Da djeca danas sve više vremena provode na kompu i najviše na društvenim mrežama. Mi smo uvijek po cijele dane u Cresu bili vani (neki su postali divljaci kao ja) u divljini
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da djeca danas sve više vremena provode na kompu i najviše na društvenim mrežama. Mi smo uvijek po cijele dane u Cresu bili vani (neki su postali divljaci kao ja) u divljini

Evo postao sam krpelj
Idem sutra u prirodu zaraditi jednog
Pozdrav, odo ja
Pozdrav, odo ja
U ponoć je, idem i ja moram sutra rano ustati i družiti se sa Oly E-3 fotićem negdje ne otoku (možda odem na sjever)
U ponoć je, idem i ja moram sutra rano ustati i družiti se sa Oly E-3 fotićem negdje ne otoku (možda odem na sjever)

Dobra večer svoj ekipi
Pozz Krle i Oly
Dobra večer svoj ekipi
Probati ću pa javim (mislim da je garancija 2 godine)
Ako treba nešt radit onda malo manje kompa i izlaska
Ma,polako....noć je mlada....sutra nema škole,a mi stariji ne radimo....bude ekipe ziher.
Laku noć ekipo i najbolji forume u kumovoj slami
Dobra večer svoj ekipi
Laku noć,Oly
mislim da sam vidio micu macu...
pozdrav ekipa..
evo samo da se javim vama... pa gibam dalje..
pozz. :)
mita-matu???? tako mi mlijeka u prahu....kidam nalijevooooooo

Pozz coder_
Cekamo da se javi anshika05 da nam bude ugodnije evo sad ce ona uskoro evo vidim kako trci na forum!!!
Cekamo da se javi anshika05 da nam bude ugodnije evo sad ce ona uskoro evo vidim kako trci na forum!!!

Pozz rambox,generacijooooooooooooo
ahoj
Pozdrav.

ahoj
fromcelltohell pa i ti si isto uskoro u penziji koliko vidim mi smo stvarno prestari eh da mi je 10 godina manje evo ja dam nekom 10 svojih godina ako hoce vrlo povoljno!!!

kak ljudi znaju da ja dolazim ...to su strahi
Eto vidite da sam vidio anshiku05 da trci na forum dobro vidim jos uvijek i evo je tu je bok anshika05!!!