ne,al uobičajeno je da je w za gas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel vam se ikad desilo da naletite na p*čkicu koja se boji potuć nego se kamenjima gađa?
Naletio sam na sam sebe
Nije me sram, ja sam artiljerijski tip
to je skroz glupo.ako se tribaš potuć sa nekim potuci se nemoj se kamenjima gađat...danas me lik kamenom na podrućju rebara sašio nije se smio potuć
Zbog njega sam počeo igrati, ali ovo je moja kreacija (početnička, mislio sam da će SAS izdržati dok se odem popišati na WC :D)
E jel gledaš FLoB-athon livestream?
Nikada ne vjeruj SASu, uvijek zezne kad ne treba, koliko god raketa bila dobra. Mene je izokrenuo u orbiti oko mjeseca
Ne, na iPadu sam, a twitchtv ne radi u HTMLu 5, a iz principa ne ću stavljati frash(flash za iOS)
Daj instaliraj Flash, ovo je one time only prilika, većina Mindcrack ekipe je na livestreamu, čak i Brian (lorgon111)!
Notch je bio do prije sat vremena, a jučer je bio vrh kad je došao cijeli razvojni tim Kerbal Space Programa! U igru će ubaciti lika koji se zove Kurt Kerman (ozbiljno, imati će 3D naočale na nose i sve :D). Sad je Kurt otišao na pauzu od 10 minuta, ekipa je online i priča. A i ja bih mogao na pauzu, od početka pratim.
Troolo jedan je mene na putu iz škole...davnoo
a ima li rikverc na tome?
Ima,samo pustiš da ''klizi'' :D
Jasno da nema. Jedino ako okreneš raketu za 180° bez da izgubiš kontrolu nad raketom.
Ima,samo pustiš da ''klizi'' :D
bome klizi!
Daj instaliraj Flash, ovo je one time only prilika, većina Mindcrack ekipe je na livestreamu, čak i Brian (lorgon111)!
Notch je bio do prije sat vremena, a jučer je bio vrh kad je došao cijeli razvojni tim Kerbal Space Programa! U igru će ubaciti lika koji se zove Kurt Kerman (ozbiljno, imati će 3D naočale na nose i sve :D). Sad je Kurt otišao na pauzu od 10 minuta, ekipa je online i priča. A i ja bih mogao na pauzu, od početka pratim.
Ma ne pratim više MC, bilo bi mi zanimljivo da je notch, ali sam prekasno vidio, a od ostalih jedino za kurta znam zbog KSPa. Ima par stvari koje bi volio vidjeti, ali nedovoljno da gledam (meni dosadnih) nekoliko sati i na to trošim skupi 3G promet :)
Ma ne pratim više MC, bilo bi mi zanimljivo da je notch, ali sam prekasno vidio, a od ostalih jedino za kurta znam zbog KSPa. Ima par stvari koje bi volio vidjeti, ali nedovoljno da gledam (meni dosadnih) nekoliko sati i na to trošim skupi 3G promet :)
Ja sam jučer gledao cijeli stream, danas cijeli i planiram sutra cijeli :D
Jesi donirao što? Ja sam 20 dolara dao.
P.S.
Man yv argxb fgb cvfrz? :)

Sretan put!
Dolazis do mene.Ode ti je ko u paklu vruceee.
Sretan put!
Tnx :)
valjda nece bit kilometarskih kolona, a ako bude, u ulazu do mene zivi Jaca, pa cu uzet sirenu policijsku :D
Dolazis do mene.Ode ti je ko u paklu vruceee.
bolje nego u zg
2girls1minecraft su na livestreamu :D
kirbaj i koooooooootlovina :D
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=OrQkXL99EOY&NR=1
kolko ja znam ne moguće je zamjeniti samo staklo zapravo, već je nužna zamjena cijelog lcd-a pošto je staklo lijepljeno na njega? hvala
kolko ja znam ne moguće je zamjeniti samo staklo zapravo, već je nužna zamjena cijelog lcd-a pošto je staklo lijepljeno na njega? hvala
Mislim da naplacuju 400-500kn. A mozes i naruciti s ebaya za nekih 25-30$ pa sam zamjeniti, nije tesko. To mi je bilo prvi put uopce da sam otvarao mob i bez problema sam zamjenio za manje od sat vremena uz ifixit.com tutorial. Izgleda puno koraka, ali samo treba biti strpljiv i pripremiti se s par YT videa

hvala na odgovorima, ja čitao negdje da se mora sve mjenjati, krivo očito
Ajmo glasujte i dobro vam JUTRO ili VEČER kako kome;)
Moras, zaljepljeni su(na 3Gu i 3GSu mozes odvojeno, ali na 4 i 4Su ne)

Idem van.

And OPEN
Open,večer

nit sam vlasnik, nit sam frustriran :D