dal ti je tko danas rekao da si glup?
baš bi se s tim zajebavao....
Sorry, ali tema je neozbiljnog karaktera pa zato. Nisam ništa loše mislio.
dal ti je tko danas rekao da si glup?
baš bi se s tim zajebavao....
Sorry, ali tema je neozbiljnog karaktera pa zato. Nisam ništa loše mislio.
frendica se utopila
Bukkake pošao po zlu?
Ne znam jesi li ozbiljan ili zayebavaš?
pron addict vidim znaš svakakve tehnike, vrlo pohvalno :D...inače ako je istina ne valja se zajebavat sa tim.
frendica se utopila
Bukkake pošao po zlu?
pron addict vidim znaš svakakve tehnike, vrlo pohvalno :D...inače ako je istina ne valja se zajebavat sa tim.
Mogu se pohvaliti s povećom kolekcijom raznog adults-only sadržaja Japanci su inače manijaci
Btw, ispravio sam post.
frendica se utopila
Bukkake pošao po zlu?
Mogu se pohvaliti s povećom kolekcijom raznog adults-only sadržaja Japanci su inače manijaci
Btw, ispravio sam post.
hehe dobro je to...al bitno da pred d*kanja nešto i s*rčiš :D
ma ok je, nema brige....
jbt to ti je kad ekipa cuga pa ide plivat...
ma ok je, nema brige....
stari moja sućut.al kako je niste uspili spasit ako ste cugali?niste valjda svi bili pijani?
stari moja sućut.al kako je niste uspili spasit ako ste cugali?niste valjda svi bili pijani?
nisam ja bio tamo tako da neznam detalje...
nisam ja bio tamo tako da neznam detalje...
znam kako je izgubit blisku osobu.mogu ti reć samo drži se ;-)
ma ok je, nema brige....
To je ova cura koja se utopila kod Jastrebarskog jel, no s obzirom da se još ne znaju detalji vrlo lako moguče da se radilo o zatajenju srca. Takve stvari se događaju u vodi dost često, pa izgleda ko klasično utapanje no ak ti u vodi srce stane to je onda nekaj sasvim drugo.
Open!
Večer.
vecer..
Večer, vratio sam se prije par sati iz Petrolanda. Baš je odlično bilo
Večer ljudi.
Jao vidio sam danas u osijeku Mirka Filipovića,još nemogu vjerovat. Šteta nisam ga pito kad ima sljedeči meč.
Večer ljudi.
Jao vidio sam danas u osijeku Mirka Filipovića,još nemogu vjerovat. Šteta nisam ga pito kad ima sljedeči meč.
Proguglaj xD
Večer ljudi.
Proguglaj xD
Hebiga,nisam u Osijeku imo komp uza sebe,išo sam kod doktora al doktor nije dao da provjerim
Vidim nema nikog. Odoh ja.
Noć.
Večer bando.
Dobro večer.
Evo, službeno više nisam teenager.
Večeras, cuga na moj račun.
Sritan rođendan ;)
Ma ništa to piće, daj domaće šljive.
Dobro večer.
Bok svim nehrkalicama, vidim da ti je ročkas jel pa onda sve najbolje ali nemoj se baš napit ko letva.
Sritan rođendan ;)
Takva žestoka piča nisu poželjna u Nehrkalicama zaradil si prijavu fučkaj ga sad.
Sritan rođendan ;)
Dobro večer.
Bok svim nehrkalicama, vidim da ti je ročkas jel pa onda sve najbolje ali nemoj se baš napit ko letva.
Sritan rođendan ;)
Takva žestoka piča nisu poželjna u Nehrkalicama zaradil si prijavu fučkaj ga sad.
Vidiš šta Rambo veli
Neću se puno napiti, sutra samo da ja riješim linearnu algebru na faksu i superiška
onda ćemo piti.
Neću se puno napiti, sutra samo da ja riješim linearnu algebru na faksu i superiška
onda ćemo piti.
Tek sad to, nama je bilo u prvom semestru :(
Sritno onda sutra, ali sa šljivom bi to lakše rješija
onda ćemo piti.
Tek sad to, nama je bilo u prvom semestru :(
Sritno onda sutra, ali sa šljivom bi to lakše rješija
I meni je bilo u prvom semestru, samo nisam izlazio
a boss
sretan roćkas :D
o jbt vec sam si poremetio vrijeme,sad opet ljeto cujem do 3 a spavam do 1 ili 2 :P
o jbt vec sam si poremetio vrijeme,sad opet ljeto cujem do 3 a spavam do 1 ili 2 :P
To se lako riješi.
Navij alarm pod nazivom "Trening" na mobitelu, neka zvoni u 7. To će ti pomoći, meni pomaže.
Evo sad sam pospan.
To se lako riješi.
Navij alarm pod nazivom "Trening" na mobitelu, neka zvoni u 7. To će ti pomoći, meni pomaže.
Evo sad sam pospan.
problem je kaj si nemogu pomoci,ujutro stavim alarm u 8 ali toga se ni ne sjecam valjda ga ugasim ili samo odsvira makar je ma mobu na najglasnije i to jos iritantna melodija xD