Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.249.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
Pozdravljeni bili, nespavači.
The world is your playground.
16 godina
neaktivan

Sta ima

17 godina

još jedared pozz svima:)

rambox-inho,vidiš da muku mučim da dječici složim bolje računalo.imaju single core procesor,nemreju ništa:(

Ivek,TV Karticu je bezecirao MARKOZD15 u zamjenu za 2x2 GB DDR2 800 MHz,ali su keksi različitih proizvođača XD

E,sad...kako smo imali on i ja neki dan nekakav dogovor pa se izjalovilo,a ti si mi već prije puno pomogao(sjećaš se,a sjećam se i ja)

...ako želiš tu karticu,tvoja je i to za badava! Da,podržava DVB-T,dovoljno je bilo kliknut na link XD

Old Insomniac
16 godina
neaktivan

Sta je rec da niste vanka?

18 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
josipp kaže...

Sta ima

Hm mislim da tebe još nis videl u Nehrkalicama, ili se varam jel uglavnom nema ništ odmara se kaj drugo.{#}{#}

fromcelltohell kaže...

još jedared pozz svima:)

rambox-inho,vidiš da muku mučim da dječici složim bolje računalo.imaju single core procesor,nemreju ništa:(

Ivek,TV Karticu je bezecirao MARKOZD15 u zamjenu za 2x2 GB DDR2 800 MHz,ali su keksi različitih proizvođača XD

E,sad...kako smo imali on i ja neki dan nekakav dogovor pa se izjalovilo,a ti si mi već prije puno pomogao(sjećaš se,a sjećam se i ja)

...ako želiš tu karticu,tvoja je i to za badava! Da,podržava DVB-T,dovoljno je bilo kliknut na link XD

Aha slažeš komp za djecu, a koji to jednojezgreni proc imaju da nije neki P4 ofucani jadnik fučkaj ga.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Neću badava. Ne raste tebi lova u vrtu:)

A jbg vidiš da sam lijen i na link kliknut...sav sam usporen ovih dana. Otkako je zagrijalo sam sav u k...u.

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
neaktivan

Upravu si,prvi put sam tu

17 godina

imaju MBO Socket AM2 i Athlon 3000+ Single Core.

A ja imam 2 C2D proca,ali nemam MBO za njih...i tako se mogu fućkat:(

Evo,već više od mjesec dana oglas stoji i niko ništa.A,još lijepo napišem da smo ljudi,da se dade sve dogovorit...

Old Insomniac
16 godina
neaktivan

Jel ko fotograf od vas?

18 godina
josipp kaže...

Vankanje je za vas mlade jel, mi malo stariji smo se dost navankali nema više ludovanja ko nekad.{#}

fromcelltohell kaže...

imaju MBO Socket AM2 i Athlon 3000+ Single Core.

A ja imam 2 C2D proca,ali nemam MBO za njih...i tako se mogu fućkat:(

Evo,već više od mjesec dana oglas stoji i niko ništa.A,još lijepo napišem da smo ljudi,da se dade sve dogovorit...

Trebat če uzet koju staru matičnu 775, sa Njuškala ako se ništ ne iskombinira na ovaj način prek foruma i oglasa.{#}

17 godina

ma,stvar je u tome da sam i ja nedavno skoro mjesec dana za sebe tražio mbo socket 775 ovdje na forumu.

prvo "dobio" mbo od lik sa slomljenim pinom na socketu,pa iz drugog pokušaja naletio na pravu.

a,ne igra mi ni njuškalo ni kupovina na forumu jer novaca nemam da me streljate.

jedino nekakva zamjena za kakvu komponentu koju ja nudim...

odoh sad spat(iako teško da ću zaspat),kći mi ima Krizmu ujutro....

laku noć svima:)

Old Insomniac
18 godina
fromcelltohell kaže...

ma,stvar je u tome da sam i ja nedavno skoro mjesec dana za sebe tražio mbo socket 775 ovdje na forumu.

prvo "dobio" mbo od lik sa slomljenim pinom na socketu,pa iz drugog pokušaja naletio na pravu.

a,ne igra mi ni njuškalo ni kupovina na forumu jer novaca nemam da me streljate.

jedino nekakva zamjena za kakvu komponentu koju ja nudim...

odoh sad spat(iako teško da ću zaspat),kći mi ima Krizmu ujutro....

laku noć svima:)

A nekaj če se nač valjda s tom 775 matičnom,{#} a kaj se tiče Krizme da moraš malo odmorit nema druge kolko tolko jel.{#}

16 godina
neaktivan

Iden i ja,laku noć

15 godina
neaktivan

Ajde da se i ja malo priključim ovoj temi, dobra večer

like a boss
17 godina

Večer. Ima li budnih {#}

18 godina
Ivan M. kaže...

Večer. Ima li budnih {#}

Ima normalno kaj si ti mislil da svi hrču jel.{#}

17 godina

Pa da {#}

15 godina

Večer svima...(ili jutro, tko će ga znati)

Idem u krpe, vi uživajte.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Taman počeo gledati Shutterov Otok, tako da ću vjerojatno ovdje biti još neko vrijeme.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 godina
rambox kaže...
josipp kaže...

Vankanje je za vas mlade jel, mi malo stariji smo se dost navankali nema više ludovanja ko nekad.{#}

Trebat če uzet koju staru matičnu 775, sa Njuškala ako se ništ ne iskombinira na ovaj način prek foruma i oglasa.{#}

Baš tak, zamlade, neki i sad delaju :( Dobro, kompovi delaju, meni se neda spavat, a još manje šalabajzat po vani:)

Za matičnu, mislim da je to preveliki zalogaj za zamjene tu... da nažalost, na oglas, pa onda opet na oglas prodavat višak, pa za kolko ode, ode.

18 godina
thuglife kaže...

Taman počeo gledati Shutterov Otok, tako da ću vjerojatno ovdje biti još neko vrijeme.

A ja u ovo doba noći izbjegavam početi gledati filmove, jer su predugi, mrzi me kad zaspim u radnji,

a akoodgledam prekasno je. Zato su serije idealne. posebno komedijice, 20 minuta i bok:)

17 godina
neaktivan

Legenda, Carroll Shelby je preminuo u 89. godini.

http://www.topgear.com/uk/photos/carroll-shelby-2012-05-04

RIP!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
thuglife kaže...

Blago tebi sad kad si ligamente na nozi istegnul od plesanja valcera samo se izležavaš fučkaj ga.{#}

overhaul kaže...
rambox kaže...
josipp kaže...

Baš tak, zamlade, neki i sad delaju :( Dobro, kompovi delaju, meni se neda spavat, a još manje šalabajzat po vani:)

Za matičnu, mislim da je to preveliki zalogaj za zamjene tu... da nažalost, na oglas, pa onda opet na oglas prodavat višak, pa za kolko ode, ode.

Hm nisam siguran jesam tebe videl prije u Nehrkalicama,{#} ili nisam no sad kad si navratil moraš i redovito dolazit u suprotnom  bit če kartona zbog zabušavanja.{#}{#}

14 godina

Pozdrav ekipa,evo taman se vratio s baluna i manio par piva posli,nemoš zaspat da ga _ebeš!{#}

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
17 godina

ma,nemrem ja spat....ipak sam stari insomničar XD

hebe me ta nesanica već zbilja dugo i predugo,drugovi u bijelim kutama kao nešto pokušavali pomoć....

šopali me šarenim tableticama k'o purana,da mi je bilo još samo gore....valjda ću morat ovako dokle ide pa šta na kraju bude :P

odoh riješit kakav quest u Skyrimu,tko zna,možda me to potjera u krpe,već sam ga "okrenuo" 2x....Skyrim,mislim....{#}

Old Insomniac
18 godina
fromcelltohell kaže...

ma,nemrem ja spat....ipak sam stari insomničar XD

hebe me ta nesanica već zbilja dugo i predugo,drugovi u bijelim kutama kao nešto pokušavali pomoć....

šopali me šarenim tableticama k'o purana,da mi je bilo još samo gore....valjda ću morat ovako dokle ide pa šta na kraju bude :P

odoh riješit kakav quest u Skyrimu,tko zna,možda me to potjera u krpe,već sam ga "okrenuo" 2x....Skyrim,mislim....{#}

Kako mozes igrat tako losu igru poput Skyrima?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
thuglife kaže...

A ja u ovo doba noći izbjegavam početi gledati filmove, jer su predugi, mrzi me kad zaspim u radnji,

a akoodgledam prekasno je. Zato su serije idealne. posebno komedijice, 20 minuta i bok:)

Mah, kako sam prikovan za kuću ovih par dana odlučio sam se za maratone, inače su i meni u ovako kasnonoćnim satima draže kraće, lakše pratljive stvari, tipa Family Guya, American Dad, Sputh Parka i sličnog.

@Ramboxe, jest da je lijepo stat doma i odmarat, opet bi volio da sam sad vanka negdje s ekipom. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 3:03 (thuglife).
14 godina
odjavljen

ajde laku noć odoh leć

17 godina
neaktivan

Good night, sleep tight

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan

OPEN!

Večer.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice