prilika koji milokliz ti lupaš td?
to je zato jer si promijenio avatar
Pa je li ti gledaš u kristalnu kuglu ili šta?
Kako si pogodio..
uplati mi 100kn na račun i naučit ću i tebe tajnim tehnikama plemena kirokoto sa himalaje
prilika koji milokliz ti lupaš td?
to je zato jer si promijenio avatar
Pa je li ti gledaš u kristalnu kuglu ili šta?
Kako si pogodio..
uplati mi 100kn na račun i naučit ću i tebe tajnim tehnikama plemena kirokoto sa himalaje
jesam ja sam počeo još davno...ovladao sam tehnikama sa kojima mogu uništiti svijet.i ti mi uplati 100KM ili ću ti svojim mislima poslat zlo u kuću...
ako ti je draže mogu pričat o svom huliganstvu
Šta se ovdje dešava?
Šta se ovdje dešava?
nemoj nas ometat imamo orgije
Šta se ovdje dešava?
Jupiter je u konjukciji sa Uranom..
Svasta se moze desiti...
Šta se ovdje dešava?
Blago receno......
Šta se ovdje dešava?
Blago receno......
žao mi je ali svi tvoji pokušaji uvaljivanja u astronomski klub ''orgije'' su bezuspješni
kladim se da si pomislio na ono najgore,perverznjaku jedan
na internetu
Hehe.. najjace je to sto zivi 50m od mene
U Puli nešto gadno gori, cijeli grad je u dimu i smrdi užasno.
Sva sreća to kod mene nije problem jer nikad nisam popio ni kap alkohola niti namjeravam.
Sva sreća to kod mene nije problem jer nikad nisam popio ni kap alkohola niti namjeravam.
Nikada ? ? ? niti pjenu sa pive ?.... hmm
Nikada ? ? ? niti pjenu sa pive ?.... hmm
Ne, sve što sadrži etanol mi nesnošljivo smrdi, neznam zašto. A zanimljivo je da mi čisti etanol ne smrdi.
skupit ćemo se ja aliser prilika i unforgiven i JOHNNY napit ćemo te ki stoku :D
Ne, sve što sadrži etanol mi nesnošljivo smrdi, neznam zašto. A zanimljivo je da mi čisti etanol ne smrdi.
Hehehe A nista...kvacicu na nos i loci
EDIT:Cod a mene nebi pozvali a ?
skupit ćemo se ja aliser prilika i unforgiven i napit ćemo te ki stoku :D
Johhny-a ne pozvati?
Gdje je ona novougradjena roletina da te probodem nije mi je zao, ionako je plave boje, pa kad se pomijesa sa crvenom ima da grmi koliko ce biti cool..
Johhny-a ne pozvati?
Gdje je ona novougradjena roletina da te probodem nije mi je zao, ionako je plave boje, pa kad se pomijesa sa crvenom ima da grmi koliko ce biti cool..
vaše visočanstvo ispričavam se.tražim dopuštenje da editiram post.
Nemam pojma šta da kažem na ovo. xD
Nemam pojma šta da kažem na ovo. xD
Jos nije editirano
Uh, ima po selu za nabaviti rakije tzv. tuduma.
Nije etanol, već metanol druže (poslije opijanja tudumom, preporučuje se čaša antifriza da vrati tijelo u normalu).
Hehehe A nista...kvacicu na nos i loci
EDIT:Cod a mene nebi pozvali a ?
POZVAN SI :*