POZVAN SI :*
Aj sad kad smo to rijesili...samo da se zna....ja ne placam cugu
POZVAN SI :*
Aj sad kad smo to rijesili...samo da se zna....ja ne placam cugu
Svejedno da nebi bilo nesporazuma :D kao....hmm..zaboravio sam novcanik i tako.Ipak je to cod
Svejedno da nebi bilo nesporazuma :D kao....hmm..zaboravio sam novcanik i tako.Ipak je to cod
taj cod4gamer.. nikako mu ne shvacam znacenje tog nicka, prelazi mi u MINDFUCK.
taj cod4gamer.. nikako mu ne shvacam znacenje tog nicka, prelazi mi u MINDFUCK.
Da gramaticki je netocno po mojim zakljucima...i sada me to dere i dere
Ne, sve što sadrži etanol mi nesnošljivo smrdi, neznam zašto. A zanimljivo je da mi čisti etanol ne smrdi.
Uh, ima po selu za nabaviti rakije tzv. tuduma.
Nije etanol, već metanol druže (poslije opijanja tudumom, preporučuje se čaša antifriza da vrati tijelo u normalu).
Metanol bi te ubio već u vrlo malim dozama, a u vrlo malim te permanentno oslijepi. Etanol je.
rekoh po mojim zakljucima...a oni nisu bas pametni .Al ak igra cod4 zakaj onda stalno visi na forumu :D ?
Slika objasnila.. na neki način..
16* ne pušim...
rekoh po mojim zakljucima...a oni nisu bas pametni .Al ak igra cod4 zakaj onda stalno visi na forumu :D ?
Joj joj.. On je mila majka, ja svake noci ako se da primjetiti pitam da li neko igra mw3 mp i to bas u 5h kad nema ni prebijenog mrtvog spamera.. kao da sam sebe pitam.. i znam odgovor unaprijed..
cod4 sam zadnji put igra u 7 razredu xD nisam znao koje ime stavit i stavio ovo
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
Requested URL:
http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf
čim vidim .swf u kasne noćne sate mogu si misliti šta je
Ti to tvoje s..... zapamtio sam link od proslog puta jer sam si skoro ruku slomio zbog toga
Misliš ti ja ću otvoriti.. nijedan link foruma nije sa bit.ly...
Hahhahaha ne mogu da vjerujem xD
@Prilika: Otvorio si na skype-u :D So much win :D
Ma ajde nas kam... nisam se preplasil slike, neg mi je mob pojacan na najjace i pal mi iz ruke...
ništa od toga :P
Ma ajde nas kam... nisam se preplasil slike, neg mi je mob pojacan najjace i pal mi iz ruke...
Ma on je to meni sa nekom pricom jos prodao...pojacam ja zvucnik, priblizim se monitoru otvorim, kad ono uff...a zna da imam slab herc
Ma ajde nas kam... nisam se preplasil slike, neg mi je mob pojacan najjace i pal mi iz ruke...
Ma on je to meni sa nekom pricom jos prodao...pojacam ja zvucnik, priblizim se monitoru otvorim, kad ono uff...a zna da imam slab herc
ja sam ovo 20 puta otvorio tokom ove godine.posta sam imun na to :D
Je ma fora je...ono ukljucim u tri ujutro i buljim u to pola sata ... postane covjeku jako zanimljivo
Jesi na ovo imun?
ljk
Jesi na ovo imun?
moram pitat doktora ima li cjepivo za to
Jesi na ovo imun?
E sada sam jos vise gladan....
Jesi na ovo imun?
E sada sam jos vise gladan....
Same here.