Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.989.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Paolo2612 kaže...
krle kaže...

Kak vama moze to napio sam se, pao pod sank palim slike po zidu ....

Ugledao se na svoje uzoreSmijeh

hahahaha
imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Trop kaže...
  Kako to nekom moze biti ugodno za slusat???? To sve treba sa pajserom zatuc... hehe
  He he najbolja do sada...  Cool Bolje palicom, manji ce cvilit...  Izlanuo se
 Ma palica je premekana..... Bolje ovo ili kakav bat od 10kg i samo TUC po glavi, ali prvo mu tu gitaru razbit....
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
17 godina
Trop kaže...
  Ma palica je premekana..... Bolje ovo ili kakav bat od 10kg i samo TUC po glavi, ali prvo mu tu gitaru razbit....
  Onda bolje gitarom po glavi, pa ostatak batom...  Cool
17 godina
neaktivan
Trop kaže...
Ivan M. kaže...
Trop kaže...
  Kako to nekom moze biti ugodno za slusat???? To sve treba sa pajserom zatuc... hehe
 tebe treba razbit,nemaš pojma o pojmu.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

De smirite se harmonikasi

17 godina
Za nespavalice

Evo jos za one koji vole razbijat gitare pa navalite pajserom i toljagama ali uzalud vam trud razbijaci to se ne moze razbit!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Trop kaže...
Ivan M. kaže...
Trop kaže...
 Ajde odi u najbližu močvaru i zavijaj sa svojom najdražom pasuljarom i cecom. Ako ti se ne sviđa ne vrijeđaj, nego daj objektivan sud - tako jednostavno,zar ne? Probaj koji put taj savjet provesti u djelo, a ne govoriti da nekome velikanu muzike treba razbiti glavu.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Boooring

dosta o mjuzi pricajmo malo o meni

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 0:15 (krle).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ovo je presavršeno,predivno

16 godina
Za nespavalice

Belji se

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja kupio ped boca i ništa a jedan moj frend kupio 7 i s čepovima došao do ukupno 12 kola XD

17 godina
Paolo2612 kaže...
  Ajde odi u najbližu močvaru i zavijaj sa svojom najdražom pasuljarom i cecom. Ako ti se ne sviđa ne vrijeđaj, nego daj objektivan sud - tako jednostavno,zar ne? Probaj koji put taj savjet provesti u djelo, a ne govoriti da nekome velikanu muzike treba razbiti glavu.
He he, rasprava o vrsti muzike uvjek ide ovako, zasto?
Najbolje cepice u usi i ko j*** sve ostalo Cool 
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Belji se

AAAAAAAAAAAAAA INFARKT CU DOBITI
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Omg odo ja pozz

17 godina
fromcelltohell kaže...

Belji se

he he  Cool Bolesno.
16 godina
Za nespavalice

Bwahahahahahahaha....no,evo sad malo normalniji metal

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
Za nespavalice

anshika05 pa ti volis i Steve Vai-a pa ja sam se zaljubio  u tebe upravo sad ja bi te ozenio ako je ikako moguce gotovo je sad me puklo i nema povratka!!!Nevinašce

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Plač

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vise ne otvaram tvoje linkove :O

16 godina
Za nespavalice

Pozz svima koji idu u krpiceCool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

anshika05 pa ti volis i Steve Vai-a pa ja sam se zaljubio  u tebe upravo sad ja bi te ozenio ako je ikako moguce gotovo je sad me puklo i nema povratka!!!Nevinašce

pa svi vole Vaia -.-
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Volim Stairway to Heaven to mi je takjo dobra pjesma

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Belji se

Mrzim gore i death, ali ovo je čak i ok.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
krle kaže...

Vise ne otvaram tvoje linkove :O

Ma,ovo je definitivno normalna mjuza,ono sam postavio da vas malo šokiram....
tkzv.Shock Therapy da se skinete s narodnjaka...lolololololololBelji seSmijehCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pa ljudi dajte dok ja napišem post i pošaljem ga vi već 3 teme promjenite

17 godina
neaktivan
dantex kaže...

Volim Stairway to Heaven to mi je takjo dobra pjesma

stvar je epska
17 godina
Za nespavalice

Ne vole svi Steve Vai-a bas vjeruj mi uopce nekima je cak i smece mos to vjerovat!!!Nevinašce

17 godina
dantex kaže...

pa ljudi dajte dok ja napišem post i pošaljem ga vi već 3 teme promjenite

Onda brze pisi...  Belji se
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ne vole svi Steve Vai-a bas vjeruj mi uopce nekima je cak i smece mos to vjerovat!!!Nevinašce

ima svakavih pacijenata Smijeh
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Draži mi je Yingwie
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice