fromcelltohell bas krasna laganica za otic na spavanac nema kaj!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za ovo:
Zar i ovu temu mislite pretvoriti u poplavu spama?
Suzdržite se!
btw - kada se piše o nekome problemu obavezno treba navesti koji browser je u pitanju
Mirekovo upozorenje na temi:
Dobro,netko poslje tvojeg posta je spomenuo FF.Šta se ljutiš odmah????

Moj odgovor na toj istoj temi(nije bilo upućeno njemu,nego kolegi forumašu koji je postao prije Mireka.)
Nadam se da Mirek nije pomislio da sam njemu napisao ovo iz citata.
Ovo mi je već drugi žućko zbog gluposti(moje)....a,taman mi jučer istekao prvi...hehehehehe
EDIT: Je,krasna je laganica...tu je Jack Black najbolje otpjevao od svih iz Pick of Destiny
OK,sad idem zbilja...laka Vam noćica svima
zatvaram 
zatvaram 
zatvaram 
otvaram :D
prvi!
otvaram :D

imaš dupli post...tužit ću te naxeemu ili čiča miri!!
buahhaah
pozz spavalice-ne
jel koristi itko ono folding @home
ne...kaj ti je to?
imaš dupli post...tužit ću te naxeemu ili čiča miri!!
buahhaah
Sta znaci HSLS?? HSLS=Hrvatski Sabor Liže Sisu lolma drzis komp upaljen i neke stanice se tamo razvijaju... ja sam drzo sony 3 upaljen 3 dana i predzanji sam u bug klanu ugl nije igra nego nesto.. neznam pogledaj po forumu manic je otvorila temu
pozz spavalice-ne

ma ja dosao u vemil lik na katu se dopisuje sa ovim likom u prizemlju preko notepada lol
pozz spavalice-ne

pozz spavalice-ne

ma to me najvise nervira sto ti likovi podvaljuju pokvarene komponente kao da necu skuziti i vratit.. samo da mi ne uvale neko njesra kad budem kupovao novi komp...
ma ja dosao u vemil lik na katu se dopisuje sa ovim likom u prizemlju preko notepada lol

ma to me najvise nervira sto ti likovi podvaljuju pokvarene komponente kao da necu skuziti i vratit.. samo da mi ne uvale neko njesra kad budem kupovao novi komp...
pa doso sam kod lika da mi nadje nesto, nesjecam se sta je bilo i vidim lik se smije i po notepadu mu se ispisuju recenice...
jebasu
remote control

pa doso sam kod lika da mi nadje nesto, nesjecam se sta je bilo i vidim lik se smije i po notepadu mu se ispisuju recenice...
jebasu
remote control
jel to kviz neki? to oni namjerno rade..
potrazi grupu svi smo mi gnomovi ili gmazovi.. neznam sad tocno
Lol vidite greške na Facebooku.... ha ha ha... kako sad reć možda ili ne...