Večer.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim nehrkalicama, ovi hokej je šokantan ti bokca prije par sati Finci izbacili Amere golom 8 sekundi prije kraja tekme. No maloprije opet sličan scenario fučkaj ga, evo sad prije koju minutu Česi izbacili Šveđane golom 29 sekundi prije kraja tekme.

Ja sam si uplatio VIP račun na LT, napokon nema više zezanja sa stranicama za gledanje filmova online u 240p, sad imam 4000 streamova u 720p
...
Good evening.
uu ovdje kakofonija razgovora, jedva pratim tko je koga kako... kao i obično:)
No... time... plajin' djablo...
uu ovdje kakofonija razgovora, jedva pratim tko je koga kako... kao i obično:)
No... time... plajin' djablo...
Također, super mi je igra :D
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Laku noć, idem spavati 
OPEN!
Dobra večer!
Već 22h?
Kako vrijeme leti...
Večer.
Večer.
Meni proletia.
Bia na treningu, prolista lektiru...
Hy gys
Hy lads.
Troll koji nabija postove.
Čim mi je istekao Tele2 ugovor(12. mj) prebacio sam broj na bonove i uzeo bonbon karticu. Nisam ni znao da je ostalo neplaćenih dugova. Valjda je u međuvremenu došla opomena koju je mater bacila jer sam rekao da nemam više veze sa Tele2 i da je sve plaćeno. Tad mi se bilo priko ku*ca dignit sa kauča i vidit šta piše u opomeni. Danas mi je došla ovrha od odvjetnika. 478kn(troškovi ovrhe) + 77kn(dug prema Tele2).
Imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Vaš prijedlog, platiti ili poslat prigovor? Ako pošaljem prigovor bojim se još sudskih troškova, a neznam što bih mogao navesti sebi u prilog.
Savjeti?
Ja bi radije platia nego se zahebava sa njima.
Odoše pare za novi headset 
dobra vecer ljudi...
dogodilo mi se nesto na kompu
dakle skinuo sam test drive novi i u raru je, usao, kliknuo na game launcher u raru, dakle da se otpakira i krene sam...medutim odjednom dok se otpakiravalo, dosla poruka da nemam mjesta na C, a to sam otpakiravao sa G diska...nije mi jasno kako dode u C, i ok prekinuo sam to...i onda C nikako da se vrati na prvobitno stanje od 4GB slobodnog diska, vec imam 200-300mb slobodnog...
sta sam ucinio to? nije mi jasno kako se C napunio...jel ima veze onaj folder temp? jer tamo nema nicega...
dobra vecer ljudi...
dakle skinuo sam test drive novi i u raru je, usao, kliknuo na game launcher u raru, dakle da se otpakira i krene sam...medutim odjednom dok se otpakiravalo, dosla poruka da nemam mjesta na C, a to sam otpakiravao sa G diska...nije mi jasno kako dode u C, i ok prekinuo sam to...i onda C nikako da se vrati na prvobitno stanje od 4GB slobodnog diska, vec imam 200-300mb slobodnog...
sta sam ucinio to? nije mi jasno kako se C napunio...jel ima veze onaj folder temp? jer tamo nema nicega...
Virus, Win Update?
Odoše pare za novi headset 

npr. Jamie Woon - Night Air
Dobra večer svima....
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
Čim mi je istekao Tele2 ugovor(12. mj) prebacio sam broj na bonove i uzeo bonbon karticu. Nisam ni znao da je ostalo neplaćenih dugova. Valjda je u međuvremenu došla opomena koju je mater bacila jer sam rekao da nemam više veze sa Tele2 i da je sve plaćeno. Tad mi se bilo priko ku*ca dignit sa kauča i vidit šta piše u opomeni. Danas mi je došla ovrha od odvjetnika. 478kn(troškovi ovrhe) + 77kn(dug prema Tele2).
Imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Vaš prijedlog, platiti ili poslat prigovor? Ako pošaljem prigovor bojim se još sudskih troškova, a neznam što bih mogao navesti sebi u prilog.
Savjeti?
Piše se TeleCvaj jel onda nema problema fučkaj ga.

Bok svim nehrkalicama, eto da ima cura pravo umjesto da nju dečko štanca i šlatra on igra igricu i šlatra miš i tipkovnicu koji baksuz na kubik.

dobra vecer ljudi...
Virus, Win Update?
nod 32 nije signalizirao nista, update ne radim, jer mi par puta shebalo sve i trebao sam reinstalirati win...
jednostavno neznam di sam izgubio tih 3,5gb na C, nakon sta sam pokrenuo exe u raru koji se nalazi na G :(