šta je sad svi spavaju
Ti bi već trebao biti u krevetu, kad dođe prinova spavat ćeš kao zec.
šta je sad svi spavaju
šta je sad svi spavaju
a znam
sad jos trazim tv
Imam ti ja jedan Daewoo, 55 cm, star cca 20 godina, turbo, 16 ventila, alu felge i nema daljinca. Ko stvoren za tebe.
Imam ti ja jedan Daewoo, 55 cm, star cca 20 godina, turbo, 16 ventila, alu felge i nema daljinca. Ko stvoren za tebe.
ma ne pase mi ovaj moj daljinac na njega
Evo, tu sam, odmažem ljudima gdje god mogu. Nije to lagano.
Ima li što novo po pitanju glazbene karijere?
Ah..što se toga tiće i nema, pošto se i ne fokusiram na to u zadnje vrijeme. Trebao bi dobiti posao u ovoj jednoj organizaciji pa se nevjerovatno mnogo trudim oko toga, zato me i nema toliko često ovdje, ako je iko to i primjetio.
Šta će ti daljinac, djete će odrasti pa ga lijepo pošalješ da promijeni kanal. A ovaj tvoj daljinac je opasno oružje, čudi me da ga ekipa iz CSI nije pokupila.
Šta će ti daljinac, djete će odrasti pa ga lijepo pošalješ da promijeni kanal. A ovaj tvoj daljinac je opasno oružje, čudi me da ga ekipa iz CSI nije pokupila.
umalo me lik u ducanu trazio da mu ga predam
pokazuje mi kako su "plazme" zasticene na istoj koja je kod mene razbijena, i kao to je super sigurno
ala sam mu se odvalija smijati u facu ahaha
Ej, ljudovi.
Evo sam opet na mailu nakon što sam pogleda startrek na tv...
Ma isto mi nije jasno da ljudi nemogu uzeti 5 min i sastavit jedan mail i sve uredno posložit tu, da mi je inbox uredan, nego idemo, po 4 maila, ovaj 3, ova 5, kao da smo na chatu.
A ono, na sve mogu odgovorit u jednom mailu sa jednom rečenicom: "Može. LP" i još poslat na sve te 3 adrese isti mail, nego nee, moram na svaki posebno odgovorit jer bi ovi mislili da ih sprdajem.
I još bi se uvridili da im ne odgovorim odma, kao znaš ono, ignorira me (A bogati pusti me da radim, mislim se u sebi :)
I onda oni kad prime 10 mailova onda su sritni. Onda je ok.
Ili najjači su mi oni koje se "moraju vidit" prije nego što kaparaju. Ono, problem je što nismo u istom gradu. Skype? Hello? Nagledaj se.
Hoola ekiipa forumaši, ima kog budnog???
jook
Tooo javio se jedan, ja baš na reefer partiju (ko ne zna nek googla ;))
Open...
Jel zna netko jel bi platio išta dodatno kad bi naručio ovu majicu s Amazona?
Mislim, osim dodatnih 5$ poštarine. Sve skupa kolko ja vidim majica bi me izašla 20$ što je dosta jeftinije od 23€ s Pewdieve stranice.
Sad me zanima jel bi morao platit još nešto na tih 20$ ?
Mislim, osim dodatnih 5$ poštarine. Sve skupa kolko ja vidim majica bi me izašla 20$ što je dosta jeftinije od 23€ s Pewdieve stranice.
Samo dostava tj. poštarina...carina je samo za stvari iznad 200kn bar mislim...
Kako god okreneš najjeftinije ti je naći tu sliku i otisnuti je na majcu. To obično košta 75-100 kuna i bude gotovo za dan-dva.
Hvala na informacijama.
Vjerojatno ću tako i napraviti. :)
Večer!
Na THR su svima poništili karma bodove LOL
Vrijeme je za neki drugi torrent site...
Večer dobra...
Na THR su svima poništili karma bodove LOL
mater...
Hoće netko da mu napravim french?
Vježbam se.
Vježbam se.
ma može, nije problem
Vježbam se.
U ovo doba ti bi nama napravila francusku!??
Ok, može ja dam tamburu pršuta.
Danas sam pozvala 4 frendice doma i svima im napravila ooodličnu manikuru. Ko profesionalac. Ako je Beckham prije koju godinu mogao furat pofarbane noktiće - a muškarac je...zašto nebi i vi na nespavalicama. :) xD
Ako je Beckham prije koju godinu mogao furat pofarbane noktiće - a muškarac je...
to je vrlo diskutabilno...
Vježbam se.
Bok svim nehrkalicama, ja čekam onaj tvoj obečani čaj a kaj se tiče šminkeraja to bum preskočil.
Koji miš?
Nije nešto posebno al eto,besplatno je :D Logitech M305
To je bila neka nagradna igra, ili šta?
To je bila neka nagradna igra, ili šta?
Ma stave ti isječak zvuka iz neke igre i ti moraš pogodit koja je to igra (isječak traje oko 3-5sec)...I ja prvi pogodio i dobio miša a da nisam ni znao dok nisu pitali podatke LOL
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-foGyfv5TSo