Bok nespavalice .
Evo ja čekam da mi se skine film i da mogu gledati .
U međuvremenu evo lutam virtualnim svijetom.

Bok nespavalice .
Evo ja čekam da mi se skine film i da mogu gledati .
U međuvremenu evo lutam virtualnim svijetom.
kakav ti je to forum u potpisu? reci nesto o njemu.
postala sam bolesna...kad mi je dosadno počnem jest!!
Ljudi kaj radit sa datotekom kojoj je type file a to su ustvari windoze kaj da radim s time nije mapa nego samo datoteka od 3.5GB kako od toga napravit nešto korisno?
Ljudi kaj radit sa datotekom kojoj je type file a to su ustvari windoze kaj da radim s time nije mapa nego samo datoteka od 3.5GB kako od toga napravit nešto korisno?
Dobra večer ljudi evo mene direkt iz kafića I peder od profesora nam nije javio da danas i sutra nemamo faks pa smo ga čekali ko budale
Inače što ima kod vas?
Dobra večer ljudi evo mene direkt iz kafića I peder od profesora nam nije javio da danas i sutra nemamo faks pa smo ga čekali ko budale
Inače što ima kod vas?
Inače što ima kod vas?
lol kolko ste ga cekali
Ovdje je priča o puno toga i o bilo čemu.
Puno poruka ima .
Ovdje je priča o puno toga i o bilo čemu.
Puno poruka ima .
Ola drugari....kako smo večeras?
Šta se događa večeras ođe?
di si gadni sta ima
e fcth kolko imas ugriza? kliknem ti nekad ovako i preko proxija
di si gadni sta ima
mene je uhvatilo spavanje ..zijeeev
Inače što ima kod vas?
aaa nesto mi nije htjelo na forum
pozz belatix :)