umro Majk 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A f**k, steta stvarno... :(
Sad sam upravo cuo vijest bilo na RTL-u pa eto umro Michael Jackson navodno od srcanog udara ili ti infarkta!
a jbga meni je bia dobar....
JA sam malo tužan
.
Napravio oko 8 pitu od višanja i odem na vožnju sa frendovima po polju i dođem kuči prije jedno pola sata kuči i vidite kolko su mi moji ostavili

nema ništa gore od toga...
Danas je tužan dan, umrla je i Farrah Fawcet nakon dugogodišnje bitke s rakom, a još i Jack-O. Bilo bi to previše. Ja sam čuo da mu je srce zatajilo, sad jel je mrtav???
Ej umro je Michael Jackson. Dobio srcani. Sad su rekli na RTL-u!
A kako se deformirao nebi se ni čudio da mu je srce otkazalo
.
JA sam malo tužan
.
Napravio oko 8 pitu od višanja i odem na vožnju sa frendovima po polju i dođem kuči prije jedno pola sata kuči i vidite kolko su mi moji ostavili

A ništa ,ispeci sad još jednu samo za sebe!
A cuj sad kaj je istina tocno jel umro ili nije ili je na samrti pitaj boga na RTL-u su rekli da je umro. No kak bilo da bilo ova stvar mu je dobra nema kaj odlicna gitaristicka partitura u izvedbi Eddie Van Halena koje je odradio gitaristicki posao za njega u ovoj ultrapoznatoj njegovoj pjesmi!
Danas je tužan dan, umrla je i Farrah Fawcet nakon dugogodišnje bitke s rakom, a još i Jack-O. Bilo bi to previše. Ja sam čuo da mu je srce zatajilo, sad jel je mrtav???
2007. je još umro Michael Jackson, poznati spisatelj i degustator piva i izbacuje rezultate na tu vijest kad upišem. Pravi kralj popa je navodno u teškom stanju,oporavlja se od srčanog udara.
JA sam malo tužan
.

nema ništa gore od toga...
A najgore ja doveo i moje drugare da im pokažem kakav sam kuhar, a kad ono imali su što vidjeti
.
E a kad je termin na fox life bračnih voda,i koja još ima dobra serija?
23:40 Allo Allo
1:00 Bracne vode 2 epizode...
evo poceo mi allo allo...ja vas pozdravljam dolazim za 35min....(jos moram seinfelda pogledat :D )
Pa seinfeld počinje za 5 min,šta imaš sliku u slici?XD
ne boj se ...sve se moze pogledati :D
A cuj sad kaj je istina tocno jel umro ili nije ili je na samrti pitaj boga na RTL-u su rekli da je umro. No kak bilo da bilo ova stvar mu je dobra nema kaj odlicna gitaristicka partitura u izvedbi Eddie Van Halena koje je odradio gitaristicki posao za njega u ovoj ultrapoznatoj njegovoj pjesmi!
Svaka cast i meni je to njegova najdraza. Zapravo vrlo malo ljudi zna da je Eddie svirao s njim u toj pjesmi. A Eddie ko Eddie, ta solaža je kratka al odvaljuje!!!
RIP KRALJU ako je istina sve ovo...
evo poceo mi allo allo...ja vas pozdravljam dolazim za 35min....(jos moram seinfelda pogledat :D )
A šta oni puštaju preko cijelog dana?
Aaaa sta da radim... Dosadno mi xD
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/69/fox-life.aspx
vikendom ti budu bracne vode u 1 ujutro :D
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/69/fox-life.aspx
vikendom ti budu bracne vode u 1 ujutro :D
Život po jimmu,zakon serija!
Svaka cast i meni je to njegova najdraza. Zapravo vrlo malo ljudi zna da je Eddie svirao s njim u toj pjesmi. A Eddie ko Eddie, ta solaža je kratka al odvaljuje!!!
RIP KRALJU ako je istina sve ovo...
A cuj s obzirom da mi je Van Halen najdrazi bend normalno da to znam a zapravo to zna dosta ljudi zacudio bi se, zapravo da nema te odlicne gitare u toj stvari ona ne bi bila niti upola tak dobra to svi kazu i to je tak!
KAko se zove ona od michaela jackona, kada pjeva na ulici a na njega idu zombiji(ili tako nešto), ta pjesma je bila na big broderu da ju trebaju naučiti plesati.
šmrccc 
KAko se zove ona od michaela jackona, kada pjeva na ulici a na njega idu zombiji(ili tako nešto), ta pjesma je bila na big broderu da ju trebaju naučiti plesati.
Thriller?
Jao jesam ponosan, ispravili su u cjeniku ADM-a da je 955 BE AM3 a ne AM2 nakon mog maila :P
Čak sam i odgovor dobio, zahvala lol
E razer,imaš msn?
Život po jimmu,zakon serija!
ma imaju prejake epizode ja se samo zbog njih dignem u 8 sati da pogledam te epizode.....i zbog boomeranga i cartoon netvork hehe :D
u 10 10 sutra bracne vode to cu gledati .....necu uopce spavati ovu noc briga me... =)
šmrccc 
Sto je bilo? =o
šmrccc 
Sto je bilo? =o
pa umro majk 
Jao jesam ponosan, ispravili su u cjeniku ADM-a da je 955 BE AM3 a ne AM2 nakon mog maila :P
Čak sam i odgovor dobio, zahvala lol
vidio sam bravo.... :D :D :D