OPEN!
Večer.
nisi valjda ubio I.kK-a da nam on ne otvara više Nehrkalice i zatvara Birc?
Btw. večer raja.
OPEN!
Večer.
nisi valjda ubio I.kK-a da nam on ne otvara više Nehrkalice i zatvara Birc?
Btw. večer raja.
Nisam :P
Vid stvarno, dugo ga nema
Vid stvarno, dugo ga nema
on se čudi 
Večer...
Nekako mi se forum povlači kao crknuta mačka na Operi kako je kod vas?
Večer...
Meni u FF radi odlično, samo me net hebe.
Večer...
Večer...
Nekako mi se forum povlači kao krepanozatepeni ker na Chromeu kako je kod vas?
Moj 92. post danas 
Dobra večer svima....
Moj 92. post danas 
reći ću te mami
Večer...
Instaliraj Ubuntu pa će ti Opera puno bolje raditi ili joj Operi noge.
Moj 92. post danas 
Ima da doniraš bubrege inače... 
Večer...
Nekako mi izgleda kao da ste ga pokosili s svojim trimerima, glava se jedva drži za ramena 
Ma vuče se i jedva učita sliku mislim kako bude opet pljusnul ili nešto treče 
Večer...
Nekako mi izgleda kao da ste ga pokosili s svojim trimerima, glava se jedva drži za ramena 
Ma vuče se i jedva učita sliku mislim kako bude opet pljusnul ili nešto treče 
Ke?
Sada su trimeri krivi.
Ma to nešto Domagoj radi , fučkaj ga.
ajme, ustalio mi se ovaj BUG Forum sleng.
Ke?
Sada su trimeri krivi.
Ma to kaj vi probrljate s njima po jadnoj travi to pes s maslom nebi polizao, za vas je ona mariova kosa i rano ujutro udri dok je rosa 

Ma kakvi trimeri i kosilice i folovi trava mora biti suha inaće zapinje a poslije 2 gajbe pive jer se mora raditi po suncu.
To su isprike za alkoholiziranje znam iz iskustva 
Izgubio pola peterokrake 
Me gusta this thread. http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/prvo-kopimisticko-vjencanje/149594.aspx?page=2
Čekaj malo, još je nisi ni upoznao a već bi ju ženio? Kud ide ovaj svijet, čemu uče vas mlade? Moraš puno vježbati da bi se odlučio na takav korak, vježba čini majstora.
Večer...
Ne laži ljudima!!
Evo ,ja sam na 12.04 ,na FF-u i vuče se forum ko krepan!! 
Večer...
Ne laži ljudima!!
Kad koristiš Gnome shell, lijepo odi u neki manje teretni DE.
Što pocrveni danas? Već sam bio spremio, vile, kose i ostalo hladno oružje.
EDIT: To ti je zato što koristiš AddBlock.
Večer...
Ne laži ljudima!!
Kad koristiš Gnome shell, lijepo odi u neki manje teretni DE.
Što pocrveni danas? Već sam bio spremio, vile, kose i ostalo hladno oružje.
Gnome shell radi sasvim dobro ,FF sve siteove otvara normanlo ,ali za Bug mu treba i minuta! Ko da sam na dial up-u!! 
Nekome nije dobro sjela kritika teme o iPhoneu 5.
Upravo sam se nenormalno mindfuckao.
Dakle, razmisljah o onome prije Velikog Praska. Bilo je nesto u nicemu i nije bilo vremena.
Kako je nastalo to nesto? Bilo je infinite vremena, tj nicega, tj oduvijek je bilo nista. I onda je nastalo nesto.
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Gnome shell radi sasvim dobro ,FF sve siteove otvara normanlo ,ali za Bug mu treba i minuta! Ko da sam na dial up-u!! 
Nekome nije dobro sjela kritika teme o iPhoneu 5.
Kod mene jednostavno leti, možda te ždere flash ili silverlight. Mene je klao do predzadnjeg updatea. I meni je Gnome shell draži ali sam odlučio dati šansu Unity-u, mada mi je Xfce prvi izbor, sve naprosto leti (kanta stara cca 6 godina).
Dakle, razmisljah o onome prije Velikog Praska. Bilo je nesto u nicemu i nije bilo vremena.
Kako je nastalo to nesto? Bilo je infinite vremena, tj nicega, tj oduvijek je bilo nista. I onda je nastalo nesto.
Oduvijek je bilo nečega, samo ko zna u kom obliku.
Nemoj razbijati glavu time, nije to za tebe i tvoje godine. Bolje ti je razmišljati o tome kako da komada prevedeš žednog preko vode (nadam se da nećeš shvatiti doslovno). Pozdravi Desanku.
Oduvijek je bilo nečega, samo ko zna u kom obliku.
Kako je to nastalo?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Kod mene jednostavno leti, možda te ždere flash ili silverlight. Mene je klao do predzadnjeg updatea. I meni je Gnome shell draži ali sam odlučio dati šansu Unity-u, mada mi je Xfce prvi izbor, sve naprosto leti (kanta stara cca 6 godina).
Pošto je ista stvar i na Windowsima i na OS X-u (i nije samo meni) mislim da je ipak do foruma.
Ajde odyebite ovdje s vjerom!! Imate temu ,prepucavajte se tamo!!
Vidim opet se na forumu javljaju dežurni genijalci koji su popili svu pamet svijeta i znaju sve o nastanku svijeta, svemiru i naravno kako svi koji vjeruju u Boga su glupi...