- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi nitko nije lockao Birc. Krle samo pazi na one tipke na laptopu
Je li imaš oko 105 poruka?
Ja?
Da,imam.Zašto?
Ništa samo testiram jednu metodu
hehe uspio sam popraviti one ostala mi je samo jedna.
Dobra večer ljudi. Što ima novog kod vas?
E ljudi.šta igrate na kompu?
Ništa, samo sam evoluirao u raka, barem po boji kože
Driver update
Driver update
To je neka dobra igra,moram probati
hawks-shit
GRID-zasad je super
cod4 mp
cod5
test drive-shit
assassins creed
itd itd
Vecer cijenjena gospodo!
Evo napravio preload AA3 i jos 22 do otkljucavanja...
Ja sam ovih dana prešao cod5 i žao mi je jer je igra super,a sad trenutno Assassins creed i nba 2k9,i budem si stavio i GRID!
A ja sam mislio što sada radite na kompu
Inače igram Chess Titans malo, a sutra nabacim GRID i Crysis
Prelazim Most wanted po treći put.Prvi put mi se nije dao igrati pa sam ga izbrisao,drugi puta mi je pao Windows.Sad se nadam da ću ga dovršiti.
@krle,do kud si stigao u Assassins creedu?
od onda nisam igrao
Vecer cijenjena gospodo!
evo se i meni skida, rješia kod sad samo da skinem i idemo...
BTW večer svima, jedem sladoled, baš godi i gledam seriju
Vecer cijenjena gospodo!
Poštovanje i dobro večer.. Kako je večeras?
Ajd hvala bogu da je kiša padala pa je malo hladnije... :) nije za živjet više koliko je vruće bilo..
Bok svima.Koja je to serija sada?
EDIT:20000 post.JEEEEEEAAAAAHHH
20000 jbg nije :D
heroji?
od onda nisam igrao
I meni je na komentarima torrenta pisalo da ne radi u jeruzalemu a ipak mogu,a jesi to po prvi put u jeruzalemu ili si već ubio jednog lika tamo?
Poštovanje i dobro večer.. Kako je večeras?
Ajd hvala bogu da je kiša padala pa je malo hladnije... :) nije za živjet više koliko je vruće bilo..
Di je pala kisa? Ovdje kod mene (RI) nista.
Vecer, kaj se dela?
Cestitam na spamanju 20 000 postova!
Dobra vecer!!novi sam clan ovdje i forum je fenomenalan nadam se da su i svi clanovi kraljevi i da nece biti nikakvih svadi =)
E sad jeli mi moze tko overclockati procesor Celeron 1.70gHz...
neznam ama bas nista o tome pa bih volio da mi netko preko Team Viewera to napravi...to je program koji cete vi moci imati pristup mome kompicu i da mi to sve napravite ako nije preveliki problem..posaljite mi poruku na pm ako treba koje podatke ostavit da se lakse kontaktiramo(xf,msn).....
Ja sam ovih dana prešao cod5 i žao mi je jer je igra super,a sad trenutno Assassins creed i nba 2k9,i budem si stavio i GRID!
Bok svima kaj se dela veceras, koji si ti igrac pa stalno igras igrice pazi da se ne zaigras i preigras!
Bok svima kaj se dela veceras, koji si ti igrac pa stalno igras igrice pazi da se ne zaigras i preigras!
Hehe,ja sam XFX gamer.Šta se kod tebe radi?Jel tiskara pravi buku?
Dobra vecer!!novi sam clan ovdje i forum je fenomenalan nadam se da su i svi clanovi kraljevi i da nece biti nikakvih svadi =)
neznam ama bas nista o tome pa bih volio da mi netko preko Team Viewera to napravi...to je program koji cete vi moci imati pristup mome kompicu i da mi to sve napravite ako nije preveliki problem..posaljite mi poruku na pm ako treba koje podatke ostavit da se lakse kontaktiramo(xf,msn).....
Može sve ali ne klokat
clocka se preko biosa, pa nista od teamviewera
odi u bios povecaj fsb za 3 i onda napravi stress test
Može sve ali ne klokat
Moze, moras imat onaj program da klokas iz windowsa ali bolje se drzi biosa