Laku noć :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ke?
Ma jedan user mi je poslao poruku da to maknem, nije Nello, random osoba koja će ostati anonimna :)
Aha, pardon ako je tako, evo ja odmah mičem.
Evo jedna runda za ekipu, večer svima :)
Bok svim nehrkalicama, još smišljamo kak te nagradit za 3000 poruku kad evo sad još i maloljetan djeliš alkohol okolo fučkaj ga.

Ke?
Ma jedan user mi je poslao poruku da to maknem, nije Nello, random osoba koja će ostati anonimna :)
Aha, pardon ako je tako, evo ja odmah mičem.
Čega se sramite? No problemo. To se kod findera prek satelita određuje mjestu gdje se nalaze vaše mjesto, za kojim signal idu za satelistki receiver pa se naštela satelitsku antenu. Tak sam i ja napravio i sve šljaka sa satelitski programima.
Čega se sramite? No problemo. To se kod findera prek satelita određuje mjestu gdje se nalaze vaše mjesto, za kojim signal idu za satelistki receiver pa se naštela satelitsku antenu. Tak sam i ja napravio i sve šljaka sa satelitski programima.
Aha, ma sve ok. Možda ipak bolje da se ne iznose tuđi podaci :)
Evo jedna runda za ekipu, večer svima :)
Bok svim nehrkalicama, još smišljamo kak te nagradit za 3000 poruku kad evo sad još i maloljetan djeliš alkohol okolo fučkaj ga.

Večer.
Planiram gledati ovaj film. Jel' tko to već gledao? Trailer mi se prilično svidio, pa planiram i cijeli film pogledat.
Dobra večer svima!
Došao iz birtije.
Evo i pivkana malo za vas. :)
Zna li netko, dali Overseas vozi subotom? Tj. zanima me dali ću dobiti sutra robu naručenu danas iz ADM-a.
EDIT: neće slika
Dobra večer svima!
Došao iz birtije.
Evo i pivkana malo za vas. :)
Zna li netko, dali Overseas vozi subotom? Tj. zanima me dali ću dobiti sutra robu naručenu danas iz ADM-a.
EDIT: neće slika 
Ništa do ponedjeljka.
Večer.
Planiram gledati ovaj film. Jel' tko to već gledao? Trailer mi se prilično svidio, pa planiram i cijeli film pogledat.
Nisam ga gledal pa nemam poima, no nekak mi se ne čini baš dobar uglavnom pogledaj obavezno ovaj dole film ak ga još nisi gledal.
Večer.
Nisam ga gledal pa nemam poima, no nekak mi se ne čini baš dobar uglavnom pogledaj obavezno ovaj dole film ak ga još nisi gledal.
Nah, ne volim takve filmove. Jesi gledao eraserheada? Meni se svidio. Nego, ajde pošaljite malo viskija u čonči za mene i vama što pijete.
E društvo, idem ja laka vam noć. 
a Matan?
Nisam jos imao iskustva s njim...
Pravi muškarci piju čisto vino.
Pravi muškarci piju čisto vino.
Vranac čisti je tolko gadan da je to užas:)
A i tu u primorju ti se za maškare obavezno pije Lovranski ( bijelo vino neko šrot sa colom:) ili Bambus, tako da nemam izbora:)
Gledal sam ga no nije mi baš nekaj posebno dobar zapravo.
ja ću pokušat večeras.nadam se da ću uspjet jer konstantno sam neispavan i pod velikim pritiskom sam.
Vidjet ćeš šta je stres kad ti počnu dolazit računi a stanje na tekućem kao u škrinji:)
ne želim se sad zamarat sa tim.ko živ ko mrtav do moje prve plaće :D
OPEN!
Dobra večer!
Naručit ću ja iglu odavde pa kud puklo da puklo.
http://www.ebay.com/itm/Pfanstiehl-Needle-4211-D6T-ATN-3600-ATN-3601-AT-3600-/380345736588?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588e5f5d8c#ht_1568wt_1163
Naručit ću ja iglu odavde pa kud puklo da puklo.
http://www.ebay.com/itm/Pfanstiehl-Needle-4211-D6T-ATN-3600-ATN-3601-AT-3600-/380345736588?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588e5f5d8c#ht_1568wt_1163
Zar nisi ti malo premlad da bi već bio na igli?
Dobra večer svima.....
večer :)
Večer.