Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.790.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
anshika05 kaže...

dobila sam kartonjaru!! x[

Vecer damo.Sto si skrivila?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Koji? crveni ili crniNamigiva
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
anshika05 kaže...

Hm,a zakaj???? Si bila baš zločesta ili što????
CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

žuti karton jer nisam skratila citate xD

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
16 godina
Za nespavalice

Ha....a,hoće to tak...nekako mi je to i logično(ne što si dobila karton,već skratit citate.)

Ponekad ne znam tko je koga citirao i tko je kome što rekao u tim kobasicama citata.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra vecer,sta radite?

ja se dosadujem

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

CODER JE KRIV!!

xD

16 godina

pazite tipa. nije sprdnja

https://www.youtube.com/user/Pruane2Forever

inače, ovakvih na youtubeu ima na stotine. i svi su amerikanci.

17 godina
Za nespavalice

Ja sam jadan mislio da sam u hrvatskoj ali s obzirom na koju brzinu pokaziva da imam Speedtest pa mora bit da zivim na Plutonu krasno koja uzivancija i brzina pa to je neviđeno, evo bas sam sad skinu sest  filmova u deset sekundi kud ces bolje pa niko mi nije ravan!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ja sam jadan mislio da sam u hrvatskoj ali s obzirom na koju brzinu pokaziva da imam Speedtest pa mora bit da zivim na Plutonu krasno koja uzivancija i brzina pa to je neviđeno, evo bas sam sad skinu sest  filmova u deset sekundi kud ces bolje pa niko mi nije ravan!!!Cool

e da je meni tak
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

O cemu ovaj trkeljaCool.Recenzija South parka za retardirane?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina

a da sad :)

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

iritantan glas!!!
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

hahaha

ti si kriva!!! I ja sam dobio žutaća.. :P

Joj kako sam sad poludio. Izslajsam cijeli layout u photoshopu i idem exportat i sruši mi se photoshop. I sve u klinac ode....AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uf nasao si na torentima Sega collection pack za plej 2...Povratak u Sonic daneCool.

16 godina
anshika05 kaže...
DaffyDuck kaže...

iritantan glas!!!
 a pojava općenito? inače, čini se da svi ti likovi vode neku bitku za Master Geeka Youtubea. Presmiješno. Vrijeđaju se i to. Forama tipa - nemaš pojma igrat Gran Turismo 4.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
anshika05 kaže...

hahaha

ti si kriva!!! I ja sam dobio žutaća.. :P

Joj kako sam sad poludio. Izslajsam cijeli layout u photoshopu i idem exportat i sruši mi se photoshop. I sve u klinac ode....AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
 Zato treba redovito sejvatiNevinašce
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
rambox kaže...

Hehehehehe...da...da...evo ja sam sad odradio test(ne da mi se screenshot-at) i kaže mi 1.52 Mb.
Bezveze,skidam baš s Megauploada neku igru(4x700Mb) i ide sasvim pristojno i do 500Kb/s s time
da mi je još i MAX TV upaljen i 4 taba na browseru.

BTW,pozdrav svima koje još nisam pozdravioCool
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 0:46 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Što je najgore i jesam sačuvao. Al nešto mi je komp čudan zadnjih dana pa ne znam koji mu je klinac. Zašt mi nije sačuvao sliceove...
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
anshika05 kaže...
DaffyDuck kaže...

iritantan glas!!!
 a pojava općenito? inače, čini se da svi ti likovi vode neku bitku za Master Geeka Youtubea. Presmiješno. Vrijeđaju se i to. Forama tipa - nemaš pojma igrat Gran Turismo 4.
 Pa ih klinjo opereSmijeh

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...
 Što je najgore i jesam sačuvao. Al nešto mi je komp čudan zadnjih dana pa ne znam koji mu je klinac. Zašt mi nije sačuvao sliceove...
 Ja već par dana ludim sa svojim kompom - u par igri koje užasno želim igrati mi svakih 5 minuta izbaci VPU recover, a ponekad se cijeli sustav sledi. Noviji driveri za grafu ne pomažu, igre mi nisu toliko važne da rušim cijeli OS, a grafa savršeno služi u svemu ostalome.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma joj...sve ih razbijem u gran turismu...nema nikog tko bolje vozi od mene :D

17 godina
Za nespavalice

Nekak je sve usporilo ovo bi trebalo malo pokrenut ljude ajmo se smijat malo!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
Za nespavalice

Pitam se gdje nam je Kalea?

Pametan čovjek uz puno grešaka, ipak ne loš, štoviše, dobar.

Došlo mi na pamet pitanje gdje je...

CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pitam se gdje nam je Kalea?

Pametan čovjek uz puno grešaka, ipak ne loš, štoviše, dobar.

Došlo mi na pamet pitanje gdje je...

Rekao je da odlazi s foruma, valjda je otišao
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja trenutno slušam trance

evo jedna stvar koju želim podjelit sa svim nespavalicama

genijalna je

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ja trenutno slušam trance

evo jedna stvar koju želim podjelit sa svim nespavalicama

genijalna je

Mene danas isto puca neka tehnoza (makar ju ne volim) pa slušam ovo. Preporučio kolega s foruma

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won't get insane
Tell me why it's always the same
Explain me the reason why I'm so much in pain!

17 godina
Za nespavalice

Evo vam jedne klasike, ne toliko poznate "ne fanovima":

CroGrid-Montoya
16 godina
Za nespavalice

Ma vidi ti njig, ko golubovi na okupu. O čemu dobrome raspravljate, ima li šta zanimljivo?

Je stigao netko novi (Vane) ili je još uvjek ista ekipa ovdje. Izlanuo se

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice