- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
laku noc svima. za ono sta sam napisao da cu ostat budan do 6 sati....ako nisam online ne znaci da spavam
Ma nema frke,ja sam davno
rekao da ću ići leći,
izgleda da ću ipak
drito na posao u 05.00.
Ajd' laku noć
Pogledal na teletext u 7, vidim OPET nema nikaj na TV-u i otišel spat.
Probudim se oko 1h pa se pitam, zakaj još nije jutro...
Ok, kad već nije jutro tu je naš dragi forum, a ima i gemišta pa čemu panika

kad ste svi krnuli idem i ja... pozdrav i laka vam noć
Laka ti noć,no nismo svi otišli.Pa ne bi otišao bez pozdrava
evo me ekipa!
nisam bio full prisutan samo me malo informirajte
o čem se priča i tko još ne čmrlji?
Enivej, igral sam danas, tj. jučer šah sa frendom koji je majstorski kandidat.
Bilo je 2-1 za njega, to smo još igrali unutra, a kad izađemo van po ljetu i igramo po 2-3h partiju, dobivam ga
Obožavam igrati šah ali baš protiv ljudi, uživo.
Sad sam si dal napraviti stol koji ima šahovska polja na sebi.
No to bude pričekalo pošto majtor koji mi to dela ima puno važnijeg posla, a dela mi badava...
nema do "uradi sam"
Sada sam se sjetio koliko dugo nisam igrao šah, a prije sam bio genijalac u tome. Tako ti je kada otkriješ alkohol i provode do jutra
Sada sam se sjetio koliko dugo nisam igrao šah, a prije sam bio genijalac u tome. Tako ti je kada otkriješ alkohol i provode do jutra

), ali ja sam jednostavno ga prestao igrati - draži su mi bili izlasci itd... sve je u redu, dok potpuno ne zapostavišSada sam se sjetio koliko dugo nisam igrao šah, a prije sam bio genijalac u tome. Tako ti je kada otkriješ alkohol i provode do jutra

), ali ja sam jednostavno ga prestao igrati - draži su mi bili izlasci itd... sve je u redu, dok potpuno ne zapostavišSada sam se sjetio koliko dugo nisam igrao šah, a prije sam bio genijalac u tome. Tako ti je kada otkriješ alkohol i provode do jutra

), ali ja sam jednostavno ga prestao igrati - draži su mi bili izlasci itd... sve je u redu, dok potpuno ne zapostaviš
Ok,vrijeme je i za moj log out.Pozdrav svima,čitamo se navečer
Sada odoh i ja.
Laku noć ljudi.
onda idem i ja
Kaj ja otvaram? :)
Izgleda... :)
udri po temi...
Ko je zabil 2 gol za chealsea? nisam vidle
Pozdrav ljudovi.
Kaj ima?
Šta je spammerčineeeeeeeeeeeee????
pozdraf svima koliko vas ima
Sta je vec imao 4000 postova? =o
Posto sam vidio da je napisao malo previse, mora da je obrisao neke :)
Ali sad je toliko blizu da se vec zderem, samo cekam hoce li taj 4000. post lupit :P