Očito neki ljudi nemaju smisao za humor kad je Doxy zbog toga banan, (pa šalio se.p.s.))
Zalosno da uza sve ove trolove, nepotrebne poruke i teme banate ljude zbog sale
Pa moramo se nekada i saliti 
Očito neki ljudi nemaju smisao za humor kad je Doxy zbog toga banan, (pa šalio se.p.s.))
Zalosno da uza sve ove trolove, nepotrebne poruke i teme banate ljude zbog sale
Pa moramo se nekada i saliti 
Ma,meni je ipak sve ovo čudno.
Neki su tu jako dugo i nemaju puno zvjezdica,
dok neki koji su isto tako dugo imaju više.
Onda ima nas koji smo kratko,
ali imamo malo više nego neki
koji su tu puno duže od nas.
Također smo jurluk i ja našli 2 majstora koji su se
regali danas i imaju već po pola zvjezdice,
a napisali su i po jedan totalno bezveze post.
Čak je jedan tražio kako da cracka igru
i zbog toga je nagrađen s pola zvjezdice,
dok je doxy nagrađen suspenzijom!!!!!?????
Reason for edit: lektoriranje posta(wooooow,kak sam pismen)

Pozz dami i ostatku ekipe.. :) Di je problem?? Šta ne valja? Zašto je Doxy banan?? Zašto je nebo plavo? Tko može pobjediti Čaka Norisa??
..i mislim da je to gotovo nemoguće objektivno kontrolirati
U potpunosti se slazem sa tobom, Doxy je tu skoro jednu godinu i uvijek kad su bili neki problemi oko računala ili bilo čega pomagao je koliko je got mogao, i onda mu daju 2 zuta kartona i sad ga banali.. nazalost nepravde je svugdje oko nas, zato se trebamo potruditi da ju rijesimo a ne da sutimo i prijedemo preko toga.
de pitaj dečka da nam kaže objašnjenje zašto je dobio crveni karton. ja ne vidim gdje je on pogriješio...
U potpunosti se slazem sa tobom, Doxy je tu skoro jednu godinu i uvijek kad su bili neki problemi oko računala ili bilo čega pomagao je koliko je got mogao, i onda mu daju 2 zuta kartona i sad ga banali.. nazalost nepravde je svugdje oko nas, zato se trebamo potruditi da ju rijesimo a ne da sutimo i prijedemo preko toga.
Ja se sad prepadoh.
Pokušao se prijaviti na jedan forum na kojem sam moderator. Kad ono veli "Trajno si Bannan s foruma" Zabranjena je tvoja IP adresa" morao restartat router da promjenim IP i sad je sve ok..
A jesam i sretan...
Rekao sam timu što se desilo, sad ćemo vidjeti što oni vele! hehe
pozzdrav... koja brija su ove zvezdice? ;)
aaaah...zijev....postalo mi je boring :D

Đesika Alba zaslužuje bar 4 zvjezdice 

Kad bi se djelile zvjezdice prema slikama na avataru onda bi ja imal šest zvjezdica s obzirom da imam ovog legendarnog luđaka na gitari gore na avataru!
Kad bi se djelile zvjezdice prema slikama na avataru onda bi ja imal šest zvjezdica s obzirom da imam ovog legendarnog luđaka na gitari gore na avataru!