E molio bih ako ima netko Logitechove proizvode (mis i tipkovnica) da mi kaze da li se mora instalirati oni Setpoint driveri za ispravan rad istih?Mis je RX1500 a tipkovnica Media keyboard 600.Vidim da taj Setpoint ima oko 50mb!Pa sta ima da toliko zauzimaju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laku noć. Idem spavat, a vame žilum ugodnu noć na Bug forumu. 
Ne treba, ja imam media keyboard i prepoznaje cak i hotkeys na njoj, takodjer koristim mis MX 518, na visti sve radi, dok sam morao na xp instalirat radi onih tipki sa strane, isto tako na xp treba setpoint za hotkeys. pozdrav
To što je petak ne znači da treba zapustit grupu 
Ma ja sam instalirao i obrisao.. Namjestas si dpi ili kako vec, mozes zoomirati sa nekim misevima i tako. Mozes si namjestiti postavke za igre i on ti prepozna igru i prebaci se na taj nacin rada, ali bezveze usporava startup.
Jurluk se vratio na stari avatar.. Odmah pala reputacija, pola zvjezdice manje 

ajde ljudi odoh gledat star trek, sisko opet nesto melje s prorocima. Live long and prosper ;)
Hvala na pomoci.Budem probao sutra sa i bez pa da vidimo.Trenutno imam neku Labtec tipkovnicu i sa njom sam bio dobio drivere ali nikad nisam instalirao.Sve radi i bez njih pa cak i dodatne tipke.
).
).Bok svima,sta se radi?
vidim da sam dobio 3 hvala. hvala svima koji su dali
E jel netko isprobao one marble miseve od logitecha?
evo dat cu ti i ja ali sutra, nadam se da nece bit prekasno. ali jel kaznjivo navlacit clanove foruma na to?? 

Još jedared pozz onima koji su pristigli u međuvremenu.
Imam Logitech RX 1000,radi uredno na svim OS-ima bez drivera.
Čak mi se događalo da mi driver zablesa i da mi sistem prestane
respond-ati....nisam siguran,ali to sam pripisao driverima.
Evo da i ja dobijen koji hvala, Vodič: Kako se zauvijek rijesiti virusa Provjereno najbolji nacin za uklanjanje virusa!
evo dat cu ti i ja ali sutra, nadam se da nece bit prekasno. ali jel kaznjivo navlacit clanove foruma na to?? 
z-cinema, to su zvucnici?
Pozz ljudi odoh ja moram se rano buditi
evo doša iz trogira, malo vanka bia i slučajno otiša na mzoš stranicu da vidin šta je sa stipendijon
i došla je nakon dugog čekanja, sutra odma u šoping
evo doša iz trogira, malo vanka bia i slučajno otiša na mzoš stranicu da vidin šta je sa stipendijon
??z-cinema, to su zvucnici?
??vidim da sam dobio 3 hvala. hvala svima koji su dali