Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.156.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

ne,al uobičajeno je da je w za gas...

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Unix kaže...
cod4gamer kaže...

jel vam se ikad desilo da naletite na p*čkicu koja se boji potuć nego se kamenjima gađa?

Naletio sam na sam sebe {#}

Nije me sram, ja sam artiljerijski tip {#}

to je skroz glupo.ako se tribaš potuć sa nekim potuci se nemoj se kamenjima gađat...danas me lik kamenom na podrućju rebara sašio nije se smio potuć

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

Zbog njega sam počeo igrati, ali ovo je moja kreacija (početnička, mislio sam da će SAS izdržati dok se odem popišati na WC :D) {#}

E jel gledaš FLoB-athon livestream?

http://twitch.tv/kurtjmac

Nikada ne vjeruj SASu, uvijek zezne kad ne treba, koliko god raketa bila dobra. Mene je izokrenuo u orbiti oko mjeseca{#}

Ne, na iPadu sam, a twitchtv ne radi u HTMLu 5, a iz principa ne ću stavljati frash(flash za iOS)

Daj instaliraj Flash, ovo je one time only prilika, većina Mindcrack ekipe je na livestreamu, čak i Brian (lorgon111)!

Notch je bio do prije sat vremena, a jučer je bio vrh kad je došao cijeli razvojni tim Kerbal Space Programa! U igru će ubaciti lika koji se zove Kurt Kerman (ozbiljno, imati će 3D naočale na nose i sve :D). Sad je Kurt otišao na pauzu od 10 minuta, ekipa je online i priča. A i ja bih mogao na pauzu, od početka pratim.

Stručnjak za paranormalne pojave
13 godina
protjeran

Troolo jedan je mene na putu iz škole...davnoo

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
14 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

a ima li rikverc na tome?

ivek
13 godina
protjeran
IVOX kaže...
kuny1234 kaže...

Ima,samo pustiš da ''klizi'' :D

13 godina
neaktivan
IVOX kaže...
kuny1234 kaže...

Jasno da nema. Jedino ako okreneš raketu za 180° bez da izgubiš kontrolu nad raketom.

14 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...
IVOX kaže...
kuny1234 kaže...

Ima,samo pustiš da ''klizi'' :D

bome klizi!

ivek
16 godina
Unix kaže...

Daj instaliraj Flash, ovo je one time only prilika, većina Mindcrack ekipe je na livestreamu, čak i Brian (lorgon111)!

Notch je bio do prije sat vremena, a jučer je bio vrh kad je došao cijeli razvojni tim Kerbal Space Programa! U igru će ubaciti lika koji se zove Kurt Kerman (ozbiljno, imati će 3D naočale na nose i sve :D). Sad je Kurt otišao na pauzu od 10 minuta, ekipa je online i priča. A i ja bih mogao na pauzu, od početka pratim.

Ma ne pratim više MC, bilo bi mi zanimljivo da je notch, ali sam prekasno vidio, a od ostalih jedino za kurta znam zbog KSPa. Ima par stvari koje bi volio vidjeti, ali nedovoljno da gledam (meni dosadnih) nekoliko sati i na to trošim skupi 3G promet :)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

Ma ne pratim više MC, bilo bi mi zanimljivo da je notch, ali sam prekasno vidio, a od ostalih jedino za kurta znam zbog KSPa. Ima par stvari koje bi volio vidjeti, ali nedovoljno da gledam (meni dosadnih) nekoliko sati i na to trošim skupi 3G promet :)

Ja sam jučer gledao cijeli stream, danas cijeli i planiram sutra cijeli :D

Jesi donirao što? Ja sam 20 dolara dao.

P.S.

Man yv argxb fgb cvfrz? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 23:35 (Unix).
16 godina
Opa, ti si zbilja odan :D Nisam, ali razmisljam da bi mogao, i ovako cu novce s kartice na silu potrositi da ne propadnu za nekoliko dana, a imam jos 10ak$
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
vecer, jos malo pa gotov sa pakiranjem - sutra za dubrovnik
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...

Sretan put!

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Dolazis do mene.Ode ti je ko u paklu vruceee.

ivek
17 godina
power_user kaže...
Mitch kaže...

Sretan put!

Tnx :)

valjda nece bit kilometarskih kolona, a ako bude, u ulazu do mene zivi Jaca, pa cu uzet sirenu policijsku :D

IVOX kaže...
Mitch kaže...

Dolazis do mene.Ode ti je ko u paklu vruceee.

bolje nego u zg

13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Opa, ti si zbilja odan :D Nisam, ali razmisljam da bi mogao, i ovako cu novce s kartice na silu potrositi da ne propadnu za nekoliko dana, a imam jos 10ak$

2girls1minecraft su na livestreamu :D

14 godina
neaktivan
PRODAJEM AJVAR
15 godina
zna netko od vas bisera tu kolko bi otprilike koštala zamjena prednjeg stakla na iPhoneu 4s? Znači radi, samo staklo strgano do kraja

kolko ja znam ne moguće je zamjeniti samo staklo zapravo, već je nužna zamjena cijelog lcd-a pošto je staklo lijepljeno na njega? hvala
Pričam i serem bezveze
16 godina
The Unforgiven kaže...
zna netko od vas bisera tu kolko bi otprilike koštala zamjena prednjeg stakla na iPhoneu 4s? Znači radi, samo staklo strgano do kraja

kolko ja znam ne moguće je zamjeniti samo staklo zapravo, već je nužna zamjena cijelog lcd-a pošto je staklo lijepljeno na njega? hvala

Mislim da naplacuju 400-500kn. A mozes i naruciti s ebaya za nekih 25-30$ pa sam zamjeniti, nije tesko. To mi je bilo prvi put uopce da sam otvarao mob i bez problema sam zamjenio za manje od sat vremena uz ifixit.com tutorial. Izgleda puno koraka, ali samo treba biti strpljiv i pripremiti se s par YT videa
17 godina
nemoras mijenjat lcd, samo digitizer i staklo
15 godina
zvat ću vip ujutro da vidim kaj oni vele, makar znam da je to najskuplja opcija, čisto informativno

hvala na odgovorima, ja čitao negdje da se mora sve mjenjati, krivo očito
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
16 godina
Mitch kaže...
nemoras mijenjat lcd, samo digitizer i staklo

Moras, zaljepljeni su(na 3Gu i 3GSu mozes odvojeno, ali na 4 i 4Su ne)
13 godina
neaktivan

Idem van. {#}

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
15 godina
ja jučer zaglavio, zato danas/jučer štagod ostao doma
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

dolazim kuci alarm vristi
prozor od spavace mi otvoren
jos se tresem {#}

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
15 godina
neaktivan

And OPEN

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
protjeran

Open,večer

15 godina
Dobra večer svima. Ima li koji vlasnik iPhonea da nije frustriran kad posta na forumu?
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Dobra večer svima. Ima li koji vlasnik iPhonea da nije frustriran kad posta na forumu?

nit sam vlasnik, nit sam frustriran :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice