Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.251.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 godina

Bok svim nehrkalicama, ovi hokej je šokantan ti bokca prije par sati Finci izbacili Amere golom 8 sekundi prije kraja tekme. No maloprije opet sličan scenario fučkaj ga, evo sad prije koju minutu Česi izbacili Šveđane golom 29 sekundi prije kraja tekme.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina

Ja sam si uplatio VIP račun na LT, napokon nema više zezanja sa stranicama za gledanje filmova online u 240p, sad imam 4000 streamova u 720p {#}...

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
14 godina
neaktivan

Good evening.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
18 godina

uu ovdje kakofonija razgovora, jedva pratim tko je koga kako... kao i obično:)

No... time... plajin' djablo...

15 godina
neaktivan

Vecer svima.. {#}

Jos jedna od veceri kada slusam neke stvari laganije i onak,razmisljam si o zivotu,vrtim filmove u glavi neke,pa ulovi neka nostalgija.. {#}

Uzivajte uz Edu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 2:47 (drahic).
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
overhaul kaže...

uu ovdje kakofonija razgovora, jedva pratim tko je koga kako... kao i obično:)

No... time... plajin' djablo...

Također, super mi je igra :D

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
protjeran
U jutro škola a ja na BOL-U..
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan

Laku noć, idem spavati {#}

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
WHATSUP
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Već 22h?

Kako vrijeme leti...

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan
Kako kome,meni je dan baš dug.

Večer.
~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Kako kome,meni je dan baš dug.

Večer.

Meni proletia.

Bia na treningu, prolista lektiru...

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan

Hy gys

www.maleksebastianm.com www.privateiwnet.co.cc
14 godina
neaktivan

Hy lads.

www.maleksebastianm.com www.privateiwnet.co.cc
17 godina
neaktivan
zasto dva posta sa gys i lads? :D
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
zasto dva posta sa gys i lads? :D

Troll koji nabija postove.

15 godina

Čim mi je istekao Tele2 ugovor(12. mj) prebacio sam broj na bonove i uzeo bonbon karticu. Nisam ni znao da je ostalo neplaćenih dugova. Valjda je u međuvremenu došla opomena koju je mater bacila jer sam rekao da nemam više veze sa Tele2 i da je sve plaćeno. Tad mi se bilo priko ku*ca dignit sa kauča i vidit šta piše u opomeni. Danas mi je došla ovrha od odvjetnika. 478kn(troškovi ovrhe) + 77kn(dug prema Tele2).

Imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Vaš prijedlog, platiti ili poslat prigovor? Ako pošaljem prigovor bojim se još sudskih troškova, a neznam što bih mogao navesti sebi u prilog. 

Savjeti?

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ja bi radije platia nego se zahebava sa njima.

15 godina

Odoše pare za novi headset {#}

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
16 godina

dobra vecer ljudi...

dogodilo mi se nesto na kompu

dakle skinuo sam test drive novi i u raru je, usao, kliknuo na game launcher u raru, dakle da se otpakira i krene sam...medutim odjednom dok se otpakiravalo, dosla poruka da nemam mjesta na C, a to sam otpakiravao sa G diska...nije mi jasno kako dode u C, i ok prekinuo sam to...i onda C nikako da se vrati na prvobitno stanje od 4GB slobodnog diska, vec imam 200-300mb slobodnog...

sta sam ucinio to? nije mi jasno kako se C napunio...jel ima veze onaj folder temp? jer tamo nema nicega...

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dobra vecer ljudi...

dakle skinuo sam test drive novi i u raru je, usao, kliknuo na game launcher u raru, dakle da se otpakira i krene sam...medutim odjednom dok se otpakiravalo, dosla poruka da nemam mjesta na C, a to sam otpakiravao sa G diska...nije mi jasno kako dode u C, i ok prekinuo sam to...i onda C nikako da se vrati na prvobitno stanje od 4GB slobodnog diska, vec imam 200-300mb slobodnog...

sta sam ucinio to? nije mi jasno kako se C napunio...jel ima veze onaj folder temp? jer tamo nema nicega...

Virus, Win Update?

14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Odoše pare za novi headset {#}

{#}

17 godina
neaktivan
kak ima dobrih video spotova e....milina gledat u full hd

npr. Jamie Woon - Night Air
15 godina

Dobra večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
protjeran
Trebao si izabrati particiju na kojoj imaš više prostora pa otpakirati.
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
17 godina
neaktivan
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
Vapor kaže...

Čim mi je istekao Tele2 ugovor(12. mj) prebacio sam broj na bonove i uzeo bonbon karticu. Nisam ni znao da je ostalo neplaćenih dugova. Valjda je u međuvremenu došla opomena koju je mater bacila jer sam rekao da nemam više veze sa Tele2 i da je sve plaćeno. Tad mi se bilo priko ku*ca dignit sa kauča i vidit šta piše u opomeni. Danas mi je došla ovrha od odvjetnika. 478kn(troškovi ovrhe) + 77kn(dug prema Tele2).

Imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Vaš prijedlog, platiti ili poslat prigovor? Ako pošaljem prigovor bojim se još sudskih troškova, a neznam što bih mogao navesti sebi u prilog. 

Savjeti?

Piše se TeleCvaj jel onda nema problema fučkaj ga.{#}{#}

Bok svim nehrkalicama, eto da ima cura pravo umjesto da nju dečko štanca i šlatra on igra igricu i šlatra miš i tipkovnicu koji baksuz na kubik.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
donator_bubrega kaže...
RuskeGTT kaže...

dobra vecer ljudi...

Virus, Win Update?

nod 32 nije signalizirao nista, update ne radim, jer mi par puta shebalo sve i trebao sam reinstalirati win...

jednostavno neznam di sam izgubio tih 3,5gb na C, nakon sta sam pokrenuo exe u raru koji se nalazi na G :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice