Opa, to nekvi službeni banner ili nešto?
Večer ljudi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
o jbt vec sam si poremetio vrijeme,sad opet ljeto cujem do 3 a spavam do 1 ili 2 :P
To se lako riješi.
Navij alarm pod nazivom "Trening" na mobitelu, neka zvoni u 7. To će ti pomoći, meni pomaže.
Evo sad sam pospan.
problem je kaj si nemogu pomoci,ujutro stavim alarm u 8 ali toga se ni ne sjecam valjda ga ugasim ili samo odsvira makar je ma mobu na najglasnije i to jos iritantna melodija xD
Nađi curu il zaposli mater(ko ja)
DOBRA VEČER!
Sorry ak sam uranio al meni sat ide malo unaprijed :D
Ovaj banner si super napravio nadam se da ćeš nas i ubuduće počastiti još kakvim dizajnima.
DOBRA VEČER!
Sorry ak sam uranio al meni sat ide malo unaprijed :D
ovaj banner si super napravio nadam se da ćeš nas i ubuduće počastiti još kakvim dizajnima.
Ma to je jednostavno. To sam napravio preko jedne stranice cool text.Tamo ima tih logova pa sam izabro jedan i preimenovo u open 22:00h
Momci, uzeo sam preko ebaya igru u kutiji i tako to, koliko to treba vremenski da mi dođe na kućnu adresu, budući da je shipment iz amerike?
Momci, uzeo sam preko ebaya igru u kutiji i tako to, koliko to treba vremenski da mi dođe na kućnu adresu, budući da je shipment iz amerike?
Ja mislim da otprilike nešto više od 15 dana. Ja sam naručivo iz kine i došlo mi je za 17 dana...
Mene je najbrže paket te veličine stigao za 3 dana, a najviše za 3 tjedna (bil je jedan od mjesec i pol, ali to su nešto zeznuli...) tak da, tu negdje.
Ma to je jednostavno. To sam napravio preko jedne stranice cool text.Tamo ima tih logova pa sam izabro jedan i preimenovo u open 22:00h
Znam da nije raketna fizika ali svejedno važna je namjera.
Mene je najbrže paket te veličine stigao za 3 dana, a najviše za 3 tjedna (bil je jedan od mjesec i pol, ali to su nešto zeznuli...) tak da, tu negdje.
I još jedno pitanje, ebay account sa kojeg sam uzeo i platio je na moje ime (djeteta), kupljeno je prepaid karticom i to oke, kućna adresa je uredu, grad, država (BiH) i broj telefona (mobitela) moj, znači, ako mi stigne na kućnu adresu, a nikoga kući nema da uzme paket, poštar ostavi u pošti i pokupim tamo? Pošto ovog ljeta idem dosta da ljetujem pa neću biti prisutan u Sarajevu toliko. Molim vas, hitno mi je to objašnenje, jer nekako strahujem da nisam bacio te pare, btw, pošto deru na shipmentu, od 3 opcije sam uzeo najjeftiniju, šta to znači?
Uspješno rootan HTC Wildfire S. Neznam zašto sam dosad mislio da trebam xtcclip.
cca dva tjedna.
Hvala svima.
Btw evo jedan banner. Kad mi se bude dalo sredit ću nešto ovako u PS-u :)
http://r26.cooltext.com/d.php?renderid=721574543&extension=png
Hvala svima.
Koju si igru uzeo nešto tipa limited edition.
Hvala svima.
Koju si igru uzeo nešto tipa limited edition.
Poslao bih ti link ali nema ga više jer sam uzeo zadnji, Brand New ~ STARCRAFT II 2 Wings of Liberty Genuine PC, MAC Game ~ Fast Dispatch
Poslao bih ti link ali nema ga više jer sam uzeo zadnji, Brand New ~ STARCRAFT II 2 Wings of Liberty Genuine PC, MAC Game ~ Fast Dispatch
Ona od 50 dollara nice,jes to sam platio ili starci.
Ona od 50 dollara nice,jes to sam platio ili starci.
Sam, stoji tamo 50 dolara, ali sveukupno me izašlo 59 (uzmi u obzir da sam uzeo najjeftiniju shipment opciju)
Zivot umije da vara
zivot kurva je stara
a i ljubav u njemu
samo prevara
Vecer ljudi kaj ima *?
Sretan novi dan!
hehehe mozda nebude sretan
uglavnom da vam zazelim onda DOBRO JUTRO

OPEN!
Dobra večer!
Dobra večer svima...
Večer.
Od 10h ujutro slazem sestrinu sobu i ormare, tek sam sad dobio malo oduska :(
Inače, večer.
večer :)
Zapostavljaš temu s lubenicama ili su te posjetili neželjeni gosti i pokupili cjelokupni urod.
Nesto si zaboravia
-----------------------------------------
Vecer svima!