 5 puta u min probaj to stić
Ma meni nesto puca veza, tj. kad igram sve normalno i odjednom mi zalagga vele, i uvjek u istom periodu ili ako je vise ljudi na serveru onda cesce ali svaki taj lagg jednako traje 3 sec. a to mi je vele, jer to mi se desi uvjek u najgorem trenutku, heh neznam ni ja do cega je nesto kad je grmilo to se pojavilo
A sad moran i ja ic lec, moran ujutro radit u 8 h, uf navika san se ustat u 1 h!
BTW Makić zasto nepalis nikad MSN!
Ma meni nesto puca veza, tj. kad igram sve normalno i odjednom mi zalagga vele, i uvjek u istom periodu ili ako je vise ljudi na serveru onda cesce ali svaki taj lagg jednako traje 3 sec. a to mi je vele, jer to mi se desi uvjek u najgorem trenutku, heh neznam ni ja do cega je nesto kad je grmilo to se pojavilo
A sad moran i ja ic lec, moran ujutro radit u 8 h, uf navika san se ustat u 1 h!
Laku noc!
A kaj cete to su lopine, samo beru pare, a ne sreduju infrastrukturu, na svu srecu meni rijetko puca veza!
A mozda te blokirao, haha!
a kad mi se neda, uvatu me rođaci irodice pilat, pa ne iden...
jedan od bolji potpisa
nisam zgodan ali imam ono nesto...a kad mi se neda, uvatu me rođaci irodice pilat, pa ne iden...
jedan od bolji potpisa
nisam zgodan ali imam ono nesto...Evo ja jos nisam otisa!
Ma napravi neki novi email ili stavi kao da si Offline tamo i pricaj s menom, :)