Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.249.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Laku noć :)

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Unix kaže...
Jakovp kaže...

Ke?

Ma jedan user mi je poslao poruku da to maknem, nije Nello, random osoba koja će ostati anonimna :)

Aha, pardon ako je tako, evo ja odmah mičem.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
donator_bubrega kaže...

Evo jedna runda za ekipu, večer svima :)

Bok svim nehrkalicama, još smišljamo kak te nagradit za 3000 poruku kad evo sad još i maloljetan djeliš alkohol okolo fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Unix kaže...
Jakovp kaže...

Ke?

Ma jedan user mi je poslao poruku da to maknem, nije Nello, random osoba koja će ostati anonimna :)

Aha, pardon ako je tako, evo ja odmah mičem.

Čega se sramite? No problemo. To se kod findera prek satelita određuje mjestu gdje se nalaze vaše mjesto, za kojim signal idu za satelistki receiver pa se naštela satelitsku antenu. Tak sam i ja napravio i sve šljaka sa satelitski programima.

Sam svoj majstor. :)
16 godina
odjavljen
Nello kaže...
Jakovp kaže...

Čega se sramite? No problemo. To se kod findera prek satelita određuje mjestu gdje se nalaze vaše mjesto, za kojim signal idu za satelistki receiver pa se naštela satelitsku antenu. Tak sam i ja napravio i sve šljaka sa satelitski programima.

Aha, ma sve ok. Možda ipak bolje da se ne iznose tuđi podaci :)

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
rambox kaže...
donator_bubrega kaže...

Evo jedna runda za ekipu, večer svima :)

Bok svim nehrkalicama, još smišljamo kak te nagradit za 3000 poruku kad evo sad još i maloljetan djeliš alkohol okolo fučkaj ga.{#}{#}

Večer.

Planiram gledati ovaj film. Jel' tko to već gledao? Trailer mi se prilično svidio, pa planiram i cijeli film pogledat.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
neaktivan

Dobra večer svima!
Došao iz birtije.
Evo i pivkana malo za vas. :)
Zna li netko, dali Overseas vozi subotom? Tj. zanima me dali ću dobiti sutra robu naručenu danas iz ADM-a.

EDIT: neće slika {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:12 (dombak1608).
17 godina
dombak1608 kaže...

Dobra večer svima!
Došao iz birtije.
Evo i pivkana malo za vas. :)
Zna li netko, dali Overseas vozi subotom? Tj. zanima me dali ću dobiti sutra robu naručenu danas iz ADM-a.

EDIT: neće slika {#}

Ništa do ponedjeljka.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
18 godina
mind_challenge kaže...

Večer.

Planiram gledati ovaj film. Jel' tko to već gledao? Trailer mi se prilično svidio, pa planiram i cijeli film pogledat.

Nisam ga gledal pa nemam poima, no nekak mi se ne čini baš dobar uglavnom pogledaj obavezno ovaj dole film ak ga još nisi gledal.{#}

17 godina
rambox kaže...
mind_challenge kaže...

Večer.

Nisam ga gledal pa nemam poima, no nekak mi se ne čini baš dobar uglavnom pogledaj obavezno ovaj dole film ak ga još nisi gledal.{#}

Nah, ne volim takve filmove. Jesi gledao eraserheada? Meni se svidio. Nego, ajde pošaljite malo viskija u čonči za mene i vama što pijete.

16 godina
neaktivan

Alkosi koje vino je najbolje (znam da su sva smeće)

Vranac

Venus

Ribar

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Vranac

Venus

Ribar

a Matan?

17 godina
cuspajz kaže...

Vranac

Venus

Ribar

Vranac. Iako ovisi od boce do boce, vjeruj mi. Prošlu subotu popio 2 boce, jedna bila odlična druga kiseliš, a ista berba.

14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Vranac

Venus

Ribar

Od ova 3 definitivno Vranac, ja za fešte ga uvijek uzimam, prihvatljiva cijena, okus solidan(pogotovo za bambus).

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Vranac

Venus

Ribar

Vrzota

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan

E društvo, idem ja laka vam noć. {#}

16 godina
neaktivan
Nello kaže...

a Matan?

Nisam jos imao iskustva s njim...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
Volvox kaže...
cuspajz kaže...

Vranac

Venus

Ribar

Od ova 3 definitivno Vranac, ja za fešte ga uvijek uzimam, prihvatljiva cijena, okus solidan(pogotovo za bambus).

Pravi muškarci piju čisto vino.

14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Pravi muškarci piju čisto vino.

Vranac čisti je tolko gadan da je to užas:)

A i tu u primorju ti se za maškare obavezno pije Lovranski ( bijelo vino neko šrot sa colom:) ili Bambus, tako da nemam izbora:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
18 godina
mind_challenge kaže...
rambox kaže...

Nah, ne volim takve filmove. Jesi gledao eraserheada? Meni se svidio. Nego, ajde pošaljite malo viskija u čonči za mene i vama što pijete.

Gledal sam ga no nije mi baš nekaj posebno dobar zapravo.{#}

15 godina
neaktivan

pozz ljudi ovih dana sam pod stresom zbog škole pa me zanima pomaže li ovakva glazba za relaksaciju i bolji san?

Avenged Sevenfold foREVer!
17 godina
cod4gamer kaže...

pozz ljudi ovih dana sam pod stresom zbog škole pa me zanima pomaže li ovakva glazba za relaksaciju i bolji san?

Kako kome. Ja sam isprobavao i ništa.

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
cod4gamer kaže...

Kako kome. Ja sam isprobavao i ništa.

ja ću pokušat večeras.nadam se da ću uspjet jer konstantno sam neispavan i pod velikim pritiskom sam.

17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

Vidjet ćeš šta je stres kad ti počnu dolazit računi a stanje na tekućem kao u škrinji:)

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
cod4gamer kaže...

Vidjet ćeš šta je stres kad ti počnu dolazit računi a stanje na tekućem kao u škrinji:)

ne želim se sad zamarat sa tim.ko živ ko mrtav do moje prve plaće :D

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
neaktivan
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina

Zar nisi ti malo premlad da bi već bio na igli?

Dobra večer svima.....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Večer.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice