Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Opa, to nekvi službeni banner ili nešto?

Večer ljudi...

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
13 godina
protjeran
bancic123 kaže...
Onjegin kaže...
bancic123 kaže...

o jbt vec sam si poremetio vrijeme,sad opet ljeto cujem do 3 a spavam do 1 ili 2 :P

To se lako riješi.

Navij alarm pod nazivom "Trening" na mobitelu, neka zvoni u 7. To će ti pomoći, meni pomaže.

Evo sad sam pospan.

problem je kaj si nemogu pomoci,ujutro stavim alarm u 8 ali toga se ni ne sjecam valjda ga ugasim ili samo odsvira makar je ma mobu na najglasnije i to jos iritantna melodija xD

Nađi curu il zaposli mater(ko ja)

13 godina
neaktivan
Dinče kaže...

DOBRA VEČER!

Sorry ak sam uranio al meni sat ide malo unaprijed :D

Ovaj banner si super napravio nadam se da ćeš nas i ubuduće počastiti još kakvim dizajnima.{#}

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:13 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Dinče kaže...

DOBRA VEČER!

Sorry ak sam uranio al meni sat ide malo unaprijed :D

ovaj banner si super napravio nadam se da ćeš nas i ubuduće počastiti još kakvim dizajnima.{#}

Ma to je jednostavno. To sam napravio preko jedne stranice cool text.Tamo ima tih logova pa sam izabro jedan i preimenovo u open 22:00h

Dino
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Momci, uzeo sam preko ebaya igru u kutiji i tako to, koliko to treba vremenski da mi dođe na kućnu adresu, budući da je shipment iz amerike?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Momci, uzeo sam preko ebaya igru u kutiji i tako to, koliko to treba vremenski da mi dođe na kućnu adresu, budući da je shipment iz amerike?

Ja mislim da otprilike nešto više od 15 dana. Ja sam naručivo iz kine i došlo mi je za 17 dana...

Dino
15 godina
odjavljen

Mene je najbrže paket te veličine stigao za 3 dana, a najviše za 3 tjedna (bil je jedan od mjesec i pol, ali to su nešto zeznuli...) tak da, tu negdje.

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
13 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Ma to je jednostavno. To sam napravio preko jedne stranice cool text.Tamo ima tih logova pa sam izabro jedan i preimenovo u open 22:00h

Znam da nije raketna fizika ali svejedno važna je namjera.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:22 (Ikarus01).
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Mene je najbrže paket te veličine stigao za 3 dana, a najviše za 3 tjedna (bil je jedan od mjesec i pol, ali to su nešto zeznuli...) tak da, tu negdje.

I još jedno pitanje, ebay account sa kojeg sam uzeo i platio je na moje ime (djeteta), kupljeno je prepaid karticom i to oke, kućna adresa je uredu, grad, država (BiH) i broj telefona (mobitela) moj, znači, ako mi stigne na kućnu adresu, a nikoga kući nema da uzme paket, poštar ostavi u pošti i pokupim tamo? Pošto ovog ljeta idem dosta da ljetujem pa neću biti prisutan u Sarajevu toliko. Molim vas, hitno mi je to objašnenje, jer nekako strahujem da nisam bacio te pare, btw, pošto deru na shipmentu, od 3 opcije sam uzeo najjeftiniju, šta to znači?

15 godina

Uspješno rootan HTC Wildfire S. Neznam zašto sam dosad mislio da trebam xtcclip.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan

cca dva tjedna.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
16 godina
neaktivan

Hvala svima.

14 godina
neaktivan

Btw evo jedan banner. Kad mi se bude dalo sredit ću nešto ovako u PS-u :)

http://r26.cooltext.com/d.php?renderid=721574543&extension=png

13 godina
neaktivan

Hvala svima.

Koju si igru uzeo nešto tipa limited edition.

16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Hvala svima.

Koju si igru uzeo nešto tipa limited edition.

Poslao bih ti link ali nema ga više jer sam uzeo zadnji, Brand New ~ STARCRAFT II 2 Wings of Liberty Genuine PC, MAC Game ~ Fast Dispatch

13 godina
neaktivan

Poslao bih ti link ali nema ga više jer sam uzeo zadnji, Brand New ~ STARCRAFT II 2 Wings of Liberty Genuine PC, MAC Game ~ Fast Dispatch

Ona od 50 dollara nice,jes to sam platio ili starci.

16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Ona od 50 dollara nice,jes to sam platio ili starci.

Sam, stoji tamo 50 dolara, ali sveukupno me izašlo 59 (uzmi u obzir da sam uzeo najjeftiniju shipment opciju)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 23:08 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

Zivot umije da vara
zivot kurva je stara
a i ljubav u njemu
samo prevara

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
13 godina
neaktivan

Vecer ljudi kaj ima *?{#}

16 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
13 godina
neaktivan

hehehe mozda nebude sretan {#}

uglavnom da vam zazelim onda DOBRO JUTRO {#}

14 godina
neaktivan
Večer svima.
16 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina

Dobra večer svima...

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

Večer.

17 godina
Večer

Od 10h ujutro slazem sestrinu sobu i ormare, tek sam sad dobio malo oduska :(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mora da ti je stvarno težak dan bio -.-"

Inače, večer.
I'm not trying to be like the rest, I'll be on my own the best, this is just one test.
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

Zapostavljaš temu s lubenicama ili su te posjetili neželjeni gosti i pokupili cjelokupni urod.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nesto si zaboravia {#}

-----------------------------------------

Vecer svima!

--------------------------
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice