BOL zabranjuje svoje smajlije

poruka: 23
|
čitano: 3.572
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne koristim bol forum cesto ali eto sad malo pre hteo napisati jednu poruku...i kliknem na ikonu smajlija dobijem smajlije kliknemna koji hocu ubaci ga i kliknem na posalji kad dobijem sledecu poruku

U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (img src='/http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.png'). 
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani). 
Alternativno ga možete izbrisati i kopirati kao čisti tekst.

Znaci BOL Forum blokira slike (tj ne da da ih stavim,a nzm zasto) sa svog domena/servera.....ironija....

Moze neko da mi pojasni ovu pojavu?

i nije mi jasno zasto adminovi nisu automatski dopustili bez provere slike sa domena *.bug.hr

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislin da meni rade normalno  Cool

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i kod mene sve normalno..CoolSmijehSmijeh

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BOL zabranjuje svoje smajlije
thuglife kaže...

mislin da meni rade normalno  Cool

meni takođerCoolPlačSramim seIzlanuo seMršti seNevinašcePoljubacSmijehBogatašŠutimOsmijehIznenađenBelji seNeodlučanNamigivaViče
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB|ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan

Meni se ovo desilo samo jednom, ali je nakon čišćenja FF-ovog cachea proradilo... Smijeh

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e pa meni radi ne normalno...i cache sam obrisao pa nece... :/

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan

Meni ne radi u Chromeu, a u Firefoxu radi normalno... Neodlučan

AMD Turion 64X2 TL-60 2.00 Ghz, Nvidia GF8600M GS, 2 Gb Ram DDR2, 250 GB HDD, 15.4" WXGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hm,vjerojatno ti je pogreška izazvana jer koristiš addon za mozillu zvan KallOut.

Primjetio sam i ja isto i mislio čak otvorit temu,no odvelo me na drugu stranu.

Dakle,dogodi ti se isto što i meni (pogledati SS).

Probaj disable-ati taj addon,pa probaj ponovo pridružiti smajliće u post.

Još mi se događalo i prilikom postavljanja linkova isto,no otkad sam disable-ao

navedeni addon,nema više takvih problema.

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se to pokaze jedino kad kopiram neki tekst...kao sto kaze koji je formatiran......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tako je.Inače se pokazuje ako je text koji C/P poboldan,veće veličine fonta i slično.

Inače,mogući razlog je vjerojatno onaj što sam napisao u predhodnom postu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 19:16 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo izgleda ni u mene ne radi heheheh

Izlanuo se  Smijeh  Izlanuo se  Namigiva

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina

Kemo,ba...nemoj zezat ljudeNamigivaBelji seCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cek ko je spomenuo da ja koristim FF? :S
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
moderator

Zar i ovu temu mislite pretvoriti u poplavu spama?

Suzdržite se!

btw - kada se piše o nekome problemu obavezno treba navesti koji browser je u pitanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobro,netko poslje tvojeg posta je spomenuo FF.Šta se ljutiš odmah????Belji seCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BugSU kaže...

Ne koristim bol forum cesto ali eto sad malo pre hteo napisati jednu poruku...i kliknem na ikonu smajlija dobijem smajlije kliknemna koji hocu ubaci ga i kliknem na posalji kad dobijem sledecu poruku

U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (img src='/http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.png'). 
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani). 

Znaci BOL Forum blokira slike (tj ne da da ih stavim,a nzm zasto) sa svog domena/servera.....ironija....

Moze neko da mi pojasni ovu pojavu?

i nije mi jasno zasto adminovi nisu automatski dopustili bez provere slike sa domena *.bug.hr

Sad ozbiljno - BUG forum je još u beti, znači još nije sve na svom mjestu tako da ne trebaš frku praviti oko toga već jednostavno i kulturno prijaviti problem (a sve u smislu unapređenja navedenog!!)
The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
moderator
BugSU kaže...

Glavni je problem što ne koristiš BOL forum često :-)

Problem je negdje u tvom browseru koji krivo interpretira putanju slike kad dodaš smajlija. Vidiš ovaj znak '/' na početku - on uništava cijelu putanju i zato ne propušta, jer URL nije valjan. Naravno, trebao bi javiti koji browser koristiš da se išta može po tom pitanju napraviti.

Ne mogu se puštati sve slike s domene bug.hr, jer bi to značilo da možeš staviti neku sliku iz vijesti ili drugih rubrika, što ne bi bilo dobro. Puštaju se svi smajliji, no kako URL nije točan, ne bi radilo ni da se puštaju sve slike s bug.hr
Domagoj
17 godina
neaktivan

ja sam mislio da adminovi mogu da vide koji browser koristi user(mogli bi ste to ubaciti kod usera da se odma zna)...ok Opera 10a, sad ce neko reci aaa to je alpha zato zeza...kao je onda i ljudima na FF ?

a inace kod nisam ni gledao :D tj tu crtu ispred nisam primetio ... samo pogledao zadnju rec ....

Bol slabo koristim zbog spamera,lame-ova, klinaca i sl ... no druga prica je to ....

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran
BugSU kaže...

ja sam mislio da adminovi mogu da vide koji browser koristi user(mogli bi ste to ubaciti kod usera da se odma zna)...ok Opera 10a, sad ce neko reci aaa to je alpha zato zeza...kao je onda i ljudima na FF ?

a inace kod nisam ni gledao :D tj tu crtu ispred nisam primetio ... samo pogledao zadnju rec ....

Bol slabo koristim zbog spamera,lame-ova, klinaca i sl ... no druga prica je to ....

pa ak ga tako rijetko koristis onda ti smajlici nisu ni potrebni,btw,bolje odi negdi drugdi
da ti mi ne spamamo gluposti...lock bi dobro doso...
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina

Samo da vas sve skupa upozorim:

Jutros sam inkasirao jedan žuti baš na ovoj temi.

Zato,pzite što pišete i najbolje da se tema lock-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
BugSU kaže...

pa ak ga tako rijetko koristis onda ti smajlici nisu ni potrebni,btw,bolje odi negdi drugdi
da ti mi ne spamamo gluposti...lock bi dobro doso...
Ja posetim bol i citam ga i forum ali ne pisem postove ...bas zbog takvih ko sto si ti koji odlucuju (ko da su papa) kad se koja tema treba zatvoriti (po njihovom "strucnom misljenju" ,samo nzm koji ste vi faktor) ..tu si tek 4meseca i vec pokusavaas neki "puc" da izvedes da tebe slusaju hoce li se il nece nesto zakljucat.....nemas sta pametno reci onda cuti ...i ne samo ti vec ostali ...tako ce ovaj forum biti bolji i mnogi ce se vratiti (nisam jedini slucaj kojima je muka spamera)

ja sam postavio temu da se BOl forum popravi tj da bude sto bolji ..i svako ima pravo da postavi/prijavi problem bez obzira koliko posecuje forum ....

P.S znam da cu sad dobiti zuti/zeleni/crveni/plavi/rozi karton ..i dont care.... rekao sma svoje....ako admin moze da mi pomogne (i ostalima koji ce ubuduce koristiti Operu10) ok ....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
moderator
BugSU kaže...

Sori, za alfa verzije browsera nećemo prilagođavati forum, to jednostavno nema smisla, a koliko vidim, nitko drugi nema problema osim tebe.
Domagoj
17 godina
neaktivan

Opera 10 Beta1 ...samo provera da vidim dal je sad ok  NevinašceVičeSmijeh

EDIT:radi sad sve ok ...jos se nadam da ce se brzi odgovor moci napraviti kad izadje finall...

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 22:34 (BugSU).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice