Aha... -.-
Steta je, ali ipak, zivot mora ici dalje
Aha... -.-
Steta je, ali ipak, zivot mora ici dalje
šmrccc 
Sto je bilo? =o
pa umro majk 
pa majk je najveca pedofilcina(ispricavam se na rijecniku) samo da znas... ali isto mi ga je zao....
A cuj s obzirom da mi je Van Halen najdrazi bend normalno da to znam a zapravo to zna dosta ljudi zacudio bi se, zapravo da nema te odlicne gitare u toj stvari ona ne bi bila niti upola tak dobra to svi kazu i to je tak!
Da, gledao sam davno po youtube-u razne covere te pjesme i solaze, i vrlo malo njih uspije to odsvirati približno Eddiu, a nitko ne uspije onako energično i lepršavo kao on. Inače nisam preveliki ljubitelj tog razdoblja kičastog rock'n'rolla al eddie je stvarno toliko osebujan i jak gitarist da je to nenormalno...
KAko se zove ona od michaela jackona, kada pjeva na ulici a na njega idu zombiji(ili tako nešto), ta pjesma je bila na big broderu da ju trebaju naučiti plesati.
Thriller?
Hvala to je taj
.
Evo i mene taman dovršio šalabahter
R.I.P MIchael Jackson
R.I.P MIchael Jackson
salabahter za sto? :D
Ja čekam nove crnjake o đeksonu, sad će ih biti O_o
A cuj s obzirom da mi je Van Halen najdrazi bend normalno da to znam a zapravo to zna dosta ljudi zacudio bi se, zapravo da nema te odlicne gitare u toj stvari ona ne bi bila niti upola tak dobra to svi kazu i to je tak!
Da, gledao sam davno po youtube-u razne covere te pjesme i solaze, i vrlo malo njih uspije to odsvirati približno Eddiu, a nitko ne uspije onako energično i lepršavo kao on. Inače nisam preveliki ljubitelj tog razdoblja kičastog rock'n'rolla al eddie je stvarno toliko osebujan i jak gitarist da je to nenormalno...
Van Halen samo po izgledu spada u taj kicasti Rock ili Glam svejedno istina bog onda su bendovi bili obuceni katastrofalno i grozno zapravo smjesno. No Van Halen je tome pripadao samo izgledom dok po sve mu ostalome je bio a i danas jos je tri svjetlosne godine ispred svih po kvaliteti mjuze. Kak covijek recimo moze usporedit jedne bendove kao Poison ili Motley Crue te Kiss ili Ratt recimo s Van Halen nikako to je isto ko da usporedis Stojadina s Maseratijem!!
Poluge ono
, malo "hopa-cupa".
imam jedan vic...o majku...al neću iz respekta.
Baci ona mene, okrenem ja nju, slomi mi kičmu xD
Jeli ima tko tu iz Osjeka...da mi preporući neki IT shop,a da nije podružnica Vemila ili LInksa
Links d.o.o.
Reisnerova 74
31000 Osijek
EDIT: @Drakon zajeb mislio sam da ne želiš od Vemila i HGSpota lol
Laku noč svima, sutra moram rano ustajat pa iči raditi na polje
, ali čujemo se opet sutra
Laku noć!
Ae laku noć. Sanjaj Ginu Corano :P
Ae laku noć. Sanjaj Ginu Corano :P
Nadam se
.
R.I.P MIchael Jackson
Digitalna logika
E jel zna tko jel ima u max tv-u,animal planet,naš titl?
ima
R.I.P MIchael Jackson
Digitalna logika
Joj paolo,jadan ti sa tim faxom,ja završio osnovnu,sad su upisi,i cijelo ljeto miran!
R.I.P MIchael Jackson
Digitalna logika
Joj paolo,jadan ti sa tim faxom,ja završio osnovnu,sad su upisi,i cijelo ljeto miran!
mulec :D ......paolo jos malo pa je gotov a mi tek poceli... hehe :D
ima
Jel dobar cinestar tv,kakvih filmova ima?
Tu sam ja sam kaj sam morao nes za frenda sredit!
Naravno slusa se muzika sa radio valova 
R.I.P MIchael Jackson
Digitalna logika
A ja imam samo ispite do 15.07 - zar ne vidiš da uživam