Ljudi kaj radit sa datotekom kojoj je type file a to su ustvari windoze kaj da radim s time nije mapa nego samo datoteka od 3.5GB kako od toga napravit nešto korisno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaa nesto mi nije htjelo na forum

Ok sad ćemo vidjet ako ovo bude radilo instalirat ću si Vistu na novom kompu za 1. OS tako mi ove GeForsice u kompu... hehe
ja vas pozdravljam odoh igrat cod 4 dok nezaspem na tipkovnici..
(i ako kada sam ovako umoran nikaj nemogu u igri ali eto..)

ja vas pozdravljam odoh igrat cod 4 dok nezaspem na tipkovnici..
(i ako kada sam ovako umoran nikaj nemogu u igri ali eto..)

Dobra veče
jel gleda tko na WILD dokomentarac o zmijam, evo ja sam umro skoro od smjeha dok je ovog jednog zmija ugrizla
laku noc vi koji odlazite i dobra vecer window
Vecer svim nespavalicama!
Dobra večer, Ivo.
Šta se radi?
pozz ivo
Dobra veče

Dobra večer, Ivo.
Šta se radi?

Kaj znači u Winraru imam u doljnjem lijevom kutu kao hdd i pokraj ključ kaj bi to bilo?
I hoće li mi bootat ako ga spržim samo ovak na CD (Vistu) ima autorun datoteku i bootmgr i bootmgr.efi i setup.exe sa ostalim mapama?
dobro večer..
eto i mene.. :)
spremao stan za selidbu sutra pa tek sad stižem.
šta se radi?? o čem se tipka?
di se selis? u drugu kucu ili u drugi grad
Kaj znači u Winraru imam u doljnjem lijevom kutu kao hdd i pokraj ključ kaj bi to bilo?
I hoće li mi bootat ako ga spržim samo ovak na CD (Vistu) ima autorun datoteku i bootmgr i bootmgr.efi i setup.exe sa ostalim mapama?
jel gleda tko na WILD dokomentarac o zmijam, evo ja sam umro skoro od smjeha dok je ovog jednog zmija ugrizla

sad kad je ivo spomenio t-com
jel tko zna hoče li bit kakva akcija tamo za produženje ugovora i tak to...prošle godine sam popušio fotić jer sam 2 tjedna ranije potpisao ugovor
jel tko zna hoče li bit kakva akcija tamo za produženje ugovora i tak to...prošle godine sam popušio fotić jer sam 2 tjedna ranije potpisao ugovor
kad smo već kod t-coma s ponosom najavljujem prelazak na flat :D
pa zasad nije neka akcija...sacekaj malo
http://t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp

kad smo već kod t-coma s ponosom najavljujem prelazak na flat :D