Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice

što mislite o končar laptopima?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Za nespavalice

Kaj se radi?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer insomniaci.Evo za vas jedna prigodna

.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Za nespavalice

Hehehehehehe,nisam niti morao pogledat(ali ipak jesam,svaka čast na izboru,HQ je)Cool

'večer IvoCool

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ne prave li oni stednjake??? rofl..
Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer insomniaci.Evo za vas jedna prigodna

.

Koliko puta je ova pjesma dana ko jubito link već nam može biti i službena himna.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Escudo kaže...
Ag008 kaže...

sad baš gledam
http://www.koncar-inem.hr/racunala/racunala/nela.htm
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Kaj se radi?

ciste se kucista.. usisavacem..

i tu i tamo koji pogled na teme koje pratim, inace dobro vece svima,i ja vam se pridruzujem u spamu nocas..

moja zadnja noc na ovom laptopu.. /cry
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Ag008 kaže...

Prave i laptope koji koštaju malo za komponente u nima, ali završna obrada i dizajn su im jako loši.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Escudo kaže...
Ag008 kaže...

Prave i laptope koji koštaju malo za komponente u nima, ali završna obrada i dizajn su im jako loši.
 pa normalno da dizajner firzidera od 2 metra napravi sve pre veliko
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
Aki kaže...

Kaj se radi?

i tu i tamo koji pogled na teme koje pratim, inace dobro vece svima,i ja vam se pridruzujem u spamu nocas..

moja zadnja noc na ovom laptopu.. /cry
 Ma ti sa usisivačem radiš nešto drugoSmijehBelji seSmijeh
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Escudo kaže...
Aki kaže...

Kaj se radi?

Ma ti sa usisivačem radiš nešto drugoSmijehBelji seSmijeh
 hmm bolje da ne komentiram.. :roll:
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Gdje ste nespavalice

javite se   (vičem)Osmijeh

Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Gdje ste nespavalice

evo nas, ali se neće još dugo
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Gamer-gts kaže...

Gdje ste nespavalice

evo nas, ali se neće još dugo
 Govori u svoje imeCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

O nakupilo se par ekstremista da oživi ovu temu.. ajd bar neće večeras zamrt..

treba opet jedan vane da se rasprava zakuha.. :))

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ha čuj - nakon otprilike 8500 postova stvarno smo se napričali. Ali lijepih žena nikad dostaSmijeh
17 godina

lijepo spavajte, odo ja!

16 godina
protjeran
coder_ kaže...

haha,btw d.vece...
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan

tu sam i ja, stavljao sam screenshotove iz bf2 i wow u temu najbolji screenshotovi..

17 godina
Za nespavalice

Evo i mene pozdrav svima situacija je ko i uvijek sarena i raznolika ali tak i treba bit samo cu molit lijepo T-srot da ne prekine internet ko jucer i to cak dvaput da bog da im grom kucu pokrivo!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo stigoh natrag.Onda sta ima?Evo ja produzio ugovor na jos 18 mjeseci sa t-nazijem (kad nemam drugug izbora) pa uzeo Verbatimov externi HDD od 250 gb.Stigao je za tjedan dana za razliku od 4mbita koji jos nisu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

ma mrvto je, treba nam jos jedna vane, odoh ja napraviti jos jedan account.. (sala)

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo stigoh natrag.Onda sta ima?Evo ja produzio ugovor na jos 18 mjeseci sa t-nazijem (kad nemam drugug izbora) pa uzeo Verbatimov externi HDD od 250 gb.Stigao je za tjedan dana za razliku od 4mbita koji jos nisu.

Šta ponuda još traje - možda i odoh po HDDSmijeh

BTW. trebao si im malo natuknuti da ćeš prijeći na nekog drugog ISP-a. Nakon što sam to napravio - u roku od tjedan dana nakon što su počeli povećavat brzine sam dobio ovo:
:) :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 0:24 (Paolo2612).
16 godina
Za nespavalice

Ništ se Vi ne brinite,extremista-insomniaca nikad ne fali.Cool

BTW,F1-IVO,blago tebi,mene je sve mimoišlo iz T-scuma.

Kad sam potpisivao ugovor,ikakva akcija za kunu nije bila

(1.mjesec,a u 12. je bilo od Logitech-a tipkovnica,

mišonja i 2.1 zvučnici za Kn.)

Uzmem MaxTv,opet šipak. Proba 3x 65 Kn.Belji se

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ahoj

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sad nude i neki Yamahin receiver uz neku doplatu.

16 godina
Za nespavalice

Ahoj anshikaCool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobila sam kartonjaru!! x[

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ahoj

Ahoj
F1-IVO kaže...

Sad nude i neki Yamahin receiver uz neku doplatu.

Koliko ja vidim nude samo to, nema više HDD-aPlač
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice