malo nam je mrtvo ovdje, pa reko da oživimo i popijemo što god.
Ja sam evo odgledao film o formuli, tj. o vozaču senni, nije loše.
Svidjelo mi se.
Inače šta ima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer :)
U vezi zvjezdi...izgleda da server nezna matematiku :)
Večer :)
U vezi zvjezdi...izgleda da server nezna matematiku :)
a opet ste nešto za**** :P
Večer svima.
XXX kako to kao mod sada imaš 3 zvjezdice :) Ali se u međuvremenu formula mijenjala?
malo nam je mrtvo ovdje, pa reko da oživimo i popijemo što god.
Ja sam evo odgledao film o formuli, tj. o vozaču senni, nije loše.
Svidjelo mi se.
Inače šta ima?
Bok svim nehrkalicama, a nema ništ francek kaj bi bilo odmaramo i tak to kaj ti delaš.
Večer svima.
XXX kako to kao mod sada imaš 3 zvjezdice :) Ali se u međuvremenu formula mijenjala?
Ma u zadnje vrjeme je bila neka najezda svraka,
pa su onda one eto nekima počvokale zvjezdurine kaj moš ništa.
a opet ste nešto za**** :P
ne, ne...mi uvijek sve radimo kako treba :)
Večer svima.
Nije. Pričekaj ponoć ili 2.00 pa ćeš vidjet da je 5 opet :D
ma ubijam se od dosade, moram učiti za ispite, nemam motivacije 
tako da niti ne učim.
Ostao mi još jedan ispit, ali nikako se uhvatiti učenja.
Ah čekamo 0000, pa na kraju kad svi sad ostanemo bez zvjezdica i foruma, ako se opet nešto mijenja :P
Dobit ćemo žute zvjezdice umjesto sivih 
hahah, spojlaš malo, ako je tako, nisi nas mogao ostaviti u neizvjesnosti :P
Čekamo pa vidimo
EDIT:
a ima i smisla, zvjezdice i jesu žute, ne sive
I dalje ste u neizvjesnosti, samo to neznate :)
Nisu žute, crvene su :)
Ma ako ne znamo, onda i nismo.
A i nismo djeca od 12 godina, pa da smo nervozni kao pred ekskurziju. :)
Sve me nešto vuče u krevet, sad sam s laptopom u krevetu, biti će red samo se prebaciti na drugu stranu.
Jeste, jeste :)
Bolje nešto žensko dovuci u krevet a ne laptop :P
Što je najgore s ženskim laptop sam u krevetu, roza dell n5010 :)
A žena (cura) u izlasku, sad bi i ona trebala doći uskoro, otišla u kino s prijateljicama, a reko učiti ću doma, jep sreća pa sam učio.
Sounds gay 
Aha te fore...kino s prijateljicama 
gay, e a super joj je taj laptopić, ako hoćeš slikam ti ga :P
Da vidiš kako je lijepi roza, a to kad je išla kupovati ja joj naručio laptop koji da kupi za njene potrebe, ono fejs, i te gluposti, nešto normalno.
A ona se na kraju vratila doma s nabrijanim laptopom bijesnom grafikom, i puno skupljim.
Ali jedini razlog je bio zašto je uzela taj, PA BIO JE ROZA.
To nikad neću zaboraviti.
Ah te fore s prijateljicama, ma ne brine to mene ništa, cura mi je prva liga, jbg živimo skupa već dvije godine. I sviđa mi se što uspjevamo imati potpuno zdrav odnos.
Ona izlazi sa svojim društovom, ja imam svoju ekipu za lokanje 
Tu i tamo skupimo drušvo, uglavnom, bitno da si pogodimo frekvencije, pa da nema oscilacije u vezi.
E a sad mi baš dosadno, ne znam šta da radim.
Čak mi se niti igrice ne igraju :S (igram gus gazzlers, i diablo 3 samo u zadnje vrijeme) ali sad niti za to nemam volje
Ako hoćeš slikam i ja tebi isti taj 
Moja ima identičan...
A ti neznaš što cure rade kad kažu da idu u kino s frendicama? :)
Ako ti je dosadno, pošaljem ti svoj komp pa ga složi, živcira me cijeli dan...
Nakon restarta ne rade usb portovi dok ne reinstaliram drivere, kad opet restartam ista priča -.-
Neda mi se dizat i slikat xD
Ma pc, nešto se shebalo programski
A to i je najgore kad tako nešto ode pa se ne da riješiti.
Ja najšešće ako mi se tako nešto dobro zezne, koje me stalno iritira. Samo format c: i sve se riješi s time.
E a priznati ću ti, prije sam stalno nešto mrdao oko windowsa, uvijek nešto mjenjao, čačkao po regedit, izmišljao razne gluposti i kojekakve programe za optimizaciju stavljao i napredne fukcije. bla bla bla .....
Od kada sam se opametio, i samo imam instalirano i korisitm samo ono što mi stvarno treba, i ne diram ništa. Winodwsi rade ko urica. I nikad problema.
Eto osim što sam sad kad je bio izašao 8.1 svoj nadogradio na to, i stvorio mi brutalne probleme, nikad na 8 nisam imao BSOD od kad sam njega bio stavio, svako paljenje mi završilo s :( smajlićem.
I onda vratim na standard na 8, i opet sve šteka i loše radi, dva puta dignem sustav, isto sranje, ona poludio, pobrisao particije s diksa, spasio podatke, i sve na novo.
I sad sve super radio.
Ono što hoću reći, što se manje mrda po OSu i pravi pametan, to isti duže živi :)
BTW: jel sluša tko mjuzu preko spotify
Mene ovo počelo zezat danas odjednom...a neda mi se radit reinstall i neću ako baš ne moram :)
Al nije ni čudno, ovaj Windows je instaliran 30.7.2011.
A sretno ti s popravkom, ili ga ne restartaj, samo na sleep piči, ili nešto treće onda :)
E idem se baciti malo na igrice, vidjeti šta ima novog u diablu :)
Sleep mi isto ne radi 
Sleep mi isto ne radi 
zanimljivo, e baš sam se opalio smijati, koliko se meni čini, biti će red na reinstall 
Pa 2 godine je izdržao bez reinstalacije, rijetki se mogu pohvalit time :D
Ima li budnih? :p
samo zivo zivo
samo zivo zivo
Ne dajte se smetati...
Mario pobiga a susjeda i dalje vrišti
Mario crni Mario
Stručnjak za odmaganje...
.r