- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta ima
još jedared pozz svima:)
rambox-inho,vidiš da muku mučim da dječici složim bolje računalo.imaju single core procesor,nemreju ništa:(
Ivek,TV Karticu je bezecirao MARKOZD15 u zamjenu za 2x2 GB DDR2 800 MHz,ali su keksi različitih proizvođača XD
E,sad...kako smo imali on i ja neki dan nekakav dogovor pa se izjalovilo,a ti si mi već prije puno pomogao(sjećaš se,a sjećam se i ja)
...ako želiš tu karticu,tvoja je i to za badava! Da,podržava DVB-T,dovoljno je bilo kliknut na link XD
Sta je rec da niste vanka?
Sta ima
Hm mislim da tebe još nis videl u Nehrkalicama, ili se varam jel uglavnom nema ništ odmara se kaj drugo.

još jedared pozz svima:)
rambox-inho,vidiš da muku mučim da dječici složim bolje računalo.imaju single core procesor,nemreju ništa:(
Ivek,TV Karticu je bezecirao MARKOZD15 u zamjenu za 2x2 GB DDR2 800 MHz,ali su keksi različitih proizvođača XD
E,sad...kako smo imali on i ja neki dan nekakav dogovor pa se izjalovilo,a ti si mi već prije puno pomogao(sjećaš se,a sjećam se i ja)
...ako želiš tu karticu,tvoja je i to za badava! Da,podržava DVB-T,dovoljno je bilo kliknut na link XD
Aha slažeš komp za djecu, a koji to jednojezgreni proc imaju da nije neki P4 ofucani jadnik fučkaj ga.
Neću badava. Ne raste tebi lova u vrtu:)
A jbg vidiš da sam lijen i na link kliknut...sav sam usporen ovih dana. Otkako je zagrijalo sam sav u k...u.
Upravu si,prvi put sam tu
imaju MBO Socket AM2 i Athlon 3000+ Single Core.
A ja imam 2 C2D proca,ali nemam MBO za njih...i tako se mogu fućkat:(
Evo,već više od mjesec dana oglas stoji i niko ništa.A,još lijepo napišem da smo ljudi,da se dade sve dogovorit...
Jel ko fotograf od vas?
Vankanje je za vas mlade jel, mi malo stariji smo se dost navankali nema više ludovanja ko nekad.
imaju MBO Socket AM2 i Athlon 3000+ Single Core.
A ja imam 2 C2D proca,ali nemam MBO za njih...i tako se mogu fućkat:(
Evo,već više od mjesec dana oglas stoji i niko ništa.A,još lijepo napišem da smo ljudi,da se dade sve dogovorit...
Trebat če uzet koju staru matičnu 775, sa Njuškala ako se ništ ne iskombinira na ovaj način prek foruma i oglasa.
ma,stvar je u tome da sam i ja nedavno skoro mjesec dana za sebe tražio mbo socket 775 ovdje na forumu.
prvo "dobio" mbo od lik sa slomljenim pinom na socketu,pa iz drugog pokušaja naletio na pravu.
a,ne igra mi ni njuškalo ni kupovina na forumu jer novaca nemam da me streljate.
jedino nekakva zamjena za kakvu komponentu koju ja nudim...
odoh sad spat(iako teško da ću zaspat),kći mi ima Krizmu ujutro....
laku noć svima:)
ma,stvar je u tome da sam i ja nedavno skoro mjesec dana za sebe tražio mbo socket 775 ovdje na forumu.
prvo "dobio" mbo od lik sa slomljenim pinom na socketu,pa iz drugog pokušaja naletio na pravu.
a,ne igra mi ni njuškalo ni kupovina na forumu jer novaca nemam da me streljate.
jedino nekakva zamjena za kakvu komponentu koju ja nudim...
odoh sad spat(iako teško da ću zaspat),kći mi ima Krizmu ujutro....
laku noć svima:)
A nekaj če se nač valjda s tom 775 matičnom,
a kaj se tiče Krizme da moraš malo odmorit nema druge kolko tolko jel.
Iden i ja,laku noć
Ajde da se i ja malo priključim ovoj temi, dobra večer
Večer. Ima li budnih 
Večer. Ima li budnih 
Ima normalno kaj si ti mislil da svi hrču jel.
Pa da 
Večer svima...(ili jutro, tko će ga znati)
Idem u krpe, vi uživajte.
Taman počeo gledati Shutterov Otok, tako da ću vjerojatno ovdje biti još neko vrijeme.
Vankanje je za vas mlade jel, mi malo stariji smo se dost navankali nema više ludovanja ko nekad.
Trebat če uzet koju staru matičnu 775, sa Njuškala ako se ništ ne iskombinira na ovaj način prek foruma i oglasa.
Baš tak, zamlade, neki i sad delaju :( Dobro, kompovi delaju, meni se neda spavat, a još manje šalabajzat po vani:)
Za matičnu, mislim da je to preveliki zalogaj za zamjene tu... da nažalost, na oglas, pa onda opet na oglas prodavat višak, pa za kolko ode, ode.
Taman počeo gledati Shutterov Otok, tako da ću vjerojatno ovdje biti još neko vrijeme.
A ja u ovo doba noći izbjegavam početi gledati filmove, jer su predugi, mrzi me kad zaspim u radnji,
a akoodgledam prekasno je. Zato su serije idealne. posebno komedijice, 20 minuta i bok:)
Legenda, Carroll Shelby je preminuo u 89. godini.
http://www.topgear.com/uk/photos/carroll-shelby-2012-05-04
RIP!
Blago tebi sad kad si ligamente na nozi istegnul od plesanja valcera samo se izležavaš fučkaj ga.
Baš tak, zamlade, neki i sad delaju :( Dobro, kompovi delaju, meni se neda spavat, a još manje šalabajzat po vani:)
Za matičnu, mislim da je to preveliki zalogaj za zamjene tu... da nažalost, na oglas, pa onda opet na oglas prodavat višak, pa za kolko ode, ode.
Hm nisam siguran jesam tebe videl prije u Nehrkalicama,
ili nisam no sad kad si navratil moraš i redovito dolazit u suprotnom bit če kartona zbog zabušavanja.

Pozdrav ekipa,evo taman se vratio s baluna i manio par piva posli,nemoš zaspat da ga _ebeš!
ma,nemrem ja spat....ipak sam stari insomničar XD
hebe me ta nesanica već zbilja dugo i predugo,drugovi u bijelim kutama kao nešto pokušavali pomoć....
šopali me šarenim tableticama k'o purana,da mi je bilo još samo gore....valjda ću morat ovako dokle ide pa šta na kraju bude :P
odoh riješit kakav quest u Skyrimu,tko zna,možda me to potjera u krpe,već sam ga "okrenuo" 2x....Skyrim,mislim....
ma,nemrem ja spat....ipak sam stari insomničar XD
hebe me ta nesanica već zbilja dugo i predugo,drugovi u bijelim kutama kao nešto pokušavali pomoć....
šopali me šarenim tableticama k'o purana,da mi je bilo još samo gore....valjda ću morat ovako dokle ide pa šta na kraju bude :P
odoh riješit kakav quest u Skyrimu,tko zna,možda me to potjera u krpe,već sam ga "okrenuo" 2x....Skyrim,mislim....
Kako mozes igrat tako losu igru poput Skyrima?
A ja u ovo doba noći izbjegavam početi gledati filmove, jer su predugi, mrzi me kad zaspim u radnji,
a akoodgledam prekasno je. Zato su serije idealne. posebno komedijice, 20 minuta i bok:)
Mah, kako sam prikovan za kuću ovih par dana odlučio sam se za maratone, inače su i meni u ovako kasnonoćnim satima draže kraće, lakše pratljive stvari, tipa Family Guya, American Dad, Sputh Parka i sličnog.
@Ramboxe, jest da je lijepo stat doma i odmarat, opet bi volio da sam sad vanka negdje s ekipom. :)
ajde laku noć odoh leć
Good night, sleep tight
OPEN!
Večer.