Evo da ja večeras pokrenem nespavalice!
Nisam ima dugo vremena!
Idemo jedna smotra... tko je tu!?
Evo da ja večeras pokrenem nespavalice!
Nisam ima dugo vremena!
Idemo jedna smotra... tko je tu!?
Ja
Eto i mene.Nesto sam przio i pokusavao prziti ali nis.Zali boze potrosenog vremena...
Bok svima tu sam i ja normalno ocekujemo kisu i nevrijeme prema prognozi vremena kaj se moze takav je zivot!
Joj što nam dolazi lijepo vrijeme. Pa onda reci da si žedan. 
Pozdrav, kako smo, što se radi? 
Evo razbija glava oko CF-a 3. dan
Joj što nam dolazi lijepo vrijeme. Pa onda reci da si žedan. 
Pozdrav, kako smo, što se radi? 
Kaj se radi nist posebno eto ja bas razmisljam da ti poklonim novog zeca kad ti je onog starog pojeo sokol pa si miran onda!
Kaj se radi nist posebno eto ja bas razmisljam da ti poklonim novog zeca kad ti je onog starog pojeo sokol pa si miran onda!
Nije sokol, nego Oly.
Mislio sam ja stavit klokana al se bojim da ne bi injega uhvatio i pojeo dok mene nema tu. 
samo ga ti stavi, može i medvjeda nije bed
gleda ko HTZ??? uu sad će odluka 
ajmo zokiiiiiiiiiiiiiiiiii
večer, iznerviran sam do bola, sinoć upalia komp ono BSOD, ja lud...
evo i sad sve pokušava al ništa ne pomaže... izgubia 150Gb podataka......
A safe mod i onda system restore na neku stabilnu točku?
A safe mod i onda system restore na neku stabilnu točku?
nema ništa, nikakve pomoći...
Dobra večer ljudi.
A što kaže BSOD
Podaci se mogu izvuc to nije problem samo uzmi taj disk na kojem su windowsi i odnesi ga kod nekog frenda i prebacis onda podateke sa C particije i nema problema ako je to kod tebe slucaj i onda stavljaj nove windowse ako nema drugog rjesenja!
Dobra večer ljudi.
vecer paolo
jos malo pa idem na fox life gledat Allo Allo :D this is Night Hawk do you read??? Bogovska serija :D
u 23:40 je Allo Allo
Znate kaj sam ja napravio.
Imao sam 2 foldera "Games" u jednom je bio HAWX demo (slučajno sam to nekak odvojeno instalirao) i Games sa 80GB igrica instaliranih.
I ja bio siguran da ću pobrisat HAWX, a ja zapravo pobrisao sve igrice i nije stalo u recycle bin i on mi ih sve pobriše sa harda i tako meni nestale sve instalirane igrice. Žali Bože.
Di je krle kad ga covjek treba:/
Ne stize mi aktivacijski mail za torrenthr.org
Imaš neke alate za vraćati podatke, pa možda uspiješ
Znate kaj sam ja napravio.
Imao sam 2 foldera "Games" u jednom je bio HAWX demo (slučajno sam to nekak odvojeno instalirao) i Games sa 80GB igrica instaliranih.
I ja bio siguran da ću pobrisat HAWX, a ja zapravo pobrisao sve igrice i nije stalo u recycle bin i on mi ih sve pobriše sa harda i tako meni nestale sve instalirane igrice. Žali Bože.
Jebeš IGRE, žali save game-ove.
Podaci se mogu izvuc to nije problem samo uzmi taj disk na kojem su windowsi i odnesi ga kod nekog frenda i prebacis onda podateke sa C particije i nema problema ako je to kod tebe slucaj i onda stavljaj nove windowse ako nema drugog rjesenja!
već probano, al ne pali ništa, bar ja lako ne odustajem...
heh.. sad tražim neku pjesmu preko googla ono "index of" upadnem negdje i započmem down kad ono avira izbaci 15 onih prozora.
Isto kao da će mi comp explodirat! :D LOL
Sve sam saveove spasio sa nekim recoverom hehe
Onda nemaš brige
Dobra vecer svima! Sta ima kod vas? Mene ubija glava i imam osjecaj da cu se izvrnut pored kompa. Bas se lose osjecam ali nis novog s obzirom da se ocekuje promjena vremena.
Dobra vecer svima! Sta ima kod vas? Mene ubija glava i imam osjecaj da cu se izvrnut pored kompa. Bas se lose osjecam ali nis novog s obzirom da se ocekuje promjena vremena.
ajde spavat onda laku noc 
To zahladiti će, ali trebam ići sutra dignuti vrše, a sada gledam na meteo.hr prognozu i mislim da neću iz porta partit