Alo likovi odmorite se :D

Vecer cijenjena gospodo!
Dal ima tko AMD ath 64 X2 5200+ ?????

daj mi taj groove
daj mi taj beat
daj mi taj heat
daj smotaj shit!! xD
Dobro vecer svima, koliko god vas ima. Kako ide, što se radi (nemojte sad reci da spamate)?

Vecer cijenjena gospodo!

Na kojem taktu radi tvoj cpu???
daj mi taj groove
daj mi taj beat
daj mi taj heat
daj smotaj shit!! xD

Moje je def 2,7Ghz..... Kupi malo bolji cooler i probaj..... Malo ram oci trebo bi doc do 3.... 
Meni je naj traktor tom
Moje je def 2,7Ghz..... Kupi malo bolji cooler i probaj..... Malo ram oci trebo bi doc do 3.... 

Ti bokca pa cura je među nama nemojte samo mlatit po procesorima i klokanju malo paznje preusmjerite i na anshiku05 da se ne bi nasla zapostavljenom!!!
Ja sam kloko gumu od bicikla danas na benzinskoj na 8 bara al je pukla za 10 sekundi :O

Jesam i ja svoju stolicu oc iz obicne u koznu.....Fora je, moram ju jos samo malo da bude bijela.... 
Vecer cijenjena gospodo!
daj mi taj groove
daj mi taj beat
daj mi taj heat
daj smotaj shit!! xD
Ali barem si dobre voljeDobro vecer svima, koliko god vas ima. Kako ide, što se radi (nemojte sad reci da spamate)?

Ma lol nije pravi loto nego na torrentu 
Ti bokca pa cura je među nama nemojte samo mlatit po procesorima i klokanju malo paznje preusmjerite i na anshiku05 da se ne bi nasla zapostavljenom!!!

Ja sam kloko gumu od bicikla danas na benzinskoj na 8 bara al je pukla za 10 sekundi :O