To sam imao ali mi se javio virus :O
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ovdje automatiziranoE jel koristi ko aviru?
E jel koristi ko aviru?
Ok 
Imao sam neki problem, al sam rjesio
Jeste zivi :D
Evo mene ponovo.... Svjeze istusiran.... :D
Imam i ja Aviru....
Evo i mene, bas odgledal asteriksa na olimpijskima, e ivo trebao si vidjeti zadnje natjecanje utrka s kolima dok su jean todt i shcumi dosli :)
E jel koristi ko aviru?
Evo i mene, bas odgledal asteriksa na olimpijskima, e ivo trebao si vidjeti zadnje natjecanje utrka s kolima dok su jean todt i shcumi dosli :)

Decki moji, ja nemogu vise.... Ode ja lec.... Bole me oci vec od kompa, cijeli dan... Cujemo se sutra ujutro na kavici u BOL Bircu....
Pozdravljam vas..... 
jeah uspjeli ste preći 10 000
Decki moji, ja nemogu vise.... Ode ja lec.... Bole me oci vec od kompa, cijeli dan... Cujemo se sutra ujutro na kavici u BOL Bircu....
Pozdravljam vas..... 
Pozdravljam vas..... 

Pozdravljam vas..... 
jeah uspjeli ste preći 10 000

Zato je tu youtube,ha?
ja sam gledao cjeli film prošao je prije par minuta
Hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=SkuEic01RDg&feature=related
Predobra je :D
To si ti stavio na low ili ?
Evo ljudi da vam pokažem kak imam dobru grafiku u undercoveru.
Evo javljam vam se sa Windows Seven Ultimate sustava (instalacija prošla glatko)
Evo ljudi da vam pokažem kak imam dobru grafiku u undercoveru.

Evo javljam vam se sa Windows Seven Ultimate sustava (instalacija prošla glatko)
640x480 medium/low kad nejde na više.BTW:500-ti post,jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
jel igra ko od vas onu igru Crossfire ?