Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.787.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice

Pozz svoj ekipi.Kako vidim za ovih par koliko me nije bilo,ovdje je bilo i promaknuća.Čestitke novim bubamarama na steroidima(Paolo majstore) i naxeemu na novom ranku.

Nažalost ovdje di jesam je skoro nemoguća misija spojit se na net,tek sam neku večer imao sreću prek frendovog iphone-a čitat malo BUG forum,o postanju niti govora.

Također,hvala onima koji su se i mene sjetili da falim....uskoro(u petak) sam opet u sedlu.E,da....i javio mi se onaj mali Jebasu123 i veli da će dobit izgon zbog uvredljivog nicka???? Pa,dajte ljudi da se malo aktiviramo i spasimo ga.Dečko je koliko sam skužio čist normalan a i egzistira na ovom forumu već neko vrijeme pod tim nickom,ne znam zašto je onda to problem postao tek sad???? Možda ako modovi mogu njegov nick malo modificirati da mu ostane sadašnji rank.Eto za sad toliko od mene...još jednom lijepi pozdraf svoj ekipi....čitamo se uskoroCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
RE: Za nespavalice
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...

Oj...narode, kako ide? Cool Pogledajte ovu brzinu, ovako se ne skida svaki dan Cool

sporo..
 Morao si....o tome mogu samo sanjat Plač
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pozz svoj ekipi.Kako vidim za ovih par koliko me nije bilo,ovdje je bilo i promaknuća.Čestitke novim bubamarama na steroidima(Paolo majstore) i naxeemu na novom ranku.

Nažalost ovdje di jesam je skoro nemoguća misija spojit se na net,tek sam neku večer imao sreću prek frendovog iphone-a čitat malo BUG forum,o postanju niti govora.

Također,hvala onima koji su se i mene sjetili da falim....uskoro(u petak) sam opet u sedlu.E,da....i javio mi se onaj mali Jebasu123 i veli da će dobit izgon zbog uvredljivog nicka???? Pa,dajte ljudi da se malo aktiviramo i spasimo ga.Dečko je koliko sam skužio čist normalan a i egzistira na ovom forumu već neko vrijeme pod tim nickom,ne znam zašto je onda to problem postao tek sad???? Možda ako modovi mogu njegov nick malo modificirati da mu ostane sadašnji rank.Eto za sad toliko od mene...još jednom lijepi pozdraf svoj ekipi....čitamo se uskoroCool

Pozdrav legendo. Hvala na čestitki
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
Za nespavalice

Pozdrav fromcelltohell.

17 godina
protjeran
Za nespavalice

ma to sve sporo ja s rapid po 1.2 Cool a s torrent 850 Mršti se

Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 0:15 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...

Oj...narode, kako ide? Cool Pogledajte ovu brzinu, ovako se ne skida svaki dan Cool

sporo..
 Morao si....o tome mogu samo sanjat Plač
 ma u zadnje vrijeme nece da mi skida brze od 40Kb/sec bez obzira na sedere..

nemam pojma kaj mu je.. (bit torrent)
Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...

sporo..
 Užasno sporo!Cool
look :D look :D
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

nemojte mi spominjat brzine na adsl-u... :(

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
Bellatrix kaže...
 Užasno sporo!Cool
 Plač Samo meni radi do 400 kb maksimm Plač nije pošteno Plač
17 godina
protjeran
Bellatrix kaže...
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...

sporo..
 Užasno sporo!Cool
 sta pak ti imas za net???
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
16 godina
Za nespavalice

Vidi sad Belji se

Loša varka Loša varka
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Bellatrix kaže...
Escudo kaže...
Ivan M. kaže...

sporo..
 Užasno sporo!Cool
 sta pak ti imas za net???
Photoshop...
hahah jesam vas...

EDIT: Ivan M. loše loše... vidi se da je fake.Izlanuo se
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 0:24 (Bellatrix).
17 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Photoshop...
hahah jesam vas...
 bilo mi je cudno doli skala do 1.1 a gore 3.2, grrr
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

VOWWWWWWWWWWWWW

Jesam naclockao 4850

hmm sta kazete

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
16 godina
Bellatrix kaže...
EDIT: Ivan M. loše loše... vidi se da je fake.Izlanuo se
 He he i bolje, đabe se trudit da isadne bolje  ne isplati..se.. Cool
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 0:31 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Zašto ne? Pa koja je tebi brzina?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
Za nespavalice

Jee... napokon popravio ratio.... he he bio je malo pao...Cool

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

ma nije stvar kolka je nego da sam već debelo prešla 10 GB Plač
U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

ma nije stvar kolka je nego da sam već debelo prešla 10 GB Plač
 Da te malo bacim u depruSmijeh
16 godina
Za nespavalice

Evo malo...Cool ma vidjet ćete čega

17 godina
Za nespavalice

Skidam White Fanga, nije nikaj novo, nije film ali je crtić moje mladosti, uh kak je to teški crtić za srce.

Ali je genijalan.

Meni jedan od najboljih uz Lion Kinga.

Iako sam blizu 23.-oj, volim si pogledati neko animirano izdanje svojih crtića iz mladosti.

Uostalom, svi mojeg godišta gledali su Lion Kinga u mladosti

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

pogledaj moj
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 0:45 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Evo malo...Cool ma vidjet ćete čega

hehe uspio sam prosiriti zarazu stavljana slika!
Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Ivan M. kaže...

pogledaj moj
 Dečki, nemojte da ja stavljam slike svojeg ratiaSmijeh
16 godina
deja_vu kaže...
Ivan M. kaže...

pogledaj moj
 Čekaj par dana pa ću ti opet pokazat, sad radim samo upload... Cool nema skidanja, nemam harda više Iznenađen
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer!Vidim da je neki ratio u djiru.Evo moj na IPT-u:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Paolo2612 kaže...
 Dečki, nemojte da ja stavljam slike svojeg ratiaSmijeh
 Šta one iz Photoshopa Cool
17 godina
protjeran
Za nespavalice

nije u tome fora bilo bi to vise ali ja sam regani na tem dvima samo 2 tjedna, sto je puno s time da ne pricam koliko imam na drugim trackerima,,,

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam sad na 12.66 GB Plač

16 godina
anshika05 kaže...

ja sam sad na 12.66 GB Plač

Ja na 100 i nešto...Cool Loše, loše....Cool Šta imaš onaj od 10 GB paket
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice