Ionako si cijeli divlji xD
To mi je od lubenica.
BTW: što je s temom o kupnji lubenica?
Ionako si cijeli divlji xD
To mi je od lubenica.
BTW: što je s temom o kupnji lubenica?
Nemam pojma xD
Nemam pojma xD
Daj ju malo ažuriraj....
LN
Ma kakve vrućine? :)
Bok svim nehrkalicama, baš je bezobrazna fino nam je okrenula rit i boli ju đon jel.
Daj ju malo ažuriraj....
LN
jesam :)
Bok svim nehrkalicama, baš je bezobrazna fino nam je okrenula rit i boli ju đon jel.
Neka ona njega samo okreće :)
Dobra večer svima....
Mislio sam kako se zezate s lubenicama, kad ono vidi tema skoro sam pukao kad sam vidio.
Skoro sam napisao provokatorski post ali sam odolio iskušenju na jedvite jade.
Pa nesrećo jedna kako nisi prije uočio temu? Tu se raspravlja o ozbiljnim stvarima, gdje nabaviti kvalitetne lubenice.
Dobro vecer ekipa! (meni dobro jutro )
Evo narucio si pizzu za veceru, pa me zanima od kud vi narucujete, ako ste iz Zagreba?
I velike :)
.r :)
Evo narucio si pizzu za veceru, pa me zanima od kud vi narucujete, ako ste iz Zagreba?
Od doma
Dobra večer svima....
Pa nesrećo jedna kako nisi prije uočio temu? Tu se raspravlja o ozbiljnim stvarima, gdje nabaviti kvalitetne lubenice.
Večer svima.
Joj ne spominji, nisam se naspavao tri noći poslje genocida na lubenici.
Više sam vremena proveo na wc-u nego kad sam pio diuretike za tlakać.
Ja sam mijesim i razvlačim.
I velike :)
.r :)
Čim veće tim bolje i sočnije....
Večer svima.
Joj ne spominji, nisam se naspavao tri noći poslje genocida na lubenici.
Više sam vremena proveo na wc-u nego kad sam pio diuretike za tlakać.
Najbolja ti je kombinacija lubenica + hladno pivo. Noge u lavor a luleka spojiš na drenažu.
Kako je moj pokojni djed, laka mu zemlja, znao reći:
Bolje pica za večeru nego pimpek za doručak
Najbolja ti je kombinacija lubenica + hladno pivo. Noge u lavor a luleka spojiš na drenažu.
Viš toga se nisam sjetio, ovak sam samo dobio sto kuna veći račun za vodu kaj sam povlaćio po noći i gnjev susjeda na puštanje vode u gluho doba.
I ti kažeš kako nisi tehničar, to možeš nekoga drugoga farbati...
Šime nam je ošo kući?
Kako je moj pokojni djed, laka mu zemlja, znao reći:
Bolje pica za večeru nego pimpek za doručak
Ja imam bolju. Bolje dvije pice za večeru nego jedna.
Viš toga se nisam sjetio, ovak sam samo dobio sto kuna veći račun za vodu kaj sam povlaćio po noći i gnjev susjeda na puštanje vode u gluho doba.
I ti kažeš kako nisi tehničar, to možeš nekoga drugoga farbati...
Šime nam je ošo kući?
Pazi samo da uzmeš cijev ili crijevo od barem 3" (najbolje je ono vatrogasno) da ne bi bilo zaglavljivanja.
Što se tiče Šime, guja jedna. Ostavio susjedu iznebuha, sva je unezverena.
A čuj, čovjek volio pizzu, a mrzio hrenovke :)
Još bolji kombo je preklapača.
Još bolji kombo je preklapača.
Kvaran si do srži. Sad ide desant (ne na Drvar) već na frižider.
Kvaran si do srži. Sad ide desant (ne na Drvar) već na frižider.
Što mogu kad sam takav, ne kaže se uzalud dokoni um đavolje igralište...
Pokoj mu duši hrabro je služio svog gazdu dok nije pao za više ciljeve.
Dobra večer svima....
Mislio sam kako se zezate s lubenicama, kad ono vidi tema skoro sam pukao kad sam vidio.
Skoro sam napisao provokatorski post ali sam odolio iskušenju na jedvite jade.
Bok svim nehrkalicama, to je tema za lubenica-mazohiste koju vole tvrdu crvenu vodu sa malo koštica jel.
Da ne bi samo Lubenice imala svoju temu, treba otvorit i teme za drugo voče ko Jabuke i Šljive ili Marelice itd.Kad smo več kod voča jel, ja se eto več par dana razbijam od šljiva koje su po 4 kune kila u Merkatoru.Imam ja doma na dvorištu jednu svoju šljivu(nekad ih je bilo više), ali još te šljive nisu spemne za ubacit u kljun pa onda tamanim ove kupovne koje stižu sa hrvatskih polja pa nema frke.
Bok svim nehrkalicama, to je tema za lubenica-mazohiste koju vole tvrdu crvenu vodu sa malo koštica jel.
Da ne bi samo Lubenice imala svoju temu, treba otvorit i teme za drugo voče ko Jabuke i Šljive ili Marelice itd.Kad smo več kod voča jel, ja se eto več par dana razbijam od šljiva koje su po 4 kune kila u Merkatoru.Imam ja doma na dvorištu jednu svoju šljivu(nekad ih je bilo više), ali još te šljive nisu spemne za ubacit u kljun pa onda tamanim ove kupovne koje stižu sa hrvatskih polja pa nema frke.
Kaj si posekel šljive od kad se plača markica za kotel?
Šljiva i marelica samo v knedlićki.
Ma te iz Merkatora su isto kineske xD
Rambox ti u svemu vidiš zavjeru i ne kužiš metafizičku vrijednost lubenica te nadasve blago terapijsko djelovanje na više oboljenja. Par sočnih i zrelih lubenica liječi depresiju samim pogledom na njih. Zamisli kolika je to prednost.
Ma te iz Merkatora su isto kineske xD
Možda su iz Slovenije. Mad ni dobra šljivica nije za baciti.
Nisu iz slovenije, i to je todorićevo xD
Uvijek radije lubenice nego šljive :)
Rambox ti u svemu vidiš zavjeru i ne kužiš metafizičku vrijednost lubenica te nadasve blago terapijsko djelovanje na više oboljenja. Par sočnih i zrelih lubenica liječi depresiju samim pogledom na njih. Zamisli kolika je to prednost.
On brije na šljive i marelice umjesto na dinje i lubenice.
Za prave muže je voće koje jedva stane u ruku kao košarkaška lopta npr.
On brije na šljive i marelice umjesto na dinje i lubenice.
Za prave muže je voće koje jedva stane u ruku kao košarkaška lopta npr.
Hoćeš reći da je on jedan od onih koji vole skiny?
@XXX: i Kina je Todorićeva.
@XXX: i Kina je Todorićeva.
Ne, on je kinez
Ne, on je kinez
E sad si mi dao za misliti. Kako to da nema kose oči?
Hoćeš reći da je on jedan od onih koji vole skiny?
Ima i to svojih prednosti kad se gleda iz pravog kuta (pogotovo iz Mađarske perspektive).