Dobra večer svima, evo ja sam se upravo registrirao na ovaj forum, pratim ga vec duže vrijeme, ali neznam zašto se prije nisam registrirao

Dobra večer svima, evo ja sam se upravo registrirao na ovaj forum, pratim ga vec duže vrijeme, ali neznam zašto se prije nisam registrirao

Master Tino-dobrodošao..stavi avatar
... Ma pogledao sam.Ali me zanimaju pitanja specificna za moju plocu.Previse toga ima,a ja sam totalni noob sto se OC-a tice
večer i laku noć od mene... satra me ovi šugavi posa

Ma pogledao sam.Ali me zanimaju pitanja specificna za moju plocu.Previse toga ima,a ja sam totalni noob sto se OC-a tice
Master Tino-dobrodošao..stavi avatar
... Master Tino-dobrodošao..stavi avatar
...
Laku noć. Idem ja sad na spavanje.
Laku noć. Idem ja sad na spavanje.
Laku noc svima koji idu na hrkanje
Vidim ja da su neki presli hrkat prije ponoci pa bum moral podjelit Žutanjke nema druge!
Podjeli i bjelanjke.Mozda netko doleti sa tortom... Ja bih uzeo hmm

Ljudi koji vam je najbolji wall od ovih... barem malo pomozite u odluci, jer meni svi dobri pa neznam koji da stavim!

Ljudi koji vam je najbolji wall od ovih... barem malo pomozite u odluci, jer meni svi dobri pa neznam koji da stavim!
tnx guys to ću i napraviti... Ova zadnja dva ću odabrati i nek se mjenjaju!
Zna li netko što znači ovo kad ideš promijenit lozinku na forumu: Sakrij lozinku u e-mail
o pozz....sta radite...vece....ja taman doso...malo
Ja ode spat, laku noc!
kako vas je nešto malo??laku noć svima spavalicama
Laka vam i ugodna noć i od mene.
Sad sam se trgnul,zaspao za računalom
(osjeti se 5 dana terena).
Odoh u krpice.
Laka vam i ugodna noć i od mene.
pa gdje su nespavalice?! nema nikog?!
Vecina hrce i to debelo pa onda ode i ja na hrkanje isto kaj se moze nema druge!
pa gdje su nespavalice?! nema nikog?!