Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.235.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
12 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Ne gledam, slušam {#} Neda mi vrag mira, volim bit mazohist {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

Isto ko i ja, ko fol nešto radim i refrešam rezultat cijelo vrijeme. Ajme majko, odoh se ubit od spavanja.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan

Pametnije ti je, dok nije striček trener počeo laprdat kak su dobro igrali {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ode mi Bosna u Brazil <3333333333 ohohohohoh

dzix
15 godina

Boli me taki za njega i Brazil. Nek izvučemo Rumunje pa nek nas i oni namlate po propisu.

14 godina
neaktivan

Večeeer 

18 godina
ddarknessfairyy kaže...

Pametnije ti je, dok nije striček trener počeo laprdat kak su dobro igrali {#}

Bok svim nehrklicama, pa šta igrali su dobro ali po Štimčevom viđenju dakle nema frke igrali su dobro.Kad smo več tu pa kaj ti još ne hrčeš, ja sam mislil da si preumorna od tolkog štihanja vrta danas a kad ono jok još se piše po forumu i usput tam rješavaš neke trubadurske testove na internetu jel.Izlanuo seSmijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim nehrklicama, pa šta igrali su dobro ali po Štimčevom viđenju dakle nema frke igrali su dobro.Kad smo več tu pa kaj ti još ne hrčeš, ja sam mislil da si preumorna od tolkog štihanja vrta danas a kad ono jok još se piše po forumu i usput tam rješavaš neke trubadurske testove na internetu jel.Izlanuo seSmijeh

{#}

Ma sad ću ja uskoro, nesanica me gnjavi već danima. Ono strgana a nebi zaspala nema šanse pa radije tu gljivim nego se vrtim po krevetu. {#}

I da odlično su igrali. Škoti će nas proglasit počasnim građanima koliko smo im dobro igrali(obje utakmice) {#}

18 godina
ddarknessfairyy kaže...
rambox kaže...

{#}

Ma sad ću ja uskoro, nesanica me gnjavi već danima. Ono strgana a nebi zaspala nema šanse pa radije tu gljivim nego se vrtim po krevetu. {#}

I da odlično su igrali. Škoti će nas proglasit počasnim građanima koliko smo im dobro igrali(obje utakmice) {#}

Zadnjih nekoliko dana udara južina jel,Nevinašce pa može i to bit razlog no nesanicu mogu stvorit razni problemčiči ko zna kaj sve tebe muči jel.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
Tiby kaže...

Daj Mario šuti onu večer kad si trebao čuvati stražu smlatio si sav gablec i poslje sam morao još platiti čevape i pive koliko si bio gladan jer je bila lešada za ručak...

Samo mi nemoj reči kako se ne sjećaš, baš si divno pomagao.{#}

Pa morao sam te malo potaknuti, inače se nebi maknuo od stola a šime bi još hranio golubove.

Dobra večer svima.... Iako vas baš i nema, možda vas žderu krugovi u žitu. Smijeh

12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Zadnjih nekoliko dana udara južina jel,Nevinašce pa može i to bit razlog no nesanicu mogu stvorit razni problemčiči ko zna kaj sve tebe muči jel.{#}

Ma ne smeta meni južina...druge stvari me maltretiraju {#}

Večer svima {#}

15 godina

Pa šta tebe danas muči (Štimca ne spominji jer ne jamčim za reakciju)? Sve si poštihala još jučer.

Izgleda da u našoj repki odnosi i nisu bašidilični.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 22:35 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa šta tebe danas muči (Štimca ne spominji jer ne jamčim za reakciju)? Sve si poštihala još jučer.

Izgleda da u našoj repki odnosi i nisu bašidilični.

Svašta me muči al nečem o tome. {#}

Evo runda pa će odmah sve lakše bit.

O odnosima u repki...istina je, nije samo Mare i Kate kriv. I ostali se ponašaju ko da loptu u životu nisu vidli. 

nekako mi se čini da Niko(i njegov brat također) neće moć puno promijeniti.

15 godina

Hvala na rundi,baš je dobro legla.

Nekako se nadam da će malo tko imati muda stati mu na put. Uzevši u obzir kakav je bio kao igrač, mislim da bi neki (ukoliko ne promjene pristup) mogli zaboraviti na reprezentaciju.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Hvala na rundi,baš je dobro legla.

Nekako se nadam da će malo tko imati muda stati mu na put. Uzevši u obzir kakav je bio kao igrač, mislim da bi neki (ukoliko ne promjene pristup) mogli zaboraviti na reprezentaciju.

mene više brine to što je s dosta njih igrao u reprezentaciji pa je pitanje koliko će stvar klapati, vjerojatno onoliko koliko e se igrači slagati s njegovim odlukama. Mislim kad realno gledaš kakvo bi to izborničko poštovanje prema njemu trebao imat npr. Srna ili Pletikosa? Jedino što bi moglo bit dobro je to što su oni dva ipak gospoda pa se ne ponašaju ko svadljive kvočke. 

16 godina
moderator

Večer :)))

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica.
15 godina

On ti je ipak odškolovan u Njemačkoj (kao igrač) i kod njega neće biti primadona koje ne trče. Ili trči ili letiš iz repke.{#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Večer :)))

{#} uuuu potpuna riječ i smajlek čak. Neko ima viška megabajata {#}

mario.L_hr kaže...

On ti je ipak odškolovan u Njemačkoj (kao igrač) i kod njega neće biti primadona koje ne trče. Ili trči ili letiš iz repke.{#}

Ma samo da izlete Perišić i Strinić i ja zadovoljna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 23:12 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#} uuuu potpuna riječ i smajlek čak. Neko ima viška megabajata {#}

Netko ima novi mobitel :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica.
15 godina

Šta si kupio? iPhone kao pravi baja.{#}

15 godina
neaktivan

Večer ljudi

Jesam li šta bitno propustio?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Šta si kupio? iPhone kao pravi baja.{#}

Nikad {#}

Y300

15 godina

Ništa bitno... BiH otišla u Brazil.Smijeh

15 godina

Smijeh

{#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Netko ima novi mobitel :)

Facooo...i ne častiš? {#} ccccccc škrtica jedna {#}

13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Evo da bezveze ne otvaram temu i ne pravim smeće po forumu,pitao bih ovdje nešto {#}

Zna li netko kako se zove ovaj film,ili barem kako se zove taj "dio" na internetu?{#}

Daniel
15 godina

Mi ti nemamo pojma o nogometu i filmovima ako nisu XXX tematike.

12 godina
neaktivan
Shumy kaže...

Pozdrav ljudi. Evo da bezveze ne otvaram temu i ne pravim smeće po forumu,pitao bih ovdje nešto {#}

Zna li netko kako se zove ovaj film,ili barem kako se zove taj "dio" na internetu?{#}

Finding Neverland, to ti je sam kraj filma.

mario.L_hr kaže...

Mi ti nemamo pojma o nogometu i filmovima ako nisu XXX tematike.

ovi su ti pogotovo poznati {#}

15 godina

Ma neee, to sam ubacio zbog XXX-a i da otkantam ovog padobranca.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ma neee, to sam ubacio zbog XXX-a i da otkantam ovog padobranca.{#}

Ne lagatiii priznaj da ti je redtube jedna od najposjećenijih stranica {#}

Ja sam padobrančev film gledala par puta i cmoljila na kraju svaki put {#}{#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice