Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.249.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
I shall devote my life to being a geek. :D
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
kizo2703 kaže...

Pošto je ista stvar i na Windowsima i na OS X-u (i nije samo meni) mislim da je ipak do foruma.

Ne znam. Ja nemam nekih problema s Forumom (B.Net) možda Forum imama problema s nekim providerima. Ili nas s B.Neta najmanje ima na forumu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
Unix kaže...
I shall devote my life to being a geek. :D

Samo za tebe:

14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Vidim opet se na forumu javljaju dežurni genijalci koji su popili svu pamet svijeta i znaju sve o nastanku svijeta, svemiru i naravno kako svi koji vjeruju u Boga su glupi...

Mi trenutno imamo bolje odgovore od vas. 

BTW nitko ne zna sve o nastanku svemira. Bar ne jos. A jos gore je ono prije nastanka svemira, to je totalni mindfuck.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
mario.L_hr kaže...
kizo2703 kaže...

Pošto je ista stvar i na Windowsima i na OS X-u (i nije samo meni) mislim da je ipak do foruma.

Ne znam. Ja nemam nekih problema s Forumom (B.Net) možda Forum imama problema s nekim providerima. Ili nas s B.Neta najmanje ima na forumu.

Meni isto sve radi OK(Chrome, Win7, T-Com)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Unix kaže...

BTW nitko ne zna sve o nastanku svemira. Bar ne jos. A jos gore je ono prije nastanka svemira, to je totalni mindfuck.

Gle ja imam stav da svatko može vjerovati/nevjerovati u što hoće, njegova osobna stvar i odabir. Tko sam ja da mu bilo što od toga osporavam? Znam li odgovore na sva bitna pitanja? (naravno da neznam, ponekad mi se teško prisjetiti što sam jučer jeo) Verbalno ili pisano nadhebavanje ti je kao bilo koji drugi sport. Što se tiče logike, odavno sam zaključio da je jedino sigurno odsustvo iste na ovom planetu.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Gle ja imam stav da svatko može vjerovati/nevjerovati u što hoće, njegova osobna stvar i odabir. Tko sam ja da mu bilo što od toga osporavam? Znam li odgovore na sva bitna pitanja? (naravno da neznam, ponekad mi se teško prisjetiti što sam jučer jeo) Verbalno ili pisano nadhebavanje ti je kao bilo koji drugi sport. Što se tiče logike, odavno sam zaključio da je jedino sigurno odsustvo iste na ovom planetu.

Baš to. Nek vjeruje ko šta hoće ,bitno je samo da to ne nameće drugima!

Logika?! Kaj je to?! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...

Baš to. Nek vjeruje ko šta hoće ,bitno je samo da to ne nameće drugima!

Logika?! Kaj je to?! {#}

Tolerancija je nešto što postaje nepoznanica u današnjem svijetu. Kako vrijeme ide čini mi se da sam je najviše vidio u ranom djetinjstvu.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer svima!

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
neaktivan
Unix kaže...
cuspajz kaže...

Vidim opet se na forumu javljaju dežurni genijalci koji su popili svu pamet svijeta i znaju sve o nastanku svijeta, svemiru i naravno kako svi koji vjeruju u Boga su glupi...

Zašto misliš da se ja uopće trudim dokazivat nekom nešta tko smatra da je najpametniji?

Odgovorim na svaku desetu poruku jer mi se neda gubit svoje vrijeme na svaku budalu koja misli da svi koji misle drugačije su idioti...

I samo ću ponovit: mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 23:13 (cuspajz).
15 godina
F1-IVO kaže...

Večer svima!

Mi o toleranciji i suživotu, kad eto njega...

Večer i tebi.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Mi o toleranciji i suživotu, kad eto njega...

Večer i tebi.

Toleranciju odavno nemam kao ni poštovanja prema pojedincima.

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kojima?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
F1-IVO kaže...

Ja sam najtolerantniji u subotu s usisivačem u šapi.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Kojima?

Budalama koji misle da su najpametniji jer imaju diplomu i u svakoj situaciji to iskorištavaju kao argument, babama u busu koje mogu trčat za autobusom ali nebi digle dupe trudnoj ženi ili meni dok sam bio na štakama i jedva stajao, narkomanima koji su 5 puta bili u komuni i dalje se bodu, snagatorima koji dignu ruku na žensku osobu a kad od muškarca dobi po nosu cvili ko pas, crkvi koja propagira jedno a radi sasvim drugo...ma lista je dugačka. Ne želim si upropastit večer:)

15 godina
F1-IVO kaže...

Pravo zboriš!

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 23:35 (sudy_freak).
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Pravo zboriš!

Ma kenjam:) Svašta mene nervira ali onda shvatim da je ponekad bolje odustat jer ako me pogode u živac onda pop....m.

Život je prekratak da bi trošio vrijeme na budale. Nažalost meni je trebalo dobrih 25 godina da mi se oči otvore.

15 godina
F1-IVO kaže...

Ma kenjam:) Svašta mene nervira ali onda shvatim da je ponekad bolje odustat jer ako me pogode u živac onda pop....m.

Život je prekratak da bi trošio vrijeme na budale. Nažalost meni je trebalo dobrih 25 godina da mi se oči otvore.

Neki u tvojim godinama tek shvate da žive, a kamoli da shvate ovakve stvari.
Ne, ozbiljno.

Prilično si u pravu.
Mogao bi se svaki pojedinac zapitati.

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
16 godina
odjavljen

Spavalice kaj preporučate za ostati budan? Ne Kava... to mi nije dobro...

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
16 godina
odjavljen

Vidim pustoš, laku noć...zatvaramo.

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
17 godina

Veče ljudi, trebam nekoga umjetnika sa fontovima da mi neš na brzinu napravi {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Veče ljudi, trebam nekoga umjetnika sa fontovima da mi neš na brzinu napravi {#}

Večer svima...

Ja sam jedan koji ti nemože pomoći ali uvijek sam raspoložen zakomplicirati situaciju pa reci što te muči.{#}

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Spasio? o.o

mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Večer svima...

Ja sam jedan koji ti nemože pomoći ali uvijek sam raspoložen zakomplicirati situaciju pa reci što te muči.{#}

Ma ja,najlakše je zakomplicirati nešto. A ti si haman stručnjak u tome :D

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
16 godina
neaktivan

Više ne smijemo ni mir dati jedni drugima {#}

. .
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
Aliser kaže...

Ma ja,najlakše je zakomplicirati nešto. A ti si haman stručnjak u tome :D

E tu se varaš, zakomplicirati stvari na stručan način je prava umjetnost, ne može to svatko. Imaš onih koji to naprave šlampavo pa nastane cijela zbrka. S godinama i iskustvom postaje se pravi majstor u toj disciplini mada bez talenta nema ni rzultata. Mlad si shvatiti ćeš jednog dana (sad ubaci vic o starom i mladom biku).

14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

neće grom u koprive,zasto se zlo mora desit dobrim ljudima,a di je onaj sta je operira onom mladiću slijepo crijevo pa mu otkinuo nogu,lezi li on u zatvoru?

18 godina
F1-IVO kaže...

Bok svim nehrkalicama, uglavnom hrvatska država se na njemu igrala pravne države koje ionako nema na nekom pišljivom malom mitu koji to nije niti bio zapravo.{#}

S druge strane HDZ gamad koja je upropastila državu,{#} još jaše okolo kako ko pa sad gledamo ovu farsu oko Sanadera i dva pajaca koji su ko baš krivi za sve a ostali nemaju poima.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina

Nema logike i nema pravde. Za razum nisam siguran ni da smo ga ikad imali. Bježi od onoga koji stalno priča o poštenju, logici i pravdi, vjerojatno ti hoće izbiti još koju kunu iz džepa.

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Večer svima...

Ne hvala, našao sam več žrtvu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice