A booome, prije ces naletit na neku kul seriju... hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma frendovi mi poceli davat pare da im odaberem bocu :D
Hehe.... Koji laker..... 
2/3 sam pogodio frendovima sebi 3/5
Ovaj moj frend iz razreda popio je 2,5L kole za 7kn..... hehe
Evo i mene ljudi. Smo dobro?
Ovaj moj frend iz razreda popio je 2,5L kole za 7kn..... hehe
Evo i mene guzva koliko vidim tak i treba anshika05 jel ostalo kaj pice za bacit pod zub malo sam gladan!!!
OMG jel gledate solu
Hehe ma nije sve odjednom popio...... A u ostalnom, bio je fer pa je podjelio 2 boce... :)
Ma nisa, tema je sugava kola... :S
Evo i mene guzva koliko vidim tak i treba anshika05 jel ostalo kaj pice za bacit pod zub malo sam gladan!!!
Što ste danas zanimljivo radili?

Dal ima tko AMD ath 64 X2 5200+ ?????
!Što ste danas zanimljivo radili?

Kasni loto vec 7 minuta
Hehe, dal ima itko osim mene???
Zanima me na koliko bi se dala max oc-at, moj ide do 2,9Ghz i onda nece bootat, javi error in overclock(tak nes), mislim da je Ram..... Dal ima tko kakve predpostavke kaj bi moglo biti???

To ti je i dosta tih 2.9ghz ne moj ga terat vise bez potrebe ak ne ide bitno da radi stabilno tako i nema frke!!!
Nije fora.... Ja ga hocu do 3,0.... 
Alo likovi odmorite se :D
Hehe, dal ima itko osim mene???
Zanima me na koliko bi se dala max oc-at, moj ide do 2,9Ghz i onda nece bootat, javi error in overclock(tak nes), mislim da je Ram..... Dal ima tko kakve predpostavke kaj bi moglo biti???
), Powercolorka

Dobro vecer svima, koliko god vas ima. Kako ide, što se radi (nemojte sad reci da spamate)?
Meni pise da maticna podrzava RAM do 1066Mhz, zas ja nebi mogo stavit OCZ Repaer 1066Mhz???

Ma ovi tu pricaju nesto na geek speeku
nis ih ne razumijem ;D kazu da je 1234 grafa najbolja :O
Dobro vecer svima, koliko god vas ima. Kako ide, što se radi (nemojte sad reci da spamate)?