Dobra večer ekipo
Evo muku mučim da dovršim torrent F.E.A.R.2,ostalo još 4 Gb.
Jebasu, harold i kumar je ok film...zezancija.
Dobra večer ekipo
Evo muku mučim da dovršim torrent F.E.A.R.2,ostalo još 4 Gb.
Jebasu, harold i kumar je ok film...zezancija.
dobra vecer sad ce poslje ove sarme(farme) neka komedija harold i kumar nikad cuo al cemo vidit kaka je

evo još jedna lijepa večer,šta radite (hakirate)??
di ima za kupit gitara za gh3(pc)i kolko para?????
Pozdrav ljudovi!
evo još jedna lijepa večer,šta radite (hakirate)??
Ja sam sad stavio Operu 10 Beta pa ju malo isprobavam brzo i efikasno te odlicno ko i obicno kaj se drugo i moze ocekivat od Opere steta kaj ju premalo ljudi koristi!
Dobra večer! Samo da vas pozdravim jer idem u ZG i neće me biti par dana na forumu! Uživajte i pozz svima!
Dobra večer! Samo da vas pozdravim jer idem u ZG i neće me biti par dana na forumu! Uživajte i pozz svima!
Ajd malo ćeš se barem odmoriti od foruma
Pozdrav i sretan put!
cro_blue sretan put! Polako! ;)
Hvala svima! Evo.. Ovo je zadnji post... Bus samo što nije stigao! Vidimo se u ponedjeljak najvjerojatnije! Pozz!
Dobar vecer pospanci!Sretan put cro-blu!Eto i mene da vidim kaj se dela kak bi rekel Bandic!...
sretan put hrvate plavi (ak sam dobro preveo
) pazi da se ne izgubis
Dobra večer još jedared...svima koji dođoše u međuvremenu.Također S.P. Cro_blue-u.
Dobra večer svima!I ja sutra idem u Zg.Biti će vatreno.Hrvatska vs Ukraina.
Bok svima kaj se dela nemoj neko da bi otiso spat mozda jer bu dobil Žutanjak po kratkom postupku prije ponoci nema spavanja!
Dobro jutro ruljo
Šta ima novog?
Bok svima kaj se dela nemoj neko da bi otiso spat mozda jer bu dobil Žutanjak po kratkom postupku prije ponoci nema spavanja!
evo ja pišem ADM-u,nešto pitamBok svima kaj se dela nemoj neko da bi otiso spat mozda jer bu dobil Žutanjak po kratkom postupku prije ponoci nema spavanja!
evo ja pišem ADM-u,nešto pitamJednostavno me ne ide ovo "klokanje" da ga je.es!
Neki ne spavaju ni iza ponoci ali ne mogu biti na kompu zbog ostalih ukucana koji spavaju!Pogotovo ako im komp ruzi kao Katepilar...
dobra večer! šta se radi?

A evo ide off-line i onda malo slušati glazbu
pozdrav svima..jurra hitno dođi ovamo!