Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.004.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozz svima

Mislim da ću ja još nekih 1h bit budan i u krevet....još se nisam oporavio od sinoć

kad neće Muhamed brdu,neće ni brdo Muhamedu
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...

Wečer ljudi.

I kako je prošao uskrs? jel bilo tucanja?

hehehe

Ne volim jaja, ali zato se prežderao dalmatinske janjetine s mladim krumpirom i mladom kapulomSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Bellatrix kaže...

Wečer ljudi.

I kako je prošao uskrs? jel bilo tucanja?

hehehe

Ne volim jaja, ali zato se prežderao dalmatinske janjetine s mladim krumpirom i mladom kapulomSmijeh
 Janjetina! Belji se Ja sam jeo svinjče s lukom mladim... Njam
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina
Za nespavalice

E, evo i mene (The New One) pa da i ja pisem probajte ovo napraviti u notepad te stavite nastavak .vbs to mi je kazao Bellatrix(tnx again) pa eto jest da vecina mozda zna ali eto probajte...

EP45-DS4 Core 2 Quad Q6600 GeForce GTX 260 Corsair TWIN 2x2 GB 500.GB Seagate Disk
18 godina
neaktivan
4ucker kaže...

E, evo i mene (The New One) pa da i ja pisem probajte ovo napraviti u notepad te stavite nastavak .vbs to mi je kazao Bellatrix(tnx again) pa eto jest da vecina mozda zna ali eto probajte...

A šta to?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Pozz svima

Mislim da ću ja još nekih 1h bit budan i u krevet....još se nisam oporavio od sinoć

Mene miris janca odmah preporodio i uskrsnuoCool
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 22:14 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
4ucker kaže...

A šta to?
 LoL i onda zalijepite cd drive selotejpom.. Makar se da prekinut u Taskmanageru
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...

Pozz svima

Mene miris janca odmah preporodio i uskrsnuoCool
 Ja sam se nasopo i janjetine i piceka.
METALLICA
16 godina
Za nespavalice

Evo sto napisite

WindowsXP=msgbox("Your computer is infected by some fu**ing dangerous virus and it's going to destroy your DVD-ROM. Click YES to continue, or NO to watch the boring dialog box",20,"Warrning")

Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
if colCDROMs.Count >= 1 then
do
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ' cdrom
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ' cdrom
loop
End If

i spremite u .vbs formatu

EP45-DS4 Core 2 Quad Q6600 GeForce GTX 260 Corsair TWIN 2x2 GB 500.GB Seagate Disk
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ja idem... Nisam više za ovo. :) Cool

Laku noć! Jaosiga vama ako se server sruši pri pisanju 9.999 poruke!

17 godina
neaktivan

Zivo me zanima ko ce biti magare pa napisati 10 000 poruku.

METALLICA
16 godina
Red Devil kaže...
Paolo2612 kaže...
4ucker kaže...

A šta to?
 Da, ali neki su n00bovi i preglupi da iskljuce u task-u
18 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Red Devil kaže...
Paolo2612 kaže...
4ucker kaže...

A šta to?
 Da, ali neki su n00bovi i preglupi da iskljuce u task-u
 Panika sinko panikaSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hehe ja sam na laptopu to napravio al meni mogu samo otvoriti :D Imas u task manageru proces ali se ne sjecam kako se zove

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav ljudi,šta se radi?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jooj danas je naxeemu falilo 3 posta do 4000 i onda je netko pobrisao par postova

17 godina
neaktivan
krle kaže...

Jooj danas je naxeemu falilo 3 posta do 4000 i onda je netko pobrisao par postova

Nadoknadit će on to.
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

SpamaCool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav svima i od mene! Ufff koliko spama, cak 333 stranice...

18 godina
neaktivan
krle kaže...

2 mu falila pa je LUXX krenuo u akcijuCool
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
big_guy kaže...

SpamaCool
 A osim toga?(to sam znao i samSmijeh)
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 22:27 (big_guy).
17 godina
Za nespavalice

Koga-čega:

....s kapulicom mladomBelji se

Evo i baner na HrCool

baner Hr. baner Hr.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vecer ljudi! hocemo doci do jubilarnog 10000 posta?Cool

Tu bi trebo neš napisat???
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hehehe. Trebali bi pozvat naxeema da dodje u nespavalice da vise saznamo koji je iduci rank.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma nevjerojatno je koliko trolova ima+svaki od njih sa barem 5 accounta.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav nespavalice... Evo i mene.... Sta se radi???

Sada svi koji su bili u BOL Bircu dosli su ovdje, zajedno samnom.. hehe

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb CPU COOLER: Xilent Blade Red CASE COOLER: 2X XILENCE Red Wing 80mm & Antec 3 speed 120mm
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma ovaj jucer dobio crveni na 1 dan i napravio je 20 accountova... Bezveze ce zaraditi prijavu...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Naxeemu fali još 8 do 4 tisuće.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Taman se spremio gledat MotoGP i utrka otkazana zbog kise:(

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kako ste proveli dan? Ja sam prvo bio na misi, pa na rucak i tak :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice