Pozz svima
Mislim da ću ja još nekih 1h bit budan i u krevet....još se nisam oporavio od sinoć
Pozz svima
Mislim da ću ja još nekih 1h bit budan i u krevet....još se nisam oporavio od sinoć
Wečer ljudi.
I kako je prošao uskrs? jel bilo tucanja?
hehehe

Wečer ljudi.
I kako je prošao uskrs? jel bilo tucanja?
hehehe

Ja sam jeo svinjče s lukom mladim... NjamE, evo i mene (The New One) pa da i ja pisem probajte ovo napraviti u notepad te stavite nastavak .vbs to mi je kazao Bellatrix(tnx again) pa eto jest da vecina mozda zna ali eto probajte...
E, evo i mene (The New One) pa da i ja pisem probajte ovo napraviti u notepad te stavite nastavak .vbs to mi je kazao Bellatrix(tnx again) pa eto jest da vecina mozda zna ali eto probajte...
Pozz svima

E, evo i mene (The New One) pa da i ja pisem probajte ovo napraviti u notepad te stavite nastavak .vbs to mi je kazao Bellatrix(tnx again) pa eto jest da vecina mozda zna ali eto probajte...
Pozz svima

Evo sto napisite
WindowsXP=msgbox("Your computer is infected by some fu**ing dangerous virus and it's going to destroy your DVD-ROM. Click YES to continue, or NO to watch the boring dialog box",20,"Warrning")
Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
if colCDROMs.Count >= 1 then
do
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ' cdrom
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ' cdrom
loop
End If
i spremite u .vbs formatu
Ljudi ja idem... Nisam više za ovo. :) 
Laku noć! Jaosiga vama ako se server sruši pri pisanju 9.999 poruke!
Zivo me zanima ko ce biti magare pa napisati 10 000 poruku.

Hehe ja sam na laptopu to napravio al meni mogu samo otvoriti :D Imas u task manageru proces ali se ne sjecam kako se zove
Pozdrav ljudi,šta se radi?
Jooj danas je naxeemu falilo 3 posta do 4000 i onda je netko pobrisao par postova
Jooj danas je naxeemu falilo 3 posta do 4000 i onda je netko pobrisao par postova
Pozdrav svima i od mene! Ufff koliko spama, cak 333 stranice...

)vecer ljudi! hocemo doci do jubilarnog 10000 posta?
Hehehe. Trebali bi pozvat naxeema da dodje u nespavalice da vise saznamo koji je iduci rank.
Ma nevjerojatno je koliko trolova ima+svaki od njih sa barem 5 accounta.
Pozdrav nespavalice... Evo i mene.... Sta se radi???
Sada svi koji su bili u BOL Bircu dosli su ovdje, zajedno samnom.. hehe
Ma ovaj jucer dobio crveni na 1 dan i napravio je 20 accountova... Bezveze ce zaraditi prijavu...
Naxeemu fali još 8 do 4 tisuće.
Taman se spremio gledat MotoGP i utrka otkazana zbog kise:(
Kako ste proveli dan? Ja sam prvo bio na misi, pa na rucak i tak :D