pa da pitam di je autor ove teme, pume1400 nema odavno već šta mu
se dog????
osim menepa da pitam di je autor ove teme, pume1400 nema odavno već šta mu
se dog????
osim meneni na čemu
odo spavat
noć
Laku noc i tebi...
Svi ošli!
Ja Taman Coda bacio.
ma tko je iša leć...
Laku noć, freakovi 
Zdravo ljudi, bio zauzet do malo prije, gledo RAMBO 2 
Jest film kult, cak sam brojao koliko je ljudi ubio, otprilike sam dosao na brojku 165 u roku od nekih 90 minuta 
Jest film kult, cak sam brojao koliko je ljudi ubio, otprilike sam dosao na brojku 165 u roku od nekih 90 minuta 
A jesam se bio ismio kad sam gledo film, pravi je za opustanje, samo gledas cisto nasilje i nerealno ubijanje, skoro nikakve radnje, nemas sta razmisljat...
the one man army 

Eeee, al ima tu i procjena, koliko ih je u onom polju samo izgorelo, tu ih je bilo oko 30-40 i naravno jos onih koliko je bilo sto su stradali od raketa iz helikoptera njih je bilo tesko za procjenit, al ja sam izbrojo da je sam RAMBO ubio 63, a da se vidjelo
to je to kakva statistika, ma vas triba zaposlit u državi

Eeee, al ima tu i procjena, koliko ih je u onom polju samo izgorelo, tu ih je bilo oko 30-40 i naravno jos onih koliko je bilo sto su stradali od raketa iz helikoptera njih je bilo tesko za procjenit, al ja sam izbrojo da je sam RAMBO ubio 63, a da se vidjelo

Eeeee, vidis... to se cijeni 
Uskoro ce se pustit u RAMBO 3 na tv-u, valja opet pripremit olovku i papir i vodit statistiku
Al ima jos jedno, cak sam brojo koliko je rijeci izgovorio kroz cijeli film... bilo je oko 180, iako je to malo losija procjena, jer sam mozda koju preskocio il vise ubrojo, al tu je to nedje
ma iden ća nešto pogledat anima
ma iden ća nešto pogledat anima
Ajd ljudi, budite pozdravljeni, odo i ja na spavanje... valja sutra na sto prije na ucenje...
Laka vam noć i od mene
laku noć....
To što je petak ne znači da treba zapustit grupu 
Naravno da ne. Subotom je prava špica vani, a u vezi petka - recesija je
AAA oluja :(
vidite sta sam napravio 
pozz...
vece.....
ljudi,,,sta radite
Dosadjujemo se. Nema nikoga, nemoze se van...
Vecer, ja upravo slusam Azru
I surfam malo :)
Dosadjujemo se. Nema nikoga, nemoze se van...
Dobro večer svim nespavalicama
..