joj...pročitah onaj tvoj tekst...kolko me nasmijao u nekim djelovima tolko me i rastužio
najbitnije je da si među nama 

joj...pročitah onaj tvoj tekst...kolko me nasmijao u nekim djelovima tolko me i rastužio

Izbrisao sam ga tamo.

a jel ga komplicirate ...
Gladan sam... 
Gladan sam... 
Gladan sam... 
Very funny... Very funny... Bit ćete i vi gladni, a ja ću imati velku Milku MUHAHAHAHAHAHAHAHA
...gladan sam i dalje 
Very funny... Very funny... Bit ćete i vi gladni, a ja ću imati velku Milku MUHAHAHAHAHAHAHAHA
...gladan sam i dalje 

Evo Bukva.Jbg uzeo sam griz.

pozz svima...šta se radi ovih dana...slabo sam na forumu ovih u zadnje vrijeme,pa nisam u toku
Joj kakav meni Black Screen Of Death sada iskoči pred oči! Mislio sam gotov... lolol
Struje nestade! :)
Idem da nebi opet.. pozdrav svima!!
odo ja...noćica....
Laku noc svima!
Idem da nebi opet.. pozdrav svima!!
odo ja...noćica....
Laku noc svima koji idu spavati, ugodni snovi!
Pozz svima koji su došli i onima koji su otišli pavati
Pozdrav najboljim forumasima
Ja vas napustam, jer sutra imam ujutro skolu jedino kaj se nadam da ce me maturanti zalit da mogu ranije doma
Laku noc!
Hmmm... Našo nešto meda u stanu i pojeo ga... I dalje gladan... Mislim da ću morat ja do benzinske i nakon čokolade od Ive 
Laka vam noć i od mene
Pozz ljudi, sta se radi, ja sam evo na forumu vec par h al nisan se javio jos u nespavalice
Pozz ljudi, sta se radi, ja sam evo na forumu vec par h al nisan se javio jos u nespavalice

Ode ja spat laku noc svima!
Samo da otvorim temu večeras i da pozdravim sve drage forumaše
Pozdrav svima