Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

Večer ljudi, evo mene malo.

Dali još netko ima problema s scrollanjem foruma? Meni "štopa" odnosno "trza" kad scrollam!

Večeras se pojavilo. Nije do browsera druge stranice mi ne "trzaju".

Kod mene je sva ok ne trza nista najnoviji Firefox koristim a isprobao sam sad i na Operi 10 Beta i sve je ok nema problema. Meni se cini da ti to procesor skace iz nekih razloga pa ti steka onda otvori Task Manager pa provjeravaj koji ti proces koristi najvise procesorske snage dok srolas mozda je u tome problem!Cool
 Ma nije procesor opterećen, na 2% jeNamigiva. Nema ništa otvoreno. A avira miruje. Jedino Media Monkey, Trillian te Firefox su otvoreni. Ali evo sad je prestalo...
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eno brižan alkoholičar Fićo provali u Birc i krene nešto spamati, nadam se da će mu biti bolje ujutro kada se otrijezni

No odoh ja, laku noć

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
Bellatrix kaže...

Dali još netko ima problema s scrollanjem foruma? Meni "štopa" odnosno "trza" kad scrollam!

Kod mene je sva ok ne trza nista najnoviji Firefox koristim a isprobao sam sad i na Operi 10 Beta i sve je ok nema problema. Meni se cini da ti to procesor skace iz nekih razloga pa ti steka onda otvori Task Manager pa provjeravaj koji ti proces koristi najvise procesorske snage dok srolas mozda je u tome problem!Cool
 Ma nije procesor opterećen, na 2% jeNamigiva. Nema ništa otvoreno. A avira miruje. Jedino Media Monkey, Trillian te Firefox su otvoreni. Ali evo sad je prestalo...
Onda ok na kompu je sve moguce nikad neznas ja bi rekal da je mozda tome uzrok propuh recimo ko zna pa se Firefox malo propuhal pa je stekal ondal!Nevinašce
17 godina
Bellatrix kaže...

Nisam ni ja ništa primjetio kad je scrolanje u pitanju. Sve mi se čini OK i na Operi 10 Beta 1 i na Chromeu 2.0.172.31. 
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
Onda ok na kompu je sve moguce nikad neznas ja bi rekal da je mozda tome uzrok propuh recimo ko zna pa se Firefox malo propuhal pa je stekal ondal!Nevinašce
 Ma da, možda mu jednostavno "dođe" nešto samo od sebe! Pa se zablesira... al nije učestalo.. inače sve radi za 5+!Cool
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
pozz ljudi sta se radi? ja sam OC cpu na 3.4 :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

boring boring boring boring boring boring boring oooooooooooooooo boring!sta vi vidite da je kod mene boring!

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
17 godina
krle kaže...

Pozz Krle! Lijep rezultat! Jel se ponaša stabilno ili je li-la!?

Ja i dalje tražim jel izašla multijezična verzija Vista SP2 ali mi se čini da nije! 
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

e pozz.....ljudi....doso...sam napokon....doma

krpelj..
16 godina
neaktivan
ma sa onim testovima se gasi kad kloknem za 200mhz... ja testiram svoje :)
igram nesto 4h na high :D
17 godina
krle kaže...
ma sa onim testovima se gasi kad kloknem za 200mhz... ja testiram svoje :)
igram nesto 4h na high :D

Fino! Primjete li se kakve razlike u performansama ili je sve uglavnom isto?

Jao, ja sam danas bio na fešti svetom Anti u Zvirnjači. Malo sam se igrao s fotoaparatom i pogledajte kakvu sam scenu snimio! Smijeh 
Baba Bugarka Baba Bugarka
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

hehe.....koja faca....LOL

krpelj..
16 godina
neaktivan
loooool koja slika
to pokazi oliju
17 godina
krle kaže...
loooool koja slika
to pokazi oliju

Haha... Ovo je snimljeno u trenutku dok je galamila na svog muža Blašku koji se tada, mrtav pijan, umalo potukao s nekim jednako pijanim djedom! Smijeh 
16 godina
neaktivan
haha
znaci bilo ti je zabavno :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozzz

dark side of the moon
17 godina
krle kaže...
 Slabo, moj dela na 3.6Nevinašce
krpelj sa bazukom :)
17 godina
Za nespavalice

hai, si vidla zokija kak je rasturil u petak :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
krle kaže...
haha
znaci bilo ti je zabavno :)

Naravno da je bilo zabavno! Imam ja još puno ovakvih fotki ali mi je ova definitivno popravila dan.

Inače, bilo je još puno scena s ovom babom ali nisam cijelo vrijeme imao fotić uza se... Šteta! Imali bi se cijelu noć čemu smijati!   Smijeh

Usput, da se pohvalim! Valja li mi nova snimalica čiji sam, od danas, ponosni vlasnik!?   Belji se
16 godina
Za nespavalice

Pozdrav ljudi, evo upravo stigao doma. Šta se radi? Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

normalno
dark side of the moon
17 godina
anshika05 kaže...
Aki kaže...

normalno
 https://www.youtube.com/user/AlenSpikic to bi ti moglo biti interesantno, sve imam gore njegovo, budem stavil kak je sa 14godina osnoval band sa jurom gitarom dok mi frajer posalje
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
anshika05 kaže...

pozzz

Bok anci pa di si ti nama nekaj te nema u zadnje vrjeme tu kaj se zbiva kod tebe jel sve ok!Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra vecer svima. Evo da vam se javim dok surfam po forumu i trazim prekrsitelje zakona.Belji se

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Dobra vecer svima. Evo da vam se javim dok surfam po forumu i trazim prekrsitelje zakona.Belji se

Večer Ivo! Evo ja brojim svoje zadnje minute na forumu večeras. Umoran sam danas od fešte, sinoć sam se doslovno olešio od alkohola u gradu. Treba sad to nadoknaditi snom.  
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Večer Ivo! Evo ja brojim svoje zadnje minute na forumu večeras. Umoran sam danas od fešte, sinoć sam se doslovno olešio od alkohola u gradu. Treba sad to nadoknaditi snom.  
 Dobro se odmori. A sta je to alkohol?Mršti se
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozdrav! evo i mene. šta se radi?

Bubamara na steroidima.
17 godina
F1-IVO kaže...
cro_blue kaže...

Dobro se odmori. A sta je to alkohol?Mršti se

Haha... Hvala! Ma alkohol ti je nešto bezveze. C2H5OH ako hoćeš precizniju formulu! Zato sam danas cijeli dan satrven kao da me vlak pregazio!  Namigiva

Laku noć svima! Vidimo se sutra. Ode sad spavanac pa ću natrag tek sutra od podne! Uživajte u ostatku besane noći! Belji se 
17 godina
F1-IVO kaže...

Bok i tebi a imas li pendrek i elektrosoker za neposlusne forumase da ih malo dovedes u redu!Cool
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

pozdrav! evo i mene. šta se radi?

ma evo nist.kod tebe?? ja tu sjedim xD
Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice