- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer ljudi. Jao ubit ću se,opet me uho boli. Jučer se vratio iz bosne a dan prije me uho zabolilo. Sad nisam siguran dal je gljivica il neka bakterija al presro sam se kad mi je doktor reko da ak se zakomlicira da se mora kirurški rezat. Majke mi ću se ubit... Sad pijem neke antibiotike i kapam neke kapi. :(
Imaj vjere. Misli pozitivno. Preduvjeti k putu ozdravljenja. Wish you luck.
Imaj vjere. Misli pozitivno. Preduvjeti k putu ozdravljenja. Wish you luck.
Ma imam ja vjere. Sad su stari i brat uz mene. Čito sam da će se izlječit za jedno 7-14 dana jer treba malo vremena. Kažu da bi trebalo več sutra malo manje bolit. I još nesmijem jest mlječne proizvode jer bi moglo bit shita ak mješam antibiotike i mljeko. Al uredu,šta doktor kaže tog se i držim... :D
Noć svima.
ln, sutra trening u ledari ujutro -.-
u subotu se otvorio bazen na šalati, ja idem ujutro u 7h na trening, a voda, ni više ni manje -> 18°C
u subotu se otvorio bazen na šalati, ja idem ujutro u 7h na trening, a voda, ni više ni manje -> 18°C
Bok svim nehrkalicama, kak to misliš bazen na šalati pa ko se još kupa u šalati ko drugo kakav je to trening na praznik fučkaj ga sad.
Kako treniraš?
Ja sutra idem biciklom rano ujutro, a negdje na pola puta imam bazen. Kako da radim vježbe? Jednostavno plivam?
Pogledao sam "How to swimm butterfly with Michael Phelps" i kad on to radi izgleda tako lako...
BTW. Kupio sam Anonymous masku.
Bok svim nehrkalicama, kak to misliš bazen na šalati pa ko se još kupa u šalati ko drugo kakav je to trening na praznik fučkaj ga sad.
ipak se bavim vrhunskim sportom :)
Kako treniraš?
Ja sutra idem biciklom rano ujutro, a negdje na pola puta imam bazen. Kako da radim vježbe? Jednostavno plivam?
Pogledao sam "How to swimm butterfly with Michael Phelps" i kad on to radi izgleda tako lako...
BTW. Kupio sam Anonymous masku.
Pa treniram u klubu, dnevno cca 5km
Večer narode, nadam se da se barem vi bolje od mene osjećate.
Večer narode, nadam se da se barem vi bolje od mene osjećate.
Šta je bilo?
Ima li tko preporuku kakvog zanimljivog filma?
the human centipede 2
:D
the human centipede 2
:D
Pogledano, bolesno.
Ja sam sebi danas na Watchlist dodao anime Appleseed, mislim da bi bilo lijepo pogledati ga.
A još su tu i Leon: The Professional (možda čak i moj najdraži film, uz In Bruges), možda da gledaš nešto David-a Lynch-a, Ridley-a Scott-a kao klasike ili nešto artističko poput The Mirror, Kubrick-ove Clockwork Orange, Shining ili Odiseju, nedavno sam pogledao Nosfaratu sa Klaus-om Kinski-jem koji mi se jako svidio.
Možda ti se čak gleda neki dokumentarac poput Microcosmos?
Meni pričaš!?
V svima!
Pogledaj neki drugi iako ti se čini dosadan.
Ne znam koliko si put pogledao Družinu Prstena, ali ja sam 5 ili 6 puta i znam pola teksta. Moraš se nekad malo i pretrpiti da naučiš nešto novo.
A tko sam ja da govorim...
Hm možda nekaj iz bogatog repertoara Tereze Orlovski.
zzz Ivo i zzz ostalima s nizim rankom
Pogledaj neki drugi iako ti se čini dosadan.
Ne znam koliko si put pogledao Družinu Prstena, ali ja sam 5 ili 6 puta i znam pola teksta. Moraš se nekad malo i pretrpiti da naučiš nešto novo.
A tko sam ja da govorim...
Upravo trazim dalje, jos nisam odlucio.Malo promjene uvijek dobro dode.
Meni pričaš!?
V svima!
Ah šta ćeš Ivo :\
večer svima, ako ima budnih....
tužan dan za mene...
večer svima, ako ima budnih....
tužan dan za mene...
šta bi?
frendica se utopila
frendica se utopila
Nepromišljen post.
dal ti je tko danas rekao da si glup?