Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.787.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Trop kaže...
dantex kaže...

ljudi di su ashika, paolo, fromcelltohell i ta ekipa?

Fromcelltohell je u vojsci, a za ostale mi je malo cudno da nisu tu.... Da nije ashica dobila jos koji zuti pa se malo odmorila... hehe Belji se
 Ja sam tu - malo dolazim sebi nakon obilaska pivnica i kafanaSmijeh Objasnio sam prije i pozdravio ali svi me ignorirali
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

laku noc svima koji idu

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Trop kaže...
dantex kaže...

ljudi di su ashika, paolo, fromcelltohell i ta ekipa?

Fromcelltohell je u vojsci, a za ostale mi je malo cudno da nisu tu.... Da nije ashica dobila jos koji zuti pa se malo odmorila... hehe Belji se
 Ja sam tu - malo dolazim sebi nakon obilaska pivnica i kafanaSmijeh Objasnio sam prije i pozdravio ali svi me ignorirali
 hehe..... Ja sam tek sada isto dosao... Niko tebe ne dozivljava... hehe
CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
17 godina
protjeran
Trop kaže...

Pozdrav svima....

Ajd da pitam, od kuda s cuje ono pistanje kada drzis 3 tipke odjednom ili meni kada avira nade virus pa se cuje bip???????

A nemam nikakav zvucnik u kompu????

a ne zuji tebi mozda u glavi, sorry ali morao sam Smijeh
ma svaka maticna ti ima tu neku zujalicu koja prijavljuje kvarove kao ono na nekoj slici, ali ta zujalica ti se dodatno prikopca, a inace sve maticne ti imaju ugradenu zujalicu ah sada di je ne znam to ti isto, ma pritisni 3 ili vise tipki i pogledaj di tocno zuji u kompu Namigiva
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi mene vrag progoni!

uz ove slike eksplodirala mi je žarulja danas u sobit i cijeli onaj stkleni dio je izletio....

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 23:41 (dantex).
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Trop kaže...

Pozdrav svima....

Ajd da pitam, od kuda s cuje ono pistanje kada drzis 3 tipke odjednom ili meni kada avira nade virus pa se cuje bip???????

A nemam nikakav zvucnik u kompu????

a ne zuji tebi mozda u glavi, sorry ali morao sam Smijeh
ma svaka maticna ti ima tu neku zujalicu koja prijavljuje kvarove kao ono na nekoj slici, ali ta zujalica ti se dodatno prikopca, a inace sve maticne ti imaju ugradenu zujalicu ah sada di je ne znam to ti isto, ma pritisni 3 ili vise tipki i pogledaj di tocno zuji u kompu Namigiva
 Vidis, da sam ja sada neki cinker, islo bi LUXXu zbog vrijedanja.... hehe
Ma sala naravno, a moguce da mi zuji malo uz ovaj mom komp, nikakvo cudo... hehe
CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
16 godina
neaktivan
dantex kaže...

Ljudi mene vrag progoni!

uz ove slike eksplodirala mi je žarulja danas u sobit i cijeli onaj stkleni dio je izletio....

hahha.. koliki je napon na mreži? 220V ili je malo veći ≈240V?
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

lol igras ogame

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
dantex kaže...

Ljudi mene vrag progoni!

hahha.. koliki je napon na mreži? 220V ili je malo veći ≈240V?
 nisam mjerio
radila ljepo, ugaso je mam ušl i upalil i bum
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

bellatrix zasto si maknio onu zensku

17 godina
protjeran
Trop kaže...
deja_vu kaže...

Vidis, da sam ja sada neki cinker, islo bi LUXXu zbog vrijedanja.... hehe
Ma sala naravno, a moguce da mi zuji malo uz ovaj mom komp, nikakvo cudo... hehe
 daj nemoj me plasiti sada i meni skoro pukla zarulja u glavi, hehe
lipo ti kazzem otvori komp stisni tipke o poslusaj di je zvuk najjaci, ako imas ono zujalicu samo je izvadi ako nemas onda nemas srece, inace ta zujalica je koja prijavljoje kvar  prema razlicitim tonovima odnosno razlicitih kvarova, imasu upotama za maticnu, 
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
16 godina
neaktivan
krle kaže...

bellatrix zasto si maknio onu zensku

Onu s dugom kosom?
Ma dosadila mi. Osmijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajd ljudi ja vas pozdravljam.... Idem ja malo lec...... Pozdrav, nemojte gluposti raditi Belji se

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Onu s dugom kosom?
Ma dosadila mi. Osmijeh
 heheh trebo si ostaviti bila je dobra :)
16 godina
neaktivan

u cod-u 4 mi ne nalazi nijedan online server..

a nije do filtera provjerio sam ih..

zna itko ista?

Battlefield 2 Master Sergeant
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 23:52 (Escudo).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

sa xfireom probaj

17 godina
protjeran
Escudo kaže...

u cod-u 4 mi ne nalazi nijedan online server..

a nije do filtera provjerio sam ih..

zna itko ista?

koji antivirus imas mozda firewall blokira, 
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ahoj

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ahoj

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ahoj

ahoj
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ahoj

ehejNamigiva
16 godina
neaktivan
evo javio se fcth u bircu
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...

ahoj

krle kaže...

ahoj

Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

ahoj

ahoj

Bellatrix kaže...
anshika05 kaže...

ahoj

ehejNamigiva
 spam, spam, spam, spam
hello, sexy girl Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

sad će za nagradu dobit karton :D

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Šta si Halida stavila u potpis...hehe
jesi ono ti rekla da ne slušaš cajke... khmmNeodlučan
16 godina
Za nespavalice

Oj...narode, kako ide? Cool Pogledajte ovu brzinu, ovako se ne skida svaki dan Cool

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

lol ja skidam svaki dan 480+

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Oj...narode, kako ide? Cool Pogledajte ovu brzinu, ovako se ne skida svaki dan Cool

sporo..
Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
anshika05 kaže...

Šta si Halida stavila u potpis...hehe
jesi ono ti rekla da ne slušaš cajke... khmmNeodlučan
pa ne slušam ih 
16 godina
neaktivan
aj odoh gledat seinfelda pa dodjem poslje mozda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice